Partija "Visu Latvijai" - kādam ir informācija/ domas, kas un ka ar šo partiju?

kokote (2010-07-02 14:51)      Reālā problēma jau nav partijās, bet gan tajā, ka "latviskās" partijas šajā ekonomiskajā situācijā nedomā par elektorātu un turpina sadrumstaloties vai dalīties kā amēbas, līdz ar to katra cerot uz "brīnumu", bet reāli ciļvēku LV ir tik cik ir...tanī pat laikā "krieviskās" partijas strādā pragmatiski uz savu konkrēto elektorātu un viņi, pretēji latviešu "bāleliņu" absurdajiem aicinājumiem pat neiet vēlēt, ies un novēlēs, jo viņiem nekādu šaubu starp daudzajām izvēlēm...Ja reāli, tad vajadzētu sodīt tos (politiķus), kas vēsturiski daudznacionālā valstī turpina populistiski uzturēt "latviešu" valsts ideju, nestrādājot pie reālās integrācijas - jo pēc 20 neatkarības gadiem nav normāli, ka par valsts naudu 1/2 LV iedzīvotāju joprojām izglītību iegūst krievu valodā, izmantojot Krivijas subsidētos mācību līdzekļus un tā..tā iz pret LV noziedzīga politika, jo izglītība ir ļooooti spēcīgs ideoloģisks ierocis...un tas laiks ir nokavēts...pirms 15 gadiem nevienam nebūtu "pārsteigums", ja būtu programma, ka no 1. klases sākas pāreja uz izglītības programmām tikai latviešu valodā (nu privātskolas vare`tu darīt kā vēlas)..tagad mums būtu latviska skola, daudznacionālā kultūra neciestu, bet integrācija būtu realitātē (tikai naciķiem tad nebūtu "karoga", ko vicināt)

Helena (2010-07-02 23:01)      Varu piekrist, bet neredzu nekādu saistību šim Koketes ievietotajam tekstam ar partiju VL.

riks (2010-07-03 04:53)      fufelis!

jaukais_saldais (2010-09-29 16:42)      Visu Latvijai ir visīstākā partija īstiem oHo veterāniem. Mans atklājums šajā priekšvēlēšanu laikā ir Imants Parādnieks (kandidē Zemgales vēlēšanu apgabalā) - pirmais, kurš iestājas par daudzsievību Latvijā, praktizējot kopdzīvi ar divām sievietēm vienlaikus. Tas vien pierāda, ka viņš ir godīgs gan pret sevi, sev tuvajiem cilvēkiem un ārī daudzcietušo tautu. “Sieviete ir kā zieds, un ir fantastiski, ja tu šo ziedu vari atvērt, palīdzēt tam attīstīties un kļūt pilnīgam.” Tikai, darot laimīgas sievietes, laimīgs var būt vīrietis pats, Imants uzskata. http://visulatvijai.blog.com/

Otija2 (2010-09-30 12:54)      Ilgus gadus pie varas bijušas promaskaviskas, proeiropeiskas un prooligarhiskas, tikai ne latviskas partijas. Mēs, sirdsapziņas skaidrību un jēgu saglabājušie latvieši apzināmies, ka Latvijas un latviešu 4.Atmodas iedvesmu nes tikai partija «Visu Latvijai». Ko sēsim, to pļausim.

Nekad ļaunums netriumfē tik pārliecinoši kā tad, kad labi cilvēki dara NEKO. Darīsim visu, lai glābtu Latviju! To labo, kas mums ir, dodot VISU LATVIJAI!

Un zem šiem vārdiem parakstos...

Otija2 (2010-09-30 13:02)      Runājot par I. Parādnieku... jautājum - cik ir Latvijā cilvēku, vīriešu, biznesmeņu, politiķu utt, kuram būtu sieva + vēl kaut kur noslēpta, maskēta, pa kluso uzturēta mīļkā? Es domāju, ka vismaz 2/3 no visiem , ja ne vairāk. Tad Imants ir cilvēks, kurš uzņemas atklātu atbildību par savu sievu un arī par sievieti, kura audzina vienu no viņa bērniem. Un šis jau ir augstākās morāles jautājums - kurš ir godīgāks attiecībās? tas kurš melo, krāpj pa kluso, māna un zvēr sievai uzticību, bet pa kluso šauj pa kreisi...Vai tas, kurš abas sievietes nostāda fakta priekšā un ir godīgs šajās attiecībās prt abām.
Es neņemos spriest par šo sieviešu emocionālo situāciju, iekšējo sāpi un traģēdiju, jo personīgi pazīstu abas.

jewel (2010-10-01 11:59)      atbalstu viņu idejas - par latvisku Latviju. :)

Jonis87 (2010-10-01 12:40)      Nu šai partijai noteikti ir jābūt saeimā, tikai VL ievēlot var cerēt, ka Latvija būs ceļā uz patiesi latvisku valsti!

katrina_3 (2011-05-24 18:41)      nedaudz esmu pavērojusi VL darbu komisijās. Dzintars ir goda puisis- nāk klajā ar sakarīgām idejām, tiesa, principiāls nacionālajos jautājumos, bet arī tādi ir vajadzīgi. Dombrava vēl galīgi zaļš, bet ar laiku, uzkrās pieredzi, vēl viņam vajadzētu pastudēt un, iespējams, potenciāls attīstīsies. Parādnieks izksatās tur vistrakākais, bet kā jau frakcijas vadītājs viņš arī ir lielais stūrētājs, varbūt nereti diezgan agresīvs nacionālists.
Katram savi + un -, bet jāsaprot ,ka tas, ka snonāk līdz sabiedrībai., ir PR, respektīvi mediju apvaļātais tēls, nereti īstenībā cilvēk iir pilnīgi citādāki.

Pienenpuuka (2012-02-08 20:18)      mijoto nevis žetons, bet pē...ko tad viņš īsti pateica - aicināja uz bērēm, bet iznāca kāzas? VL nav ekonomiskās programmas, un citiem arī nav..un?

labaa_feja (2012-02-10 12:22)      radikaalji kaa taadi pie laba gala nenovediis, vienalga vai tie ir vislatviesi vai PCTVL. Kaa vieni taa otri kaut ko ienjem galvaa un mauj. Par ekonomiku buutu domaajusi, ne tik kurinaajusi naidu

labaa_feja (2012-02-10 12:31)      aaa, un iisti nesaprotu cepienu par to, ka ar valsts liidzekliem krievvaldoiigie var ieguut izgliitiibu savaa valodaa. Tak visaa Eiropaa un ne tikai ir daznedazaads atbalsts nacionaalajaam minoritaateem ne tikai izgliitiibaa, bet arii visur citur. Taa ir demokraatiskas valsts prakse, patiik mums tas vai nee. Turklaat apmaksaata izgliitiiba vinu valodaa tiek ne vien minoritaatem, kas ilgstosi tur jau dziivo, bet arii imigrantiem, kas nesen valstii ir iebraukusi. Tie var par briivu apguut maaciibas nevien savaa valodaa, bet arii tiek piedaavatas iespeejas oficiaalaas valodas apguvei. Taa miiliishi ir integraacija. Turklaat krievu skolaas Latvijaa taapat ir noteikts, ka 60% vielas ir valsts valodaa, 40% citaa - minoritaashu valodaa. Man nav zeel, ka dalju prieksmetus beerni apguust savaa dzimtajaa valodaa.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu