Krīzes risināšana ar "nulles" pilsonību

Patiesībā Latvijas ekonomisko krīzi varētu novērst aptuveni pusgada laikā - ieviest "nulles" pilsonību, tādējādi aizbāžot muti Krievijai un panākot Krievijas kapitāla pieplūdi, ļaujot pirkt bijušās fabrikas, rūpnīcas, pārdodot Pareksi Krievijas stratēģiskajam investoram, jo pieprasījums bija, taču tautudēli un tautumeitas nodreifēja. Arī lauksaimniecība, zvejniecība tikai iegūtu - pārtikas produkti plūstu uz to pusi biezos slāņos. Tādas, lūk, pārdomas. Viedokļi ir?

Uhuhuu (2009-06-08 12:06)      Bekka, mana attāla radiniece ārzemēs, vienā no ES vilcējvalstīm, arī dzīvo mājā, kas ņemta uz bankas parāda. Un arī viņas kaimiņi, kas nav miljonāri, tā dara. Tādēļ, ka kredīts prognozējamos apstākļos absolūti nav bīstams. Nejauc šīs lietas, ja nejūti nianses.

Bekka (2009-06-08 19:35)      Uhuhuu, paldies par apgaismošanu, bet es neminēju par hipotekāriem kredītiem ne vārda,bet teicu,ka visi dzīvo uz parāda arī mūsu valsts! Un apstākļi negad ilgtermiņā nav prognozējami starp citu, lai kādā valstī dzīvotu!:)

sed (2009-12-24 06:36)      Da krieviem taapat ie iipashumu pietiek. Sapirkaas caur treshajaam personaam un taa... :P

Digital_Bath (2010-01-28 18:22)      Isteniba varetu to izdarit, tie kas sturgalvigie, vnk. izdziit no LV :D uz 1-2 gadiem viss nokaatosies, valdiiba buus DEAD, respektiivi naudinaja valstij paraadiisies notirgojot visu to, BET Taas visas ruuponiicas un paareejais kolhozs latvijaa ir akmens laikmetaa :( taakaa Lv ruupnieciiba misenee sviezhama !

coldlands (2015-11-30 18:11)      Kura Zviedrijas puse parstaj labot celjus, pljaut gravmalas......, daisy777?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu