Streiks

... Kā Jūs domājat, ja visi darbinieki (cik nu tas ir iespējams) saceltos un sarīkotu streiku... Ko darītu valsts... ? Vai tiešām tas tā arī paliktu nepamanīts un neko nemainītu?
Tā fucki*g politiskā ideoloģija ir jāmaina... Uzņēmumi ir jāatbalsta un jāļauj atvērt jaunus uzņēmumus, nevis griezt visu...

000079 (2009-06-25 20:06)      purva_bridejs, nezinu, ko autors bija domājis, bet es zinu dažus ietekmīgus veidus - 1) jau uzņēmējdarbības pirmajā kursā pastāsta tik ģeniālu lietu. kā lielāks apgrozījums=lielāka peļņa. Paceļot pvn un akcīzi, JAU tika darīts nepareizi. Piemēram, UK tajā pašā brīdī samazināja PVN tieši krīzes dēļ.
2) valstij ir likumdošanas kārtībā atļauts sargāt savus ražotājus, bet nodot asinis, es, kā donors, no no valsts pretim saņēmu paciņu ar igauņu un lietuviešu minerālūdeni, vafelītēm, cepumiņiem, kapučīno un 3 latviešu Ls. Kā var tik šaurpierīgi domāt? Iespējams, ka viņi varēja piedāvāt kādu santīmu zemākas cenas, bet vajadzētu skatīties ne tikai uz cenu, bet nedaudz plašāk - izvēloties latviešu ražojuma našķus un ūdeni, latviešiem tiktu dota iespēja strādāt, kas līdz ar to nozīmē - valstij saņemt nodokļos.
Tās tādas sīkas un elementāras lietas, bet nu, ko var darīt, ja valdībā sēdošajiem pārsvarā nav ne ekonomstu, ne politologu izglītības. Dzejnieki, mūziķi un lauku arēji novākušies.

purva_bridejs (2009-06-25 20:57)      000079, iespējams ka zinu kas aiz šī nika slēpjās, bet to ka uzņēmējdarbības pirmā kursā stāsta, ka lielāks apgrozijums=lielāka peļņa, man neviens neiestāstīs, nu vismaz tāds kas zin kko par rentabilitātes jēdzienu.
par mani nesatraucies - es neregulēju to sistēmu, ne akcīzi, ne citus nodokļus, bet to ka valsts vēl vairāk aplaupija nabagus, tas gan ir fakts.

dzeg_ (2009-06-26 13:21)      Visi? Hā, hā!

Visi nekad un nekādos apstākļos nestreiko, tāpēc vispār ieteiktu izvairīties no vārda "visi" lietošanas!

Tādējādi - ja visi nestreiko, tad ir daļa, ko var likt dižo streikotāju vietā! Neaizstājamu darbinieku nav, tas jau nu būtu jāzina!

Tā kā - jautājums = hu##a saknē!

interesants (2009-11-04 16:58)      Iet runa par to,ko veeleejaam,gorbunovs labs,shlesers labs utt,ja tauta stulba,tad...kaada saiema,taads veeleetaajs,jeb otraadi:)

voshelis (2011-01-08 00:01)      ...fantaazijai nav robežu! :)

sklavelateks (2011-12-31 09:32)      Kamēr cilvēki uzdos jautājumu-kas man par to būs,nekā nebūs!Te viens otrs runā par valsts bankrotu,bti no tā nav jābaidās.Mēs jau sen esam pasaules bankas žīdu nopirkti,kur nu vēl tālāk.Bankrotam ir savas priekšrocības,nav jāatdod parādi.

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu