Tuvojas vēlēšanas - par ko balsot?

Par ko jūs balsosiet, ja naf noslēpums?????Mana doma ir par Dombrovski, jo šis uzņēmās vadīt sliktā laikā un sanāk ar, manuprāt viņam pat reklāmas nevajadzētu taisīt!Protams, ka ir arī aizberga neredzamā daļa un tapēc cenšos izdomāt, kā tur būs un būtu labāk, jo vakar gāja Nekā personīga un tur pēc rezumē arī otrais saraksts palika ar vismazāk ķeksīšiem!:)Pārējie ir ļoti slikti vai arī pompozi kadri, kas ir atzīmējušies ar sliktu prestižu un melnām štellītēm....:)

viirietis (2010-09-27 20:58)      Par Vienotību!

janisb (2010-09-27 21:04)      Nekad nebalsoju par "pirmziemniekiem" - necieši vienu vēlēšanu projektus. Tāpatās nekad nebalsošu par krievu partijām, lai arī pret lielu daļa saskaņieši naf pretenziju. Balsotu par zaļajiem, ja Lembergs butu reāls MP kandidāts, nevis tikai saraksta lokomotīve. Par vienotības idiotu baru nekad nebalsošu - tad jau labāk par saskaņiešiem. Atliek tikai viens - buldozers Šlesers :DDD

agis (2010-09-27 21:12)      Palasot komentārus sanāk ka ziepes ir sataisījis Dombrovskis!!! Un otrs -daudzi balso tapec ka man viņš patik vai skaisti vāvuļo. Ta jau Latvija grims un grims ja vel pie varas tiks PLL.Kase ir patreiz pilna ar naudu. Skatišos pēc situacījas ,vai pa Vienotību vai Visu Latvijai.

S_Sandra (2010-09-27 21:13)      Visiem pirms vēlēšanām rekomendēju:
http://brainfuckoff.net/ filma saucas: Гражданин и Земля.

cilvex (2010-09-27 21:30)      Jā un nē, deiz...
Lai vienotos jā vai nē(ja vispār ir vajadzīgs vienoties...), tad ir jānoskaidro, kas ir velamais un kas ir rezultāti un vai vēlamais IR rezultāti....:).
Un tas ir stipri atkarīgs no novērotāja.
Bet, ja bez ļurināšanas, tad pareizi, "vienkāršā tauta" nav nekad noteiceja(finālā). Bet vai tā maz VAR būt tāda? Kā tas būtu iespējams? Atkal pareizi, deiz - utopija. Bet ir "apcirpuma koeficients". Muižu dedzināšana... kas zobenu paceļ, no tā arī mirst, vai viņu pēcnācēji/sekotāji, vatevā... nav svarīgi, kādam ir jāmirst.
BET! Vai tas ko maina? Jā, tas maina. Tas maina "nodotās vilnas daudzumu":). Tb tas NEKAD nemaina faktu, ka tauta nav noteicēja, tas maina izmantošanas pakāpi.
Tagad... atpakaļ.
Pie rezultātiem:)))
kas ir vēlamais? Mazāka verdzības/apspiešanas pakāpe? To VAR panākt. Vai var mainīt sistēmu principā? Nē nevar, un esošajā koordinātu zistēmā, varbūt ka tā ir labi.
Ja cilvēks ir iekšēji brīvs, tad pār viņu jau no paša sākuma nav nekādas morālas varas. Ir kaizera vara, jā. Bet tā tas paliks.... Bet šis likums neattiecas uz sabiedrību, kas nav personiska, bet ir bezpersoniska, jo personisku to padara tās vadītāji.
Ko lai saka?
Tad nedarīt neko? Atkarīgs no darītāja.
Varas izpausmes veidi ir stipri dažādi.
Ko es gribēju pateikt, tas ir tas, ka tautai IR teorētiska iespēja darīt ĻOTI daudz ar sevi, faktiski jebko, ja vien pietiekams pilsoņu kopums to vēlas. Cita lieta, ka pūli vienmēr kāds vada, citādi būt nevar, jo tauta nav molekulārs kristālrežģis, tb cietviela... bet viena no divām citām agregātformām...

pianissima (2010-09-27 21:35)      Cilveex - beidz gudri muldēt, Tu par VL?

cilveex (2010-09-27 21:45)      Taču tik vienkārši, 10x teicu, nedrīkst vēlēt, ja nav par ko vēlēt. Kas nesaprotams, feinie līdzpilsoņi, KAS jums nav skaidrs?

Viena no svarīgajām lietām, kuru daudzi nezina, tā ir referendumu atkarība no novēlējušo cilvēku skaita. Referendums ir tad noticis ar apstiprinātu rezultātu, ja nobalsojuši par/pret ir 2/3 no pēdējās Saemas vēlēšanās nobalsojušo pilsoņu kopuma(atvainojos par kroplo juridisko valodu, bet es imu datoriķis, neba jurisc).
TĀTAD, tas IR būtiski, izrādīt neuzticību nebalsojot, ja nav variantu. NAV cilvēkam, brīvam pilsonim PIENĀKUMU, kā vien pret savu ģimeni, kuru apgādāt un tuviniekiem par kuriem rūpēties. Citi "pienākumi" ir nekas, tukša ideoloģiska muldēšana, lai panāktu sev vēlamo - ierašanos pie urnām. Es NEIESU VĒLĒT. MAN IR ATŅĒMUŠI VĒLĒŠANU TIESĪBAS. Jā, netieši. Bet man viņas ir tikai daļēji. Tā es neesmu ar mieru. Punkts. Farsā nepiedalīties. Nepiešķirt neģitimitāti lietām, no kurām paši pilsoņi ir principiāli atkarīgi, jo jūsu piedalīšanās ļaus ievēlēto dupalaižās saukt pakaļ pilsoņu gaudām - re, paši taču vēlējāt, ko gaudojat?

pianissima (2010-09-27 21:55)      Un - kas notiktu, ja piemēram, vēlēšanas tiktu uzskatītas par nenotikušām? Ir alternatīva? Dzīvot vispār bez Saeimas? Vispār bez likumiem? Es domāju, ka nebalsojot nebalsotāji tikai nomazgās savas roķelītes nevainībā - tā teikt, es tas labiņais, es nebalsoju! Un turpinās gudri filozofēt, neko reāli nevarot ieteikt.

kukazhinja11 (2010-09-27 22:02)      PAR VIENOTĪBU!
CIENU UN CIENĪŠU DOMBROVSKI, KURŠ UZŅĒMĀS VADĪT VALSTI PĒC šķēles , šlesera un kalvīša mantrausīgās izzagšanas.
SIMPĀTIJAS PAR DOMBROVSKI PIEAUGA PĒC VIŅA SASMIEŠANĀS PAR krāniem UN buldozeriem!!!!
LAI DOMBROVSKIM VESELĪBA, VEIKSME UN DAUDZ ATBALSTĪTĀJU!

automiilis (2010-09-27 22:06)      Cilvēkiem ir īsa atmiņa - Nodokļus pacēla (un arī aizņēmumu sarunāja) LPP draugs Godmanis ar TP ciešu atbalstu. Šodien viņu TV rupors LNT visu cenšas uzvelt Dombrovskim.
TB ar leģendāro Baķku un saviem prostitūtu gājieniem šupojot valdības nu nekļūs labāki no tā ka VL tiem pievienosies ...
Ja priekšgalā reitingos neatrastos SC, tad ideāls variants būtu tukšā aploksne ... Lai cik skumji nebūtu, tad mazākais ļaunums tiešām varētu būt vienotība, jo daži no viņiem neprot zagt, bet citi to dara mazāk par saviem konkurentiem.

wolands (2010-09-27 22:25)      Cilveex par PCTVL ;) Nafig tik gari bija izrakstīties - varēja tak ienkārši pateikt :D:D
Visi savējie galu galā :D

lar_unuruur (2010-09-27 22:58)      Visu konspirāciju manu sabeidzi! latvijietis urbanovičš sēž te, man zem galda, es viņu ar cepumiem saldiem baroju.. stāstu... a tu? tātad, biedri, par bitēm!

izshautais_rieksts (2010-09-27 23:56)      Par labu latviju. Tuur iisti viiri sezh, ne puskoka leceeji un plaanaa galdija urbeeji. apskatiaties kaa slesers nolika dombrovzki par kraaniem!! es galvenais par tiem kas maak skarbi izteikties un virs 100 kg! latvijas ozoli!

marekst (2010-09-28 00:16)      PCTVL rullee, tur visi liideri ir SPEECIIGI, arii Shlesera partijas CIETIE viiri ir tieshi tas kas buutu vajadziigs :) tik jaaizshkjiraas starp shiim divaam, ne?

lapsu_aacis (2010-09-28 00:45)      janiina, cik turj taa darba, uzraut lembi parj MP... :) irj cicC kveschenC, kas pa to laiku dariis to, kas vinjam ieplaanoC. :D

ehidna (2010-09-28 09:04)      Ne par vienu! Tas ir teātris un farss!. Kamēr mūsu "tautas kalpiem" interesēs tikai personīgās kabatas, neiešu lieki tērēt savu enerģiju! Man tā citur vajadzīga! Baigie līderi un speciālisti,ko? To, par kuriem es ietu balsot, diemžēl nav nevienā sarakstā, jo viņi STRĀDĀ, nevis pūš miglu acīs!:)

wolf5025 (2010-09-28 14:52)      Ja VL neietu kopā ar TB/LNNK piekristu Konsul. Bet tā nekā, ja nu vienīgi izsvītrojot no saraksta visus tblnnkiešus, kas jau gadiem ilgi sēdējuši saeimā. Ja nav sasmērējušies, tad arī neko dižu panākuši nav. Jāvēl vien būs par mazāko ļaunumu - Vienotību. Tad vismaz ir garantija, ka SC pilnīgi nespēs mainīt ārpolitikas kursu pat iekļūstot valdošajā koalīcijā. Un galvenais - neliešiem no PLL nebūs ļauts brīvi zagt. Pēdējais attiecas arī uz Lembergu. Balsojot par VL, baidos, ka balss tiks zaudēta - var nepārvarēt 5% barjeru...

nekjer_krenkji (2010-09-28 14:54)      domājams, ka mana balss būs VISU LATVIJAI

cilveex (2010-09-28 17:15)      Ar nodomu par vakardienas tēmām "sasaistījos" ar juridiski izglitototies cilvēkiem, tiesi balto un "samīcīto" biļetenu sakarā... tur ir visādi, bet doma ir viena. Tā varētu būt interesanta, bet diskusija ir apsīkusi, ja atjaunosies, tad apstāstīšu.

blaumane (2010-09-28 17:29)      žēl, ka tauta kaut ko ievēl, tapēc 20 gadus esam tādos sūdos, jo tautai ta mūsu, švaki ar atmiņu un ar galvām arī švaki- kalpu un nabagu tauta, patīk ciest un nezinam, kur likt visu to demokrātiju

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu