Par ziedošanas mērķiem

Shodien viena persona bija ielikusi helpa saucienu. Cilveks esot nomiris ar sirdi kaut kur Portugālē, un tagad vajagot palīdzēt vecākiem atvest viņa dēla līķi uz Latviju...Slavas dziesmas mirušajam protams vispārākajā pakāpē, cik daudz laba viņš darījis Latvijā....Paskatoties informāciju, viss izrādījās ne tik viennozīmīgi.http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/362981-aicina_ziedot_portugale_mirusa_puisa_parvesanai_majup/comme
ntsPastaav ļoti liela varbūtība, ka nav pasacīta visa patiesība, iespejams, ka cilvēks ir bijis narkokurjers, un miris no tā, ka norīto narkotiku iepakojums ir plīsis tā kungjii...Es neesmu pret ziedošanu, bet man būtu vajadzīga izvēles iespēja, vai ziedot narkokurjera ķermeņa atvesshanai, vai ziedot slimam bērnam.Protams mans komentārs tika tajā tēmā dzēsts un es nosaukts par nelieti...Jūsu izvēle? Jūs ziedotu narkokurjera līķa repatriācijai? ja cilvēkam nav pieticis saprāta tpat paņemt apdrošināšanu ar repatriāciju. Bet IMHO... šajā gadījumā jautājums ir retorisks, jo neviens jau neapgalvo, ka tas tiešām ir nakrokurjers, bet neviens arī neapgaazh minēto baumu.

Just_ (2011-01-23 11:50)      Ziedo jau vairāk tiem, kuru situācijā spēj iedomāties sevi. Katrs spēj iztēloties, ka viņa bērns ir slims, bet kurš gan redz savu bērnu kā mirušu narkotiku kurjeru?Un es vēl saprastu briesmīgu satraukumu par to, kur paliek ziedotā nauda, ja cilvēks ziedojis miljonu. Bet satraukties par to, vai tik tie mani santīmiņi nonāks īstajās rokās un tiks izlietoti mērķim, ir sīkmanība. Nu neziedo, bet neplāties te!

edmunds (2011-01-23 14:01)      Par ziedošanas mērķiem foto visdrosaak ir paliidzeet tiem kuri dzivo tev blakus jo vinju vajadziibas tuz ini vislabaak. ja visi taa dariitu tad nebuutu shie attaalinaati kontakti vajadziigi.

es piem esmu dzirdeejis ka ziedot.lv organizatoriem ir saceltas "biezas" maajas, un ka tiem slimniekiem saziedotie liidzeklji, kuri paspeej nomirt, netiek atgriezti atpakalj ziedotaajiem bet tiek izlietoti "peec vajadziibas".

taadeelj es izveelos paliidzeet sev tuvaakajiem, un arii man apsaubaama liekas vajadziiba vienam neaartseejami slimam beernam savaakt un izteereet desmitiem tuukstosus latu kad ar to naudu 10 veselus beernus vareetu labaak izaudzinaat un izgliitot.

SievieteMelnaa (2011-01-23 15:21)      edmundam zhetons, ljoti patiik viedoklis un pilniibaa piekriitu. bez cinisma.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu