Vai mūsu valstī paliek labāk ar ekonomisko situāciju?!

Kādas ir jūsu domas?

art_deco (2010-03-29 21:11)      Es nejūtu uzlabojumus. Nekādu lielo kredītu nav, tik kaut kāds overdrafts, bet anyway finansiālo stāvokli vēlētos labāku.

selnija_ (2010-03-29 21:13)      Nezinu kā valstī, bet man personīgi gan ne, varētu teikt, ka tikai sliktāk.

SievieteMelnaa (2010-03-29 23:20)      NEpaliek labaak, bet ir veeleshanu gads :DDDD

marekst (2010-03-30 00:10)      paliek labaak, paliek ... teerinji mazinaas, ienaakumi cerams, ka augs tuvaakajaa naakotnee :) esmu optimists nedaudz :) krediitu ar nav, tagad domaaju, varbuut tomeer vajadzeetu kaut ko panjemt krediitaa, citaadi RIGIBORs ir kljuvis nepieklaajiigi mazs :D

Palomino (2010-03-30 08:30)    1 /pieslienas MK, jo arī nav ne kredītu, ne līzingu, ne atkarības. Tpu-tpu-tpu.

Gribas domat, ka mazītiņi aizmetņi uzlabojumam ir. Manā kantorī lielie bosi sapratuši, ka nevar tik maz darbinieku izvilkt 2x lielāku plānu, un šogad jau pieņēma darbiniekus. Pirms tam, taisnības labad jāteic, ka atlaida tos, kas gurķojās, un uz kuriem neiedarbojās cilvēcīgi lūgumi pievērsties darbam nopietnāk. Skatliski pieņēma vairāk kā atlaida, tas priecē.

cippa (2010-03-30 09:22)      Interesanti no kā tad šai varētu palikt labāk? Vēl neviena tāda varianta neredzu... diemžēl...

cippa (2010-03-30 09:30)      Par tām fermām vai rūpnīcām... redzētu kā protestētu, ja pašiem būtu pie tās drausmīgās smirdoņas jādzīvo. Mums viens tādas smakas laiž, ka jāģībst nost, bet izdarīt neko nevar, kā atbrauc pārbaude, tā filtri palaisti :)) Bet nekas, kad lielākā daļa zemes būs iztirgota ārzemniekiem, varēs būvēt ko un cik grib, un mēs varēsim iet pie dāņa vai vēl kāda cita par grašiem strādāt.

arvila25 (2010-11-03 07:44)    1 Neredzu nekādas pārmaiņas uz labo pusi.Darba meklējumos visi prasa papīrus,"gudrie"kungi tikai bļaustās ka vajag iet un pārkvalificēties.Bet kur ir tam jēga kā darba vietu nav tā nav.Tās visas apliecības un sertifikāti ir kaķim zem astes.Man viņu vairāk kā vajag.Vienīgi tapešu vietā izmantot.

euphorya (2011-05-21 23:15)      Es nesaprotu tos, kas cepās par ekonomisko situāciju valstī. Vnk nesaprotu. Man piemēram ir pilnīgi pie kājas, kāda tā ir. Man ir svarīga mana personīgā ekonomiskā izaugsme. Un tā jau nu nav atkarīga no valsts bet gan no manām smadzenēm. Ja mana ekonomiskā situācija ir sūdīga, tātad man ar galvu kaut kas nav kārtībā un es domāju ko darīt lietas labā. Jums liekas, ka nodokļi maitas visu Jūsu naudu noēd? Da nefiga. Nodokļi +/- visur ir līdzīgi un patiesībā, globāli paskatoties, tie ir "ne pre 4om". Iedomājieties, ka pasaulē nav vispār tādu nodokļu. Vai tad kaut kas mainītos? Naudas kļūtu vairāk Jūsu kabatās? Jā, iespējam. Pirmajā mēnesī pēc nodokļu atcelšanas. Pēc tam tāpat visi bļautu, ka naudas maz un ka kaimiņi, valdība, ādas uzvalki, mazie-zaļie un vīramāte ir vainīgi pie tā, ka nevarat atļauties realizēt savus sapņus. Visi tikai bļauj par sūdīgo situāciju. Tikai neviens nebļauj par to, ka pašam smadzeņu rievu ir par maz lai neatrastos šajā situācijā.

a2uc (2011-05-22 20:53)    2 Ekanomika nav atrauta no dzīves. Ekanomika, - tā ir savu resursu pārvalde un paražas, kā tos pārvaldīt. Latvieši nav spējīgi uz brīvību! (tas ir lasāms šejienes komentos) Latvijā ir jānobeidzas (bada vai citā nāvē) vēl daudzām paaudzēm, bet šī nāve būtu vēlama ātra, jo jaunie no vecajiem pārmanto to verga apziņu, - ka nāks lielais investors (rīkotājs) un visiem, kas tam pakļausies būs labi :D
Šodienas investors vairs nenāk ar krustā izstādītu līķi, tas nāk ar demokrātijas meliem (tev jāpakļaujas vairākumam) un bezierunu ticību (likumpaklausibu)
Jūs tur, latvieši, vairāk kā 6 mēnešus gadā vergojat citiem, tāda ir jūsu nodokļu masa un jūsu resursi nepieder jums, jo jums nav drosmes pastāvēt par sevi.
Tā ir pagātne. Latviešu pagātne, mēs - cilvēki, uzdrošinamies lietot sava darba augļus.
Par Trešo Republiku!
Priekā!
V

rabinovics (2017-03-09 11:09)      vienmeer var veeleeties ko labaaku. neesmu nekad bijis ne iereednis ne politikis tacu šobriid suudzeeties buutu greeks, ...

Labrador (2017-03-10 23:32)  1   Uzskatu,ka situaacijai jaabuut taadai,kaa Ljenjingradas blokaadee,bet veel labaak-kaa Pola Pota Kambodzhaa!Tikai taa var noruudiit tautas raksturu! Arii golodomors padariija ukrainju tautu stipraaku un saliedeetaaku.!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu