Vecums pārņem Latviju?

Bieži nesanāk braukt ar sabiedrisko,bet šodien bija tā diena,ka izbraukājos ar trolejbusiem,tramvajiem un autobusiem:). Braucot ar mašīnu,piestājot pie sarkanās gaismas,pavērojot gājējus,redzu arvien vairāk gados vecākus cilvēkus,sagumuši,nesamie rokās un gaužam maz ar smaidu sejā:(. Šodien pabraukājot,mani pārņēma pilnīgākais šoks! jaunu cilvēku,reti redzēsi,ja kāds ieskrien,tad bailīgi nobrauc,vienu vai divas pieturas! Kad mācījos un braucu transportā,redzēju vecus cilvēkus mierīgi sēžam,bet jaunie čaloja bariņiem,viens otru atbalstot. kur tagad ir mūsu jaunie,čalojošie?.

sorrell      labs jautājums! nu i ko tagad ? lauzīsim rokas un raudāsim?:))

pianissima      Stabili esi braukusi laikā, kad visiem mācības. Ja kas, es braucu ar sab.transportu vismaz 4 reizes katru dienu. Jauniešu pietiekoši. Nu nevajag izdarīt secinājumus no dažiem braucieniem. Izej pulkst.trijos naktī uz ielas Rīgas nomalē un pēc tam teiksi, ka Rīgā mūžīgā tumsa un nav cilvēku?:)))))

riks      Lucy - ... braucot uz centrāltirgu iepirkt letās sojas desas.

ņet takoi bukvi v etom slove! sojas desas dārgākas par lētajām "gaļas" (siski, piski, roga i kopita!) desām!

lietotajC      gatavojam vietu kjiinieshiem vai turkiem.

tiritomba      par sabiedrisko transportu nemācēšu sacīt, pati pārvietojos ar mašīnu.

bet jā, ja par tautu, tad tā noveco. ja ģimenēs ir viens bērns vai vispār neviens, tad statistika ir skumja. bet ne jau cilvēki pie vainas. būtu vairāk, ja nebūtu to "uzstādījumu" - bērnam jāaug tādā un tādā ģimenē, bērnam jāsaņem normāla audzināšana un skološanās, bērnam jāapmaksā augstskola un jānopērk pirmais dzīvoklis, un pirmā automašīna ... tikia nesakiet, ka pirmā dzirdēšana - šepat šis ir populārākais viedoklis kā "pareizi" jāaudzina bērni. loģiski, tikko no standartam neatbilst - slikts vecāks. slikta ģimene. vai tad tai "sliktajai ģimenei" vajag, lai par viņiem tā domā?! :) ne taču, vieglāk ir uztaisīt abortu, vai "plānot grūtniecību" - t.i. - bērnus neplānot nemaz!!!!
un pasakiet vēl, ka man nav taisnība.
godīgi - es arī, lai atbilstu "pareizas ģimenes" standartam savam jaunākajam bērnam krāju studiju naudu, un kašāju divus darbus, lai nopirktu "standartam" atbilstošās Nike krosenes.

gocmans      Cik maksa bilete ?

Ingaxx      /paskatās uz futbola krodziņu pāri ielai - jaunieš joprojām tusē, tad jau viss kārtībā.../ 2010-07-12

balliite_diviem      Vnk brauci ar nepareizo tramvaju napareizajā laikā!:) 2011-12-07

ozolkorkis      Autoram taisnība: tik šādu tendenci jau varēja novērot vismaz 10g atpakaļ LV mazpilsētās un ciematos, tagad arī pat lielākās pilsētās! Latvija ir sadalīta divoscsektoros :Rīga un pāķi. Pat Liepāja, Daugavpils, Cēsis , Ogre utt ir pārsvarā dzīvošanas vietas (ne stradasanas - ne pelnīšanas )! Tur jau labu laiku pensīši vico pa pilsētu un sabiedrisko tr, utt.
Bet.. Piemēram: Rīga- 1.rockcafe- Rīgā labi ierullē, bet dzimtajā Liepājā OFF
2020-05-19 18:35

Pilskungs  1   Šī tema arī ir ierosināta pirms 10 gadiem. Ozolkorķi, paņem acis rokā ! 2020-05-27 17:30

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu