Vēlēšanu rezultāti

Vai bija vajadzīgas vēlēšanas, lai valstī nekas nemainītos un turpinātu valdīt tie paši cilvēki, kas ar const paātrinājumu mūs ved pretim iznīcība? Kamēr sievietēm un penzionāriem neatņems vēlēšanu tiesības, tikmēr valstī nekad nekas nemainīsies un pārvēlēs pie varas esošos. Tā bija iepriekšējās vēlēšanās ar Tautas partiju, tā šajās ar Vienotību. Un vēl iepriekš tāpat neskaitāmas reizes pārvēlēja pie varas esošo Latvijas ceļu. Nu, vienīgais prieks, ka tūlīt Sabrauktais ezītis apgriezīs tiem penzionāriem viņu penzijas, kā jau bija solījis pirms vēlēšanām :D

bembem (2010-10-03 12:13)      Ezīts neko neaizņēmās, visas sarunas sarunāja Godmanis ar Slakteri, un papīrus ar šie parakstīja, iegrūda parexā un notinās uz ES parlamentu....

joens (2010-10-03 12:19)      Izskatās pēc protesta (par SC) un baiļu (pret SC) balsojuma. Vismaz nevar izslēgt Pirra uzvaru, jo koalīciju var izveidot arī bez lāčuežiem. Tad vismaz būs interesanti. Citādāk atliek vien taisīt ragutiņas, ko vest vecīšus uz mežu ...

7_jeeri (2010-10-03 12:26)      spriežot pēc konsul uzrakstītā, viņa izrādās ir vēl dumjāka nekā sākotnēji izskatījās.. tādu purgu sadzīt pāris teikumos, tas ir jāmāk..

:)

Dzhokonda (2010-10-03 12:47)      Likumdošna jāmina, tad arī mainīsies deputātu atbildība. Kamēr neviens ne par ko neatbildēs, valsts tiks izzagta.

Lorrett (2010-10-03 12:50)      Šoreiz atkal varu tikai pievienot Kosnul teiktajam. Netikami jau dzirdet patiesību, bet ko darīt:(

ahman (2010-10-03 12:57)      Negribot, bet jāpiekrīt Konsul teiktajam. Šoreiz tā nav tīkamākā patiesība.

flesh (2010-10-03 12:59)      Rezultatiem nav ne vainas, ipashi nemot veera ierobezoo izveli, kad ar saviem sarakstiem saskrejushi visadas kaktu partijas kuru programas ari ipashi neatskiras no bediigi slavenaa PLL murga..

Un tie kas te chikst par to ka Dombrovskis kadam paradus sataisijis, lai padomaa kas tam ir celonis, vel neesat neko sapratushi no trekno gadu pieredzes?? ja taa tad tieshaam jums atliek tika cihikstet un sedeet nostalgijaa peec "gaazes griidaa" ..

helgucis (2010-10-03 13:03)      Redzams, ka autoram nepatiik sievietes- cik ir naacies parunaat, tad tiessi viiriessi ir balsojussi par sso partiju, bet tas taa. Man arii lloti zzeel, ka balsotaaji ir bijussi tik naivi un savas balsis ir atdevussi par tiem kas tikai turpinaas muus dziit nabadziibaa. No videejaa slaanna tiks atkal nonnemtas algas, salikti nodoklli utt., jo taa guust vislilaakos ienaakumus valsts, bet bagaatiem tas buus spllaaviens juuraa, ko no vinniem pannems.Zzeel, ka cilveeki ir tik naivi un vientiesiigi.

Mezhavecis (2010-10-03 13:07)      Rezultāts nav nemaz tik slikts.Paši lielākie smerdeļi knapi sēptiņi ar kapeikām salasīja.Man gan labāk patiktu ,ja šie būtu naturāli saņēmuši katrs pa dinamīta stienim pakaļā.

dabonams (2010-10-03 13:44)      Tikai nobrauktajam ezītim jau ir tikai izpildītāja funkcija.To ka viņš to veic apzinīgi nav šaubu,bet ko izpildīt lems citi ha,ha,ha

kretiins_vulgaris (2010-10-03 14:07)      Es arī piekrītu, ka rezultāts nemaz nav tik slikts. Kad pēc pozitīvisma kampaņas otrreiz pie valdības stūres tika Kalvīša banda, ar nožēlu sev teicu - mana tauta ir stulba. Bet re, pāris reižu uzkāpšana uz grābekļa labi apskaidrojusi prātu :) Man prieks par to, ka akla zombēšana vairs neiet cauri. Tauta saprot, ka pie pašreizējās situācijas un pensiju un algu cirpšanas vainīgs, ne jau tas , kam to tagad nākas darīt. Šajā sakarā neizprotu Konsul komentārus.

Turpmāk šā vai tā būs jāatgriežas pie jautājuma par prezidentālu republiku. Savādāk, kas sanāk? ~ ceturtdaļa vēlētāju atkrīt, jo balso par kādu savu krievu partiju, kurai vienai tāpat nekad neizdosies tikt pie šprices. Koalīcijā ar viņiem neviens negribēs iet, jo nākamajās vēlēšanās tad gaida Šlesera liktenis. Tātad viņi ir izslēgti no spēles. Pat, ja arī vēlētāju politiskā apziņa izkristalizējas līdz +- divpartiju sistēmai, gandrīz nereāli ir kādai no tām dabūt absolūto vairākumu. Līdz ar to valsts nolemta vājām sastiķētām koalīciju valdībām. Tas savukārt liedz pirmkārt, pieņemt drosmīgus un reizēm nepopulārus, bet vajadzīgus lēmumus. 2. liedz jebkurai partijai principā realizēt savu partijas programmu, lai pēc tam varētu paprasīt no tās atbildību, to "norokot" vai ievēlējot atkal. Vienmēr nāksies iztikt ar pussoļiem, kompromisiemm, līdz ar to, vainas novelšanu uz citiem. Muļļāšanos vienu vārdu sakot.

Latis (2010-10-03 14:10)      Heeee.. Vienotība un Ezītis Rulzzz!! apsveicu. tiešām:)

blaumane (2010-10-03 14:16)      vispār jau naudu un miljardus aizņēmēs ne jau Dombrovskis, kaut kā atmiņa pilsoņiem īsa vai patīk sagrozīt pagātni? pareksa pasākuma Dombrovskis arī nepiedalījās, tā kā bišku fitrējiet, ko runājat

blaumane (2010-10-03 14:19)      koncul, bērniņ, kurš mežs ir ieķīlāts? parādi vienu dokumentu, kapēc Tu atkal kaut ko apmēram runā?

Ingaxx (2010-10-03 14:21)      Esmu apmierināta ar vēlēšanu rezultātiem, priecē, ka jaunieši esot bijuši ļoti aktīvi, jo viņu redzējums uz nākotni un perspektīvām mani vairāk uzrunā, kā šejienes veču gaušanās, ka viss ir slikti! Neko nedarot un raudot oho forumā noteikti var maiņit dzīvi uz labāko pusi...
/aiziet jurģoties/

ehidna (2010-10-03 14:59)      :DDD! Un kas Tev lika balsot?

NARINJA (2010-10-03 15:48)      ...hm, kārtējais tirgus.....un nekā prātīga.....jābrīnās par cienījamo psihologu intelektu un akadēmiskām zināšanām....es te tā padomāju....a kas ir niks KONSUL un KONSUL for PA...un kāpēc komenti nāk no diviem nikiem?...

riks (2010-10-03 16:12)      Vēlēšanu rezultāti foto zināju, ka vairums LV vēlētāju duraki. cerēju, ka ne TIK liela (~95%) daļa.

jau PIRMS vēlēšanām ziņiju, ka zviegšu par visiem, kuri par 1-otību būs nobalsojuši kā par mazāko no ļoti lielajiem ļaunumiem, lai tikai no Dieva 1/2-es nebalsotu par AŠistiem! un ka zviegšu es tad, kad šie ar AŠistiem un/vai ar "nesaskaņu centru" koalīciju dibinās!
izskatās, ka drīz varēšu sākt zviegt!

Dombrovskis saka - darbaļaudis nobalsojuši par stabilitāti.
paskaidroju sīkāk - darbaļaudis nobalsojuši par to, ka stabīli turpināsim sēdēt sūdos.

ECO (2010-10-03 16:43)      ......nja.....laikam jau viss ir jāvērtē vienkāršāk...:) tad ka stulba valdiba treknajos gados nemaceja vadīt valsti...fakts.
...esmu gana reižu bruacis uz eiropu caur Poliju.....24 h celā ar auto, bet pateicoties Buldozeram , tagad lēti lidoju. Kāpēc lai ar viņu nebutu apmierinats, ja izmaiņas dzīvē sajūtu personīgi..:)???

lapsu_aacis (2010-10-03 16:48)      zashibisj rezultaati! lembis rullee un visiem laPs praaC! :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu