Cik, tā saucamo sazvērestības teoriju, vispār ir?

Kāda oho personaazha nakts murgu iespaidā. Nu teiksim - ēģiptes mellie priesteri, iluminaati, templiešu pēcteči, masoni kā pakalpiņi, kuri likvidējami pēc galīgā risinājuma. Cik tas, pēc jūsu domām, ir reāli?

lapsu_aacis (2010-06-15 19:26)      jurka, nu KO tu vari pljuutiit kaa zarinju gove pavasara ganiibaa peec rumuleeshanas?!?!?

kloss (2010-06-15 21:31)      Hmm ... nu paietu es garām šitam topikam , tak nē ... man ar savs netīrais deguns te jāiebāž ...:))
Un dīvaini , bet es saprotu ko raxta cilveex ... un man domāt ka Jura jautājiens vairāk saistīts ar U$ dolāra atkarība no naftas kā globāla enerģijas etalona energonesēju cenu noteikšanā , bet pārējās 101 "iestudētās" sazvērestības un krīzes ir no sērijas kad zaglis ( SIA -"ASV federālās rezerves" ) sauc - "ķeriet zagli!!"

flesh (2010-06-16 01:46)      jaa pasutija gan un pateicoties kiinai kas uztaisija demarshu..ari barga ziema un nakamas kas sekos (saules aktivitates cikls ieiet atkal pasivaja faazee) praktiski taranees Carbon tax projektu..mate daba visu saliks pa vietaam

effy (2010-06-16 12:29)      reāli pastāvoša ir tikai viena sazvērestības terorija. tie ir tā saucamie reālie pasaules valdnieki, kas nebūt nav redzamās politiskās personas.
šo te slepeno valdību sastāda pasaules bagātākie cilvēki. viņi ir tie, kas regulē visas inflācijas, shit happens finanšu tirgos, pieprasījumu un piedāvājumu, dažādas sabotāžas, skandālus, konfliktus, atentātus un pat karus, ja kāds izdomā nespēlēt pēc viņu noteikumiem. kā jūs domājat, kas un kāpēc novāca Kenediju? jā un arī regulē iedzīvotāju skaitu. priekš kam? priekš tam, ka pārapdzīvotība apdraud Zemes kā planētas eksistenci. viņu interesēs nav izraisīt globālu katastrofu pārapdzīvotības dēļ. par šo liecina kaut vai visādas pēkšņi nez no kurienes uzradušās nāvējošas slimības. tās it kā vīrusu tiek ģenerētas slepenās laboratorijās. pēc tam palaistas kaut kur gaisā vai iepotētas kopā ar tā saucamajām labdarības vakcīnām. kau vai tas pats AIDS esot šādi mākslīgi radīta slimība. tam pašam AIDAM jau sen esot radīta vakcīna un zāles tā ārstēšanai. principā visām slimībām jau sen esot atrasti ārstēšanas līdzekļi un vakcīnas. kad cilvēku populācija būs tādās robežās, kad tas vairs neradīs draudus, tad "pēkšņi" tiks atrasta vakcīna arī pret AIDS.
ja tā padomā, kas tad ir lielākā riska grupa noķert AIDS? ne jau kārtīgie pilsoņi, kuri dzīvo neizvirtīgu dzīves veidu un nelieto narkotikas.
iesaku noskatīties Zeitgeist 2
ja ir interese, var arī te palasīt iztulkotu krievu valodā par slepenajām valdībām un citām interesantām lietām
http://key999.ru/text/frissel/01.htm
tā ir Boba Frissella grāmata "Nothing in This Book Is True, but It`s Exactly How Things Are"
protams neapgalvoju, ka tur viss ir 100% patiesība. to lai katrs pats filtrē, kam ticēt un kam nē :)

cilveex (2010-06-16 12:39)      "kas un kāpēc novāca Kenediju?"?

effy (2010-06-16 12:45)      cilveex, atbilde ir filmā Zeitgeist 2. un runa nav tikai par Kenediju, bet arī citiem cilvēkiem.
tiek taisīti pat valsts apvērsumi, vai arī pasūtīti atentāti, ja savādāk nevar.
Kenedijs spēlēja pret noteikumiem. gribēja visu pa godīgo un tā lai tautai būtu labāk. tāpēc arī šamo novāca pēc šo te slepeno valdību pasūtījuma.
vai arī tev liekas ticami, ka to izdarīja tāpat vien?

selnija_ (2010-06-16 12:53)      Mans viedoklis ir tāds kā effy, slinkums gari rakstīt, bet iespaids ir tāds: jo vairāk uzzini, jo liekas ka mazāk zini, cik sarežģīta ir šī pasaule. Mums nav lemts izzināt VISU, atliek izvēlēties kam ticēt un kam ne, dzīvot saskaņā ar sevi.

cilveex (2010-06-16 13:08)      Nē, ne tāpat vien. Es nezinu kāpec. Ko es redzu, tas ir tas, kā notiek ietekmīgākās valsts prezindentu "parādīšanās". Es tikai nedomāju, ka tur ir pilnīgi vienota "elite". Vēl viena lieta, ko es ZINU, ir tas, ka tādu prožektu kā caitgeist autori ir nelabojami meļi. Ja kāds samelojas vienreiz, lai nu būtu, bet jā 10 un 20, tad kādā sakarā jādoma, ka tas melu netikums ir vienās lietās un pēkšņi nav citās? Kads pamats būtu tā domāt? Un ja tieši šie meļi ir tie, kuri novirza domas uz iluminātiem un tml konspiroloģiju apzināti?
Ja reiz tādi konspirologi paši ir "elites" algoti?
"Nothing in This Book Is True, but It`s Exactly How Things Are"
Aha!

MMW (2010-08-11 19:33)      Konspirācijas teorijas ir mūsdienu "opijs tautai". Ir liels pieprasījums pēc vienkāršota pasaules uzskata, kurā "mēs esam labie, bet viņi ir sliktie un tik vareni, ka mēs neko nevaram izdarīt, tāpēc nepiekā neesam vainīgi". Un, protams, tad jau arī rodas piedāvājums, piem tas pats Peter Joseph ir vēl viens no labākajiem piemēriem, kurš sāk ar apgalvojumu, ka 9/11 ir ASV valdības darbs, iegūst popularitāti, pēc tam atsakās no šī apgalvojuma, bet tad meklē vainu finansistos (jo pēkšņi ir uznākusi lielā krīze) un kopā ar ekscentrisku arhitektu sludina radikālas ilgstpējīgas attīstības idejas un ar to pelna naudu. Noteikti vairāk nekā kad bija "vienkāršs puisis"

Riigas_spliins (2010-08-11 19:50)      visa pamatā ir trīs bagātākās ģimenes, kuras kontrolē lielāko daļu naudas plūsmas un kreditē caur svf un citām struktūrām pasaules valstis tām diktējot noteikumus, un tā aiziet sazarojums un izdoma:P))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu