Valdības veidošana.

Vai "Vienotībai" ir jāaicina "Saskaņas Centrs"?(īpaši jau jautajums Vienotības un SC vēlētājiem)

gravieris      sasmaidījos,ka Konsul vēl uzskata - šī valsts ir neatkarīga.Interesanti kā izpaužas šī neatkarība?Vai tajā,ka patreiz cenšas ministru padomnieku algas pielīdzināt SC vadītās Rīgas domes padomnieku algām?....protams samazinot pensionāru un skolotāju algas.Gribējāt vēlētāji mazu ļaunumu? Dabūsiet vienkārši ļaunumu.

riks      domāju, ka nebūtu zolīdi, jo par "vienotību" balsoja pārsvarā aiz aprēķina, ka lai balsotu par mazāko no lielajiem ļaunumiem. un lielākais no lielajiem ļaunumiem SC.

taigada      Mūžu Dzīvo, Mūžu Mācies, Jo Strādāt Tāpat Nav Kur!

Eneile      Manai gaumei, ja vien abas partijas būtu spējīgas valodas un nacionālos jautājumus atstāt status quo, tad ideālā koalīcija būtu tikai no šīm divām partijām. Nepatīk man margināls nacionālisms nevienā formā.

flesh      Ka Vienotibas atbalstiitajs esmu absoluti pret SC dalibu valdibaa. Shis grupejums kalpo tikai ka Trojas zirgs kremlja intreseem, kuri noniecina Latvijas valsti un neaziist okupacijas faktu, un velas iznicinaat latvieshu valodu...neaizmirstiet kaa un ko sava laika bija izteicies urbanovish un ushakovs...

Sircc      "Ja vēlēšanas spētu ko mainīt,
- tās aizliegtu!"
Ja katrus 3-4 gadusa mainītos valsts augstākā vara - tā - a tiesībām lemt valsts likteni,
- tad neviens neslēgtu starpvaldību līgumus.
Vēlēšanas ir mākslīgi kurbulētā mazohisma reizi 2 gados rīkota grupas terapija ar obligāto reģistrāciju.
...
"Jums nekā nav? Jūs tas satrauc? Vai vēlaties par to parunāt?"
Par neko... par politiku?
KONSUL praksei :)

edora      hm , polistiskās dejas :) īstenībā jau aicināt var , ko vēlas , bet ja spēlēs valsi , tad ar tango cauri netiks ... un nosacijumi tak ir zināmi ...

kautkas      jaapiekriit Sircc viedoklim ... es, piemeeram, arii neticu, ka mees ejot veeleet kautko varam izmainiit radikaali ... piemeers - kad bija balsoshana par iestaashanos ES, manu pazinju starpaa bija tik maz, kas balsoja PAR, ka es nevaru iedomaaties no kurienes radaas 70% par, kaa tikai - TAA VAJADZEEJA ... diemzheel ... un kaameer LV neuzradiisies cilveeks, kas apshaus shodienas stiprajos, nekas arii nemainiisies ...

fifidrilla      Pilnīgi piekrītu KONSUL, te arī redzams absolūtais mietpilsonisms un bezmugurkaulnieki.
Diemžēl mūsu vīriešu vidū, kas uzskata, ka izglītība viņiem nav vajadzīga, pietiek ar spēju skaļi bļaut un darbīgumu (tas nav par cilvex) - citējot iepriekš.topikus.

Nav vajadzīga šī valsts? Šī valsts ir vienīgā pasaulē, kas var nodrošināt latviešu val., kultūru, kurai Tu vispār kā tāds esi interesants, ar savās latviskajām īpatnībām un vēlmēm. Lielākā daļa emigrantu nejūtas pilnvērtīgi cilvēki, pat ja dabū darbu, viņi ir svešinieki, trešā šķira, vientuļnieki, tiem tur citiem ir nospļauties, kas Tu esi un ko gribi.

Daudzi te alkst pie vienoties Krievijai - skumji, bet - iesaku vispirms aizbraukt ekskursijā uz valsti kurā plānojat dzīvot, uz kādu Novosirbirsku piemēram :)))

irgo      Domāju ka es (mēs) nedrīkstam izdarīt secinājumus jo es (mēs) zinām varbūt tikai 1/10 daļu no faktiem un apstākļiem........

Polus      Jēziņ, ļautiņi, atveriet acis! Jūs tiešām nesaprotat, ka tas. kas tagad notiek, ir vistīrākais politiskais šahs?

1) Te gan kaut kā neviens pat nepiemin, ka alternatīva SC ir ZZS jeb Lembergs (manuprāt, droši var likt vienādības zīmi). Un ko nozīmētu darbs valdībā tikai ar ZZS? Tas nozīmētu to, ka smagos noziegumos apsūdzēts vīrelis varētu raustīt valdību, kā vien ienāk prātā, turklāt viņš izdarīs visu, lai grautu jau tā ne visai stabili strādājošo tieslietu sistēmu. Kā dzirdēts, tad papildus nāk prasības par dažiem jautājumiem ekonomikā (piem., Latvijas Kuģniecību), kuri, maigi sakot, nebūtu tautas interesēs;

2) Vienotība izdarīja ļoti pareizu gājienu, lai pēc tam, ja SC nepiekrīt, uz pārmetumiem varētu atbildēt ar to, ka viņi paši nespēja pārkāpt savām ambīcijām tautai svarīgā momentā utt. Līdz šim tāda argumenta nebija.

3) Vienotībai IR jābūt SC tuvumā, jo pastāv augsts risks, ka SC vienosies ar ZZS + ŠŠ. Loģiski spriežot, tas varētu notikt tad, kad ekonomika sāks nedaudz atkopties. Pagaidām vēl Dombrovskim būs iespēja pastrēbt putru, bet pēc tam kā mesijas nolaidīsies iepriekš minētie. Kā zināms, ZZS tam būtu pilnībā gatava, jo arī iepriekšējos gados piedalījās visos lēmumos gan par gāzēšanu, gan bremzēšanu - tas ir tāds superelastīgs veidojums.

orange      Vienotība, Zaļie un LLNK
Pilnīgi piekrītu viedoklim, ka šī ir vienīgā vieta uz pasaules kurā saglabāt latviešu valodu un kultūru. Pēc nieka 20 gadiem būs izmiruši latviešu valodas nezinātāji un problēma par kr.val. kā otru valodu atkritīs pati no sevis. Tāpat izmirs arī visi uzvaras pieminekļa apmeklētāji. Būtiski izturēt šos nākamos 20 gadus saglabājot nemainīgu nācijas veidošanas politiku.
Ekonomisko problēmu risināšanas politika jebkurai nākamajai varas koalīcijai būs vienāda.
P.S.
Dēls ir pārvācies uz dzīvi Īslandē un pirmais ko viņš dara , lai integrētos ir īslandiešu valodas apgūšana.

Kamija      "Daudzi te alkst pie vienoties Krievijai "

Interesanti, kuri tie būtu???? Nezinu nevienu krievu, kas tā runātu vai domātu... Savukārt, es uzskatu, ka apsveicama ir vēlme sadarboties ar SC. Jau sen ir skaidrs, ka politiku diktē ekonomiskās vajadzības un neba latvietis var nopelnīt tik daudz, lai vispār ko diktētu... diemžēl :) Sen bija laiks pārskatīt vēlēšanu likumu un pilsonības jautājumus. Citādi rodas iespaids, ka latviešiem šķiet, ka patiešām ir nozīmīgs politiski ekonomiskas spēks pasaules arēnā... un šī apziņa ir tikai jāstiprina! Izklausās, ja ne dumji, tad tuvredzīgi gan ;) Un tā mēs maļamies savās sulā, kamēr ķīnietim vai amerikānim nospļauties, kas tā Latvija, kur tā atrodas un kas notiktu, ja tāda no zemes virsas pazustu... nenotiktu pilnīgi NEKAS! :p

fifidrilla      Kamija (2010-10-18 21:27) viedoklis

Es to gan lasu komentāros rus delfos un te dažos, kas izliekas nesaprotam, ka SC ir Maskavas pārvaldīta ar loģiskajām sekām - krievu val. utt.

Latvietis var diezgan daudz ko diktēt (pagaidām) un nav ko rociņas nolaist.

Tas ka savējie savējos apzog - tas ir cits jautājums.

Pagaidām Dombrovska dambrete ar SC ir intriģējoša. :)

sombre      Kamija, kāda Tev daļa, ko darītu ķīnietis vai amerikānis. Ja Tu dzīvo LV, tad TEV jābūt svarīgi, kā te iet un jādara tā, lai iet labi!
Neviens Tev nepārmetis, ja darīsi kaut ko labu, bet ja gribi apspļaudīt visu, kas ir LV, tas nebūs labi.
Padomā, kas notiks, ja 100 ķīnieši nodzīvos LV 20 gadus, nerunās latviski un viņus varēs ievelēt Saeimā

tautietis      Ja vēlēšanas kaut ko noteiktu.........tās būtu aizliegtas! 2020-01-22 13:14

Pilskungs      Šobrīd (2020.g. janvārī) nekāda valdības veidošana nenotiek. Par ko tad muldēt ? 2020-01-26 22:14

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu