jēkabpils

Šodien neliela šaudīšanas bija policisti iesaistīti, kā arī vien no spec vienības omega, interesanti paliek dzīvot.. Sen jau nav noslēpums, kā bijušie un esošie policisti taisa savas brigādes un darbojās kā 90 gadu reketieri, nezinu kā un kapēc, bet man liekās valsts iegrimst dzīļākā dir*ā. Varbūt mediķi arī sāks slepkavot, laupīt un daudzi citi valsts ierēdņi ?

_Parama (2011-01-26 06:28)      pievienojos janisb, Jēkabpils nav nekāda Lasvegasa, lai policisti un Alfas darbinieki ietu vienā sūdainā spēļu zālītē rokas smērēt, tur apakšā ir kautkas cits.....

pat es, ja ietu laupīt, tad vismaz banku:DDD

riks (2011-01-26 09:37)      mani tikai mazliet besī, ka uz Mūrnieci ripina mucu. tad jau subordinācijas kārtībā jāripina muca arī uz tiem, kas viņu ieteica amatam un tajā apstiprināja. 1-mēr ar policiju bijis aizdomīgi.
neatceros, kura policijas priekšnieka laikā. kad komandantstunda nepilngadīgajiem bija izsludināta.
pirms gadiem 16 - 18. policeji ķēra nepilngadīgas meitenes, kura iet pa ielu pēc plkst 23:00, cita starpā, pofig, ka kopā ar pilngadīgu draugu. (a zakonā stāvēja rakstīts, ka aizliegts atrasties uz ielas bez pilngadīgā pavadības - par to, ka pilngadīgajam jābūt tēvam, vectēvam, mazdēlam vai krustdēlam, nebija atrunāts!). ja viņiem to ierīvēja šnābelī, sekoja teksts, ka "... to jau jebkura tiesa pierādīs, bla, bla, bla, ļeru, ļeru, ļeru!".
gribētu es redzēt tiesas procesu, kurā tiesā par iešanu pa ielu!
karroče, policeji tavu meitu noķer, atved un ļauj izpirkt par 10 Ls. liek manīt, ka aizturēs, ja nemaksāsi. un cita starpā izmet "tur jau ar viņu wiskas var notikt, par to jau mēs nevaram atbildēt!".
ja iedod to ceineri, pretī saņem štrāfes talonus "par satiksmes noteikumu pārkāpšanu" 500 jau pāris gadus no apgrozības izņemtu rubļu vērtībā.
menē berežei menē policei!

voshelis (2011-01-27 18:21)      ja katrs poletiķis pildītu profesionaali savus pienaakumus,ko ierakstiijuši tajā konstituucijā,nevis sēdētu-žāvādamies,nagus vīlēdami,gaidot kārtējo "algu" 800...Ls-tad diez vai kādam vajadzētu iziet lidz šādai "mežonīgai "rīcībai...!?

Just_ (2011-01-27 18:28)      vošeli - jā, nabaga apdalītie, izmisumā iedzītie alfas un policijas darbonīši, nebija viņiem, no kā dzīvot, pietrūka katram pārdesmit tūkstošu (vai cik nu tur bija)... un vispār, ja tagad atkal uznāks sals/atkusnis, tad noteikti būs vainīga Saeima un valdība, steigšus jāpieprasa demisija!

cilveex (2011-01-27 18:42)      Tad nu gan attaisnojums bruņotai laupīšanai!
Viņi ir stulbi! Es to domāju šī vārda tiešā nozīmē - šie alfaš/šmalfas darbinieki ir dzīvnieciski stulbi tipi, kuri nedomā tālāk par savu degungalu. Visi šie banku aplaupītāji ir stulbi, tā pat kā benzīntanku un 40 latu laupītāji, tie radījumi ir deģenerēti stulbi, jo viņiem liekas, ka "izdosies".
Un NEKAD neizdodas. Bet šiem uzkačātajiem, ar varas apziņu(stroķis pie sāniem un ikdienā bomži klausa) vēl vairāk saidiotizētiem deģenerātiem, liekas, ka viņi nav stulbi. Un tas ir VĒL stulbāk, ja stulbenis nesajēdz savu stulbību.
Paskaties kāda ir šo deģenerātu vēsture, PIRMS bruņotas laupīšanas!
Ak tagad Saeima vainīga?! Ko tu neteiksi!

voshelis (2011-01-27 18:42)      aizei pakaka un padoma bišķiņ globālaāk!

cilveex (2011-01-27 18:56)      Ar sacīto, protams, nedomāju par suv/alfa uc specdienestu darbiniekiem vispār, bet par konkrētiem purniem, kurus te daži sāk respektēt aiz vien tā fakta, kur viņi ir strādājuši, par kaunu saviem kolēģiem.
"aizei pakaka un padoma bišķiņ globālaāk!"
Ar sliktu valsts pārvaldi bruņota laupīšana un policistu nošaušana nav attaisnojama. Pilnīgs vakars...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu