par taisnīgumu...

M.Zanders: Valdībai dīvaina izpratne par sociālo solidaritāti>tvnet
Nu, es saprotu, labi saprotu, ka nav glīti un iznesīgi skaitīt svešā kabatā. Bet tak nenormālība! Vai tad man vienam tā liekas, ka tā ir nejēdzīga liekulība ar visām tām piemaksām un bezgalīgajām kompensācijām Saeimas cilvēkiem? Ko tik viņiem nekompensē... es taisni brīnos, ka nav kāda diusimc latu kompensācija par slikto Rīgas gaisu. Kad kaut kur lasu, ka tips vārdā tur kaut kāds Krauklis Vents, vai kā nu cienīckungu sauc... ka pat mašīnas nodokli pilsonis negrib maksās un ĪRĒ to autiņu no savas draudzenes. Draudzene "nodibinājusi" firmeli, kuras vienīgais reģistrētais darījums, ir mašīnas iegāde un momentāna izīrēšana šim te Krauklim. Un taču cilvēkam par maz liekas, ka tiem ratiem viņam kompensēs zupas izmaksas cik tur pārsimtu latu apmērā... Bet kā tad tu drīksti no citiem prasīt, lai tie plikņi maksā katru nodokli? Nu kā? Nemaz kauna nav? Vispār? Vismaz izdarītu "skatu", ka ir godīgi un labi nodokļumaksātāji paši... Viens no meitas "īrē" dzīvokli, cits no sievas "īrē". Saņem atkal kompensāciju par "īri". Tak kaķiem jāsmejas...Bļāviens, būs man nākamnedēļa brīva, tiešām jābrauc pie locītāja un jākarina kaukāc plakāts uz krūtīm.
Nu vismaz kaut kāda taisnīguma izjūta tiem pīpliem būtu, kaut drusciņ... Tak nav, laikam.

dolce_no_pasaran      šad tad nepaņem, bet tātad tomēr- ņem! un nodokļus no tiem nemaksā. bet nu jā, taisnīgums jāprasa no citiem! ar sevi sākt vienmēr slinkums! a pakliegt par visādām citu netaisnībām- svēta lieta!

tā nu tas ir...

/garlaikoti kārtējo reizi konstatē vispārzināmu faktu/

bitiite333      Gaiļu cīņas, spalvas pa gaisu, rimstieties. :)))
p.s.Mūsu nodokļu nepietiks pat dažu labu vip personu pusmēneša telefonrēķinu apmaksai...par to jau iet runa.

riks      nav glīti skaitīt naudu svešā kabatā.
a ja manu naudu savā kabatā iebāzuši?

andzipa      Kamija! Jautājums Tev! Kādi priekšlikumi par vēlēšanām? - paši ievēlējām un bla,bla... Vai tad ko citu varam ievēlēt? Kamēr nebeigsies šāda veida vēlēšanas pa partijām, taukmūļi tupēs kā tupējuši. Staķei atkal skleroze piemetīsies, kurā laikā receptes viņai raksta un kompensāciju par to, ka vāra saviem precētajiem bērniem zupu:(
Neiet balsot?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu