Vai Latvijā vajadzētu aizliegt prostitūciju?

Pēc analoģijas ar zemāk esošo Trafta tēmu.
100 gudrās galvas Saeimā Skandināvijas plīvojošā feminisma karoga ietekmē jau kaut ko sāk `domāt tajā virzienā. Vot, tad gan riktīgi mums vīriešiem būtu sūdi! Nevienam tak nav tik daudz laika, lai mēnešiem lenktu kādu skaistulīti, bet nokniebties tak ar viņu gribas un jau šodien!

janisb      Aizliegt jau var, tik tad visām par brīvu būts jādod un uz to lielākā daļa sieviešu naf gatavas (IMHO) :DDD

Lucy      Nabaga Chris1986 pi.. M...:)))normālu tolku atrast nevar?
mjāaa smagi gan tiem vīriešiem.
Nesatraucies par prostitutkām,šī profesija,sena,kā pati dzīve..viņas bija,ir un būs:))) brrr pretīgi:))

art_deco      Nedomāju, ka tas ko mainīs. Plauks un zels pagrīdes prostitūcija.

riks086      Aizliegt nevajag. Papētiet 90.gadu sākuma noziedzības statistiku - tiklīdz meičas izgāja ielās un sāka darboties bordeļi (t.s. intīmklubi), samazinājās izvarošanas gadījumu skaits. Piekrītu KONSUL,ka ir cilvēki, kam tas ir vajadzīgs - šīs meičas zināmā mērā ir sabiedrības "drošības ventilis", kas atsevišķu indivīdu seksuālajai spriedzei neļauj izpausties dzimumnoziegumos.
Ja runājam par legalizāciju-oficializāciju, tad nodokļu u.c. pienākumu slogs sadārdzinās to pakalpojumus, līdz ar to atkal mazturīgiem,bet seksuāli "sasprigtiem" indivīdiem būs mazāk iespēju "nolaist tvaiku", kas patreizējā situācijā diez vai būtu labi.

budze      torpedo,pasarg Dievs,ko ta mēs bez tām oliņām darīsim:D

zxxx      Legalizēt vajag, sakartosies daudz maz šis sektors, meitenēm nebūs individuāli jāmeklē klienti internetā vai jāstāv ārā aukstumā :D
Apkarot - cīņa ar vējdzirnavām.

orange    1 prostitūtas dara vajadzīgu un grūtu darbu sabiedrības labā. domāju , ka viņām vajag piešķirt Trīs Zvaigžņu ordeņus par seksuāli norūpējušos personu iespējamo destruktīvo darbību neitralizēšanu.
vēlreiz pārlasu KONSUL tekstu:
``Ir cilvēki, kuriem šie pakalpojumi ir vajadzīgi. Labāk viņi dodas pie profesionāles/a, nekā dara ko citu, daudz destruktīvāku. "
cik gudri un tālredzīgi domāts.

orange    1 riks086 (2011-01-27 21:49) viedoklis
Iekšlietu Ministrijā iedibināt nodaļu cīņai ar dzimumnoziegumiem: bordeli parasto. Darbiniecēm dienesta pakāpes piešķirt. izdienas pensiju utt.
Mazturīgajiem Sociālo bordeli dibināt.

Feks      Nesaprotu, kam viņas traucē dzīvot..? Man pat grūti iedomātiies kaut vienu aspektu - kāpēc šī dāmu brīvprātīgā (un esmu pārliecināts, ka LV nemaz savādāk nav) nodarbe būtu jāapkaro..?
;-))

InFlames      kaut vai ziņkārības pēc vajadzētu legalizēt.. dikti interesanti cik daudz bordeļu sarastos.. :))

dzzekiss      orange-tu stipri maldies,ja doma,ka prostitutu pakalpojumus izmanto tikai kropli un slimie.Vairums tie ir precetie,un tie,kuri pa retam var atlauties dvacaaru samaksat par minetu.Piemet,cik no Taviem pazinam to var atlauties un cik no tiem-nu nekadigi.
Tiesam doma,ka tos 6 miljonus apgroza debiliki un invaliidi???

Ingaxx      A es tagad aizdomājos - a kad pie mums to ātļāva?

Just_    1 Man kaut kā šķiet ļoti apšaubāmi tie apgalvojumi, ka prostitūtas ir noderīgas, lai visādiem dīvainiem tipiem ar īpašām vajadzībām (laikam domāti izvarotāji, sieviešu sitēji un tā?) būtu, kur nolaist tvaiku, un pa lielām baros neskraidītu visādi maniaki. Neticu, ka kāds, kuram prāts nesas uz pirmās pretimnācējas izvarošanu, tā vietā ņems maciņu un dosies pie meitenes, kuru piekaus, izvaros, par ko arī godīgi samaksās.

orange    1 dzzekiss (2011-01-28 01:11) viedoklis
>>>
tā domā KONSUL un vēl daži, atļāvos paironizēt par šādu viedokli.
uzskatu, ka jāvēršas pret pakalpojuma ņēmējiem, tai skaitā invalīdiem, jo debiliķi ir visi kuri vēlas saņemt šādu pakalpojumu.

GEORGSJANS      legalizet un likt maksat nodoklus 2011-03-10

voshelis      legalizēt un piešķirt -pašnodarbinātā statusu lai tiek arī valstij kāds labums! :) 2011-03-11

SmalkaisStils    1 mazturīgie meklē bezmaksas sexu oho. Prostitūtas ir viņu sapņu sievietes kuras diemžēl nevar atļauties. 2019-10-23

sadams      Vajadzētu, jo ir saraksti, ko vajag muļķot. Nevis ar transvestītiem, bet ar mūžīgajiem 17. 2019-10-27

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu