Katčinskis ir kāds ļoti ievērojams valstsvīrs?

Kāpēc jāgaudo sirēnām Latvijā? Es neko nesaprotu. Viņš ir kāds ļoti sevišķs valstsvīrs? Dajebko īpasu savā mūžā paveicis? Kas tā par masu psihozi? Sadzirdēju tālumā sirēnas, nodomāju kas nopietns noticis, tak neiedomājos, ka tas dēļ bērēm Polonijā.

Kamija (2010-04-18 13:20)      nesen rādīja filmu par Katiņu, kur poļu virsniekiem galvā šāva, 1 virsnieks aptuveni 30 sekundes! kopā 8 tūkstoši virsnieku, vēl 15 tūkstoši pārējās inteliģences...

Irāka & Afganistāna atpūšas... :p

lietotajC (2010-04-18 13:20)      "Dajebko īpasu savā mūžā paveicis?"

da vinjsh, manupraat, nevienu topiku sliktaa, raustitaa stilaa nav PA iemetis! taatad patieshaam, neko Dizhu un Lielisku savaa muuzhaa paveicis nav.

daisy777 (2010-04-18 13:35)      Lai kā viņi cienītu savu prezidentu un viņa paveikto, poļi, starp citu, nemaz tik viennozīmīgi neuztver faktu, ka Kačinski apglabā Vavelas pilī sarkofāgā kopā ar karaļiem, kamēr viņu īsto varoni Kačorovski, kurš gāja bojā tajā pašā lidmašīnā, apglabā Varšavā, Zazlušonnih alejā, lai gan Kačorovskis bija vēlējies tikt apbedīts Krakovā.

Polija Eiropas Savienībai ultimātus izvirzīja ilgi pirms šī prezidenta ievēlēšanas.

iris (2010-04-18 13:52)      Nezinu gan, kas tā par tautu, kas raudāja Brežņeva un Andropova bērēs...
Bet mūsu un poļu liktenis ir ļoti līdzīgs. Varbūt paskaties A.Vajdas filmu ,, Katiņa.``
Un šajā gadījumā ir gan par ko raudāt.
Bet dažiem jau tās 3 minūtes...nu ko tur teikt!!!!

garaamejoshais (2010-04-18 13:58)      Nu Vispaar bija gan jaa... un taa ir elementaara cienjas izraadiishana, jo katru dienu kas taads nenotiek...

Lapsu acis, kaada tur ekipaazhas nevainiiba? veel liidz galam viss nav noskaidrots, kas un kaa, jebshu tu arii esi no tiem cilveekiem kas pieljauj vieniigi sazveerestiibas teoriju, ja kaads ieveerojams cilveeks aiziet bojaa?

lapsu_aacis (2010-04-18 14:07)      garaamejoshais, kopsh crasha dienas esmu pieredzeejushu pilotu forumaa,kur par to runaa, analizee un briinaas. ir dazas detaljas, kuras mani pashu izbriina, jo veel nesen, aviaacija bija mana profesija.
nav tur viss tik tiirs, kaa tev skjiet un man pilniigi pie kedas, ko par to saka taads 3.14 kaa putins. es tev savu sazveerestiibas teoriju neuztiepju, vari staigaat taalaaj ar saveejo, ibo mani taa neincee.

Vishnu (2010-04-18 14:43)      sirenas paredzetas trauksmes izzinosanai.
ikviens zina, ka debesis itka nupat ka paradijas vulkana izmesi.
visai neadekvata riciba.

bet tagad visi zinas, ka sirenas LV iesledz ari, kad nosities kads klauns.
acimredzot tas ir svarigi.
visu cienu pret poliem vispar, bet diez vai normalam polim interese LV korumpetie klauni un diez vai normalam latvietim interese PL un visu citu Eiropas pasaules valstu administracijas un tas kurs un kada sakara kur lidojis.

ne par to ir stasts vispar. bet gan par to, ka, ja nedod Dievs bus peksna vajadziba iedzivotajiem noevakueties pec paris dienam, jo smidzinas skabe no gaisa, mosh apmirs daudz citu cilveku, jo neviens vairs nepieversis uzmanibu sirenu testesanai. un mobilo telefonu tikli, ka zinams uzkarsies viena momenta.

bezatbildiba un fak vispar. debiliki.

Vishnu (2010-04-18 14:51)      hefny - ar tautam taja atmodas laika tika psihologiski manipulets. te pedejos 5 varbut gados naca tikai klaja plasakai publikai sadas tadas patiesibas par lielo biznesu vispar.
tad jau piedava mums labak milet Gorbacova administraciju, kas vienojas ar citam lielvalstim par sadu tadu valstu atbrivosanu.

JaunkundzeM (2010-04-18 16:20)      Tā, manuprāt, ir elementāra cieņas izrādīšana bojāgājušajiem cilvēkiem un visai tautai. Jo traģēdijā jau nenomira viens cilvēks, bet gan vairāki desmiti svarīgu cilvēku.

spaare21 (2010-04-18 16:59)      Man gan liekas, ka cieņu bojāgājušiem labāk izrādīt ar klusuma brīdi, kā jau pieņemts.
Sirēnas maldina cilvēkus, kad būs tiešām trauksme (tpu - tpu), neviens vairs nereagjēs.

leja (2010-04-20 22:43)      Nav nejaušību bet tikai likumsakarības. Ir jāmācās tās ieraudzīt un izprast.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu