Kā nepārvēlēt valsts izzadzējus?

Kādas ir jūsu domas par to?

Peteris2008 (2010-05-22 18:55)      Vainigie ir jamekle un jasoda citiem par piemeru-savadak sitais lohatrons nebeigsies...:DMan jau ir ZB ka ta resno cuku valdiba nagla manipule ar tautu ka vien ienak prata-pasi rij liesumu kadam atmet speki,bet darba rokam tiek suda ada...:@Un ko esam darijusi valsts laba,lai sito idiotismu likvidetu....?

fifidrilla (2010-05-22 19:14)      tīri teorētiski vajadzētu
bet es arī vairs nezinu - kā
visi normālie, kas tur nonāk - arī samaitājas

cilveex (2010-05-22 19:27)      "minimums 20000.Un ne cietumā-sešas pēdas zem zemes."
Svarīgi būtu izoperēt šī vēža smadzeņšūnas, a roku siltāju tadā gadījumā ir daudz, daudz vairāk. Vel ir tāda nianse, ka "nevar neko pierādīt". Pat nezarežģīti. Tikko būs deguma smaciņa no sava personiska kažociņa, tā bandinieki, zirgi un laidņi stāvēs rinda, lai lieicnātu, uzradīsies līgumi, ofšori... viss uzpeldēs.
Gribas "rasstrelus"? Diezin vai, tas tikai vārdos. Papēti kas notiek ar plebejiem, kuru vadoņi ir naski uz slaktiņiem. Kad tāda tipa revolūšeni pierimst, kas notiek ar plebejiem?
Tūdi plebejiem lielāki nekā pirms tam.
Gribas asinis, tad lai tie ir cietumsodi pa 300 gadiem. 20 gadi par smagiem noziegumiem pret valsti un tādu, god` vārc`, šiem pilsoņiem savāksies simtiem un simtiem un neviens nebūs jāslepkavo pakausī ar svinu, bet civilizēti pa vairākiem mūžieslodzījumiem uz visiem laikiem...
Slaktiņi "izceļ" gaismā vispretīgākos tipus, kādus vien sabiedrība spējīga sevī uzaudzināt, ar kuriem salīdzīnājumā šie "oligarhi"(protams, ka viņi nav nekādi oligarhi, bet augstākas raudzes plutokrāti. nezaimodams uz šiem tipiem vārdu oligarhs, lieku to pēdās) ir jēri.
Ko darīt... ko darīt...
Nespēlēt svešu spēli varbūt sākumam? Tad tev nevarēs pateikt - redz, paše esat izvēlējuši, nu neņaudiet! Tas gan! Nav taču no kā izvēlēties un tad pārmest, ka paši izvēlēja. Bet kā lai uzvar, ja oponentam kāravene jau piedurknē? Un piedurknē ir velēšanu sistēma, pēc kuras vēlēšanas padarīt(boikotējot) par nenotikušām faktiski ir neiespējami. Tā es to redzu.

cilvex (2010-05-22 19:37)      Un vēl par tām ilūzijām uz "kreisajiem". Palūk uz Latgali, tur daudzās pilsētās kreisie ir puse daudzus gadus. Tieši šo saskaņiešu čomi un businespārtneri. Un kas? Zociālā situācija labāka? Un ir arī tas, ka latviešu vēlētāju šis "boikots", kas būs tā vai citādi... nenomainīs sistēmu bet izkartni. Atslēdznieks ar ostastēvu naski runās krieviski un viss turpināsies kā bijis. Caurkritusī galvenā redaktore ar saviem paladīniem no būs celā un gaišā opozīcija, apelsīni lieeeeliski sadziedāsies ar sarkanīšiem un turpināsies "valsts pārvalde". Pilnīgi redzu koalīciju - sarkanie/rozā, apelsīni un mācītāji un gaišo nākotni viņu vadībā.

vechux (2010-05-22 20:35)      Tautai vienreiz jāparada savs spēks,jānostreiko vēlēšanas......!!!!!!!!

cilvex (2010-05-22 20:56)      "Demokrātijas būtība"
1.kārt - laikam tu mani nesaprati, jo es par jēcīti, tu par pēcīti.
2.kārt - demokrātija nav mērķis, bet līdzeklis
3.kārt - demokrātijas mēdz buksēt
4.kārt - demokrātijas ir dazādu veidu, ir arī bolīvijas moralesa "demokrātija", ir dānijas demokrātija

Par jēcīšiem runājot... es varētu tev oponēt, ka līdzdarbošanās un līdzatbildība notiekošaja, padara tevi par atbildīgo. Un, ja kāds uzskata pastāvošo sistēmu par noziedzīgu, tad par ko tāds uzskatītu tanī aktīvi darbojošos? Tīri hipotētiski?

PS. par lozungiem. iedomājies kā šādus "tu ESI atbildīgs par NĀKOTNI, tava vieta ir PIE URNAS VĒLĒŠANU DIENĀ, LATVIETI!!!" tekstiņus producē mazcienījamā mistera stendzenieka reklāmas birojs.:)
Iedomājies? Labi.

Miilj_aciite (2010-05-22 21:37)      diemžēl neticu, ka tas ir iespējams.

JurisK (2010-05-22 21:51)      Nu gan te plebeju runas - jābāž cietumā, jāšauj nost, jārok zem zemes!:)) Jums smiekli nenāk! Nu, cikus tu, cilvex, nošausi? Un cikus tu, mezhaveci, apraksi? ļeņinu vajaga vismaz lasīt - bez partijas un avīzes un ilga propagandas darba nekaa nebūs, ja nu vienīgi kriminālajās ziņās tiks vēstīts par pāris manjakiem, kas atšauj deputātus:)) Man nepatīk lūzeri, kas salīduši vienotībā - kristovskis, kalniete, vēl daži. Bet ar cerību es skatos uz Elerti, ja būšu mājās, balsošu par tiem, kur Elerte!

Laskovij (2010-05-22 21:51)      Varētu padomāt, ka tie 100 deputati ir galvenie valsts izzadzēji:)

Valsti izog visi tie ieredzu/valsts darboņi/viņu tuvinieki, paziņas, kas uz valsts kasi, skatās, kā uz savu kabatas maku un vienīgais viņu eksistences mērķis ir pārvietot šo naudiņu, no kopējās kases uz savēju:)
Vk n-reizes publicēja datus, ka nepamatoti tērē līzekļus...
Neo publicēja datus...un no ta kautkas mainījās? Ir kāds, kuram palūgts atmaksāt naudiņu, ir kāda amatpersona dabūjusi pa ļerckām par neadekvātām algam???

Lapsas ņerkst, bet karavāna mierīgi iet tālāk:)

selnija_ (2010-05-22 22:07)      Man nez kāpēc vispār zudusi ticība vēlēšanām. Liekas, ka tas ir tikai butaforija tautai, ne vairāk. Pēc iegūtās info sliecos domāt, ka pār pasauli valda saujiņa cilvēku, nevis vēlētie deputāti. Neko nevar darīt, atliek tikai strādāt ar sevi, pilnveidot u.tt.

garaamejoshais (2010-05-22 23:16)      Argumentus un konkreetus faktus par izzagshanu luudzu. ja nav, tad punkts... mediju viegli ietekmeejamais ljautinsh

rudmiese (2010-05-22 23:35)      Man patīk cilvex doma. Bet visi tā nekad nedarīs. Pateikt, kura tautas daļa to nedarīs un kāds būs rezultāts?
Vai garaamejoshais ir cieši saistīts ar to kliķi? Ne reizi vien esmu ievērojusi aizstāvošos komentārus... Mediji varbūt arī kaut ko piepušķo, bet no pirksta jau nu informāciju arī neizzīž!

gravieris (2010-05-23 09:14)      Pēc esošās vēlēšanu sistēmas ir bezjēdzīgi iet pie urnas.Ja kāds vēlas ievēlēt atkal vienu nejēdzīgu,neko valsts labā nedarošu saeimu,lai iet vēl par tiem pašiem āžiem kāpostu laukā...es tur kāju nesperšu.

Chris1986 (2010-05-23 10:00)      Kamēr mums nebūs kreisa valdība, kā tas ir gandrīz visās Eiropas bagātākajās valstīs ilgus gadus, tikmēr mūsu nabaga bāleliņi turpinās cerēt uz brīnumu, ka kapitālisti (labējās partijas) pārstās pildīt savus maciņus un sāks ar cilvēkmīlestību nodarboties. :)))

dekolte (2010-05-23 10:58)      Ir tāda lieta, kā partijas disciplīna, kur no deputāta individuāli nekas netiek prasīts. Jāskatās, kas stāv partijas pirmajās rindās, jo pārējā masa ir marionetes. Būtu labi, ja Latvijas tauta atcerētos, kādi tie līderi bija pāris gadus atpakaļ.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu