Veidoju partiju

esmu nolēmis sākumā dibināt partiju un tad balatēties par ministru, bet savas partijas līderi kādu no oho 2015 gadā par prezidentu ! būsiet kopā ar mani un veidosim kopā partiju ?:)

Just_      Jozolsen nupat iezīmēja taisnāko ceļu uz izgāšanos vēlēšanās. Bija tak mums tādi, kur Atgriezās, Lai Strādātu. Un kur viņi ir tagad? /Vispār esmu stingri bezpartejiska no tā brīža, kad mani izsvieda no komjaunatnes./

selnija_      Es arī iešu arturkas partijas biedros! OHO partija, jā, būšu tai uzticīga un lojāla kamēr dzīvoju..ee.., kamēr man ir nets un kompis!:)

jozolsen      Partijai jābalstās uz demokrātijas pamatprincipiem.Iesaku palasīt par vārda izcesmi :))Jāizlaiž sava pretap,produkcija un no katra iepakpjuma santīmi partijas kasē.Oho atradīsies gan ražotāji,gan lietotāji.Nekādas vienvaldības.Nekādas dzimumu atšķirības,pat kopējās tualetēs.

hefny      hmm
jā .
visādi darītāji jau mums ir.tiltu,biblioteku,pazemes autostāvvietu ,liostu un koncertzāļu,konferenčzāļu uc.projektētāji,cēlāji.Tie ir.
Naudas savācēji ir.uzmetēji ir.nting special ir.
vajag -vienkārši-runātāju,-kam jau ir iestrādne -pieredzes apmaiņā-rakstīšanā-runāšanā.vārdu sakot-paušanā,ievadīšanā visumā utt.
IR.OHO. var sākt.vaiksmīgu ceļu-runas ceļā-tiecoties pa vertikāli i uz augšu,i horizontāli-aptverot arī perifērās iekš un ārzonas!
monarha apmetnis tīri jauki izskatītos.

carluccio      man viens izbijis zeks stāstīja, ka cietumā ari esot bijis tāds potenciāls, ka varētu ministru kabinetu sastādīt!
es domāju, tev partijā neiztikt bez slavenātelšu pilsētas dibinātāja Ginta Gaiķēna vai panka Pekša, būtu kā uz viena viļņa. noteikti pa to padomā

krauklis966      Gribi lai tauta Tevi par zagli, bezmugurkaulnieka ļumekli sauc. Vai gribi lai Tevi Centrāltirgū pakar un vārnas acis izknābā. Tad tik uz priekšu.

gravieris      nepietiek ar 20 gados izlaupītu valsti bezjēgu partiju vadībā ? Vēl 20 vēlies?......

lykke      :DDD

Anekdoti takš atceraties, kad Šlesers bija Satiksmes ministrs ...

...tjip aizbrauc uz Vāciju pieredzes apmaiņā. Staigā riņķī, pēta, vakarā vācietis aicina Šleseru ciemos. Uz savu māju. Māja pieklājīga - divi stāvi, viesu istaba, dzīvojamā, pāris guļamistabas, pie ezera, laivu piestātne, nu es īsināšu lai aprakstītu visu to smuko. Šleseram acis platas: "Kā tu to dabūji?"
vācietis atbild: šoseju redzi?
- redzu
-nu tā sanāca, būvējām šoseju, 10% man sanāca ietaupīt un tā nu uzbūvēju māju
-oo, nu labi ...
Paiet kāds laiciņš, Šlesers aicina vācieti pieredzes apmaiņā. Visur staigā, pieņemšanas un tā, vakarā Šlesiks aicina vācieti ciemos.
vācietis skatās - Pils! Vienkārši tur viss iekopts, milzīgākie hektāri, apkalpojošais personāls uz 150 cilvēkiem, nu krutāk kā Dubajā.
Vācietim acis platas - Kā tu to dabūji gatavu???
Šlesers - Šoseju redzi?
V - Nē ...

Marylou      auģik, bet kā būtu, ja vispirms aizietu uz pareizrakstības kursiem. it kā jau zinu, ka par politiķiem kļūst pat tie, kas divus vārdus kopā "sasiet" nevar, tomēr augstāk kotējas tie, kas raksta "balotēties", nevis "balatēties" ...

iterators      es arī balsoju par PĀRTIJU:)

Maverick      Priekš kam troļļiem pareizrakstība vajadzīga ?

:)

DKW      Neņem galvā, arturka, tos uzbraucienus par pareizrakstību. Galvenais ir harizma + formulē jaunveidouma nostāju:
*reliģijas jautājumos (aborti un viendzimuma laulības da kuči lai),
*Latvijas brīvvalsts dalība militārajos konfliktos kaut kur ellē ratā un oHo desanta nakotnes redzējums tajos,
*attiecības ar starptautiskiem aizdevējiem un kā tos apčakarēt tā, lai tie pat nepamana

irgo      Aha , un partijas moto būs - Zemi zemniekiem , jūru jūrniekiem , Sievietes vīriešiem !!!!!

Jason      Spriežot pēc tava profila, esi visai nenopietns sprukstiņš. Nez`, vai tevi patiešām uztrauc šīs zemes labklājība vai arī esi tikai kārtējais cilvēciņš, kas ar ministra krēslu labprāt gribētu pastutēt personīgo labklājību...
Konsulas doma par monarhiju man arī šķiet visai simpātiska - šīs zemes cilvēciņiem ir pārāk neadekvāts viedoklis par demokrātiju un tāpēc viņi tai nav gatavi. Savukārt, kārtīgs monarhs varētu būt arī labs saimnieks. ;)

Decijs      drosi

riks      ja mani par subkultūras un / vai kontrkultūras ministru ņemsi, ar zināmu atbalstu vari rēķināties. kādas nostadnes?

kuks10      kur,kad,cik -es stājos iekša..?!))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu