Zatlera runa 28.05.

Jūsu domas par Prezidenta teikto un viņa lēmumu?

Gadalaiki (2011-05-29 12:37)      Kur tad ir muusu "Taalavas taureetaaji"?Cilveeki,kas ir lietas kursaa par notiekosso.Politologi,u.c.Adekvaati un pamatoti,parasto tautu,informeet speejiigi llauzzi.Kas speetu noveerteet un izveerteet muusu simts gudro galvu, reaalo ieguldiijumu valsts labklaajiibas celssanaa.Ar faktiem.

Palomino (2011-05-29 12:46)      Pareizi Zatlers izdarīja. Žēl tikai, ka tagad 1) pašvaldībās būs bardaks un lietas iestrēgs, kā jau tas ierasti ir nestabilās situācijās; 2) visas politiķu runas un izteikumi būs kā priekšvēlēšanu kampaņās.

spriganaa (2011-05-29 12:53)      Kā tad! Cienījamajam Prezidentam pēkšņi nokrita acu apsējs un ausu aizbāžņi! Kārtējās pieaugušo spēlītes smilšu kastē.
Jau tā investori nelabprāt iegulda līdzekļus dēļ mūsu "paredzamās"nodokļu politikas un šļuras valdībā, nu izraus ārā ieguldīto un muks no LV kā no mēra.

Gadalaiki (2011-05-29 12:54)      Katram deputaatam individuaali atskaitiities par ieguldiito , paveikto un seimai kopumaa.Ja rezultaata nav,nekaadu kompensaaciju,bet atmaksaat izniekoto naudu.Politiskaa atbildiiba.Personiigaa un kopumaa kaa saimai

elina_baumane (2011-05-29 13:02)      reaals kekss Zatlers :)

Vucis (2011-05-29 13:04)      Pozitīvas. Ir tikusi dota iespēja. Iespēja, ko vēlējās daudzi. Kā tā tiks izmantota, atkarīgs no mums.

Nekas nevar būt ļaunāk kā sēdēt, nedarīt neko un nepārtraukti rūgt.

Just_ (2011-05-29 13:29)      Pareizi izdarīja! Sapurināja publiku. Vismaz kaut kas interesants sagaidāms šajā valstī, citādi apnicis ziņas skatīties/klausīties/lasīt. Simpātisks tomēr cilvēks tas VZ.

orange (2011-05-29 13:32)      vēlēšanu sistēmu gan jau arī mainīs. ceru ka nākamā saeima. galabeigās ar referendumu palīdzību tauta ir spējīga izteikties. tas protams nav ātri, bet tomēr iespējami. kopumā zatlera runa motivē rīkoties nevis vnk stulbi un bezjēdzīgi vāvuļot ka viss slikti.
referendumā balsošu par šīs saeimas atlaišanu, ceru ka šķēle un šlesers tajā vairs nebūs. eventuālais saraksts par kuru balsošu nākamajā saeimā arī ir zināms.
šobrīd dodos balsot par LV valodu visās LV finansētajās skolās.
no pasaran!

Eneile (2011-05-29 13:32)      Nu un kādas sekas? Pat, ja atlaiž gala rezultātā to Saeimu, kas nāk viņu vietā? visdrīzākais lielāks daudzums ZZS un varbūt Vislatvieši vairāk. Un ja paveiksies, Saskaņieši saglabās savas pozīcijas.
Vai tas būtu kaut kas diži labāks? Nu nezinu gan.

Zelta_rokas (2011-05-29 13:33)      Lieliska iespeeja Tautai paraadiit uz ko vinja speejiiga! Vai ieveeleet vecos veezus, vai tomeer padomaat pirms met lapinju urnaa!

rita_rasa (2011-05-29 13:34)      ..ātrāk daudz ātrāk šo lēmumu vajadzēja pieņemt...bet, vai kas mainīsies????!

arturka (2011-05-29 13:36)      labi, pateica viņš un pieņēma lēmumu atlaist, bet ar to jau nepietiek.. vot ja tauta izietu ielās un sāktu pieprasīt saeimas atlaišanu, vot tad būtu jēga viņa teiktajam
a, tā tauta tikai iekš neta var runāt un atbalstīt fāteri !

peksene1 (2011-05-29 13:38)      Te runāja par tautas vēlēto saeimu, kas tautai pašai tagad jāatlaiž! Bet vai ir kaut viena partija, kas šos 7 mēnešus pildīja savus tautai dotos solījumus? Tieši otrādi - visi sajutās tik stabili un silti savās vietiņās, ka sāka jau nekaunīgi vēlētājiem ģīmī spļaut! Piekrītu tam, ka Zatlers šo gājienu veica brīdī, kad saprata, ka viņu neievēlēs, bet... ko tad ievēlēs? Tā saeimas shēmošana jaunā prezidenta vēlēšanas sakarā sāka kļūt tik ciniska un atklāta, ka pat man, kas politikas jautājumos īpaši neiedziļinos, uzrāva šermuli! Un šis Zatlera gājiens bija atbildīga prezidenta gājiens! Visu cieņu!

eugen (2011-05-29 13:41)      ..[eugen skataas te gudri ljaudis a mozj kaads zina kas finansee Zatlera pazinjojumu? jociigi no neta kkaa aatri pazuud gudri un skeptiski privaatpersoonu un ne tikai komentaari arii tie kam neliela meerkjauditoorija proti straadaa liels siets tb daudz acu.. tas maxaa naudu prasa resursus un kontaktus..]

LaskovijMerzavec (2011-05-29 13:47)      Nu ievēlēs jaunu prezidentu, atlaidīs šo saeimu... Zatlers būs varonis, tautas acīs, redz viņš ir gājis un darījis, zaudējot savu krēslu (kas izskatās, tāpat viņam nespīdēja)

UN ko partijām uztraukties?? 90% no viņiem savēlēs atpakaļ... kāds zaudēs savu ietekmi, kāds palielinās...

Bet pusgadu - gadu tagad nekas nekustēsies uz priekšu... kāda tur atbildība...

suns (2011-05-29 13:47)      Latvijā lielākā daļa iedzīvotāju ir tādi, kas starp zivi un makšķeri izvēlas zivi, jo ar makšķeri ir jāpiestrādā, lai tiktu pie zivs... Tas ir spēcīgs iemesls būt mums tādā pakaļā, kā esam. Zatlers izdarīja tikai to, kas bija jādara jau sen. Un pielnīgi nekāda sakara ar viņa paša bonusiem, tēla spodrināšanu. Viņam bija reālas iespējas tikt pārvēlētam, kas tagad ir visai apšaubāmas. Eneile un līdzīgie... Kādas sekas??? Debīls jautājums. Katram būs iespēja vēlēt, svītrot, atzīmēt... Pieņemu, ka "Nu un?" jautā liela daļa to, kas neiet un turpinās neiet uz vēlēšanām, toties turpinās nīdēt, ka viss ir slikti, "tie tur" zog, aizstāv savas intereses. Zatlers deva iespēju. Tagad tikai tā ir pareizi jāizmanto...

Polus (2011-05-29 13:55)      Jā, latviešu nācija mani fascinē.
Kad notiek business as usual, tad tiek brēkts, ka ir slikti, visi ir zagļi, muļķi, neko nedara utt.

Kad kāds kaut ko izdara, lai sapurinātu ierasto sistēmu, tad atkal ir slikti, jo, lūk, latvietītis nespēj sagremot, kas tad īsti notiks pēc tam. Ir gana pasmagi atrast 15 sekunžu laika, lai internetā izlasītu procedūru un padomātu.

Investori aizmuks no LV? Piedodiet un atvainojiet, vācieši tikko aizgāja no LV, jo tā pati Brīvosta ar AAA priekšgalā tos investorus, atvainojiet, čakarē visos iespējamajos veidos. Kur gan vēl tālāk? Pagaidīsim, kad AAA noprivatizēs Satversmes tiesu, likvidēs KNAB un "izdevīgi" šo un to noprivatizēs (Lattelecom IR jāprivatizē, jautājums tikai par veidu; tur Šķēlem ar Lembergu iestrādes ir varenas)?

Interesanti, kam būtu jānotiek, lai latvietis beidzot neburkšķētu? Jānolaižas erceņģelim un jāpadara bagātu? Tik plašu Stokholmas sindroma izplatību kā mūsu dzimtajās ārēs būtu ar uguni jāmeklē globālā mērogā. Tautiešu unikalitāte ir ekstrēms gan pozitīvā, gan negatīvā virzienā.

masierite20 (2011-05-29 13:58)      Man vienalga Zatlera virzītāja spēks , bet tautai ir dota iespēja nesavārīt atkal ziepes , viss ir mūsu rokās !!!

Linda_X27 (2011-05-29 14:03)      Labākā runa, ko jebkad esmu dzirdējusi.
Jā, apzinos, ka nav tas īstākais laiks, ka mums nav citu politisko spēku u.tml. - bet tik un tā tas dos ietekmi ilgtermiņā.

karbonaade (2011-05-29 14:04)      Suns: labs koments.

Nu pēc tā, ka Saeima neatļāva kratīt Šlesera māju tāpc, "ka tur ir mazs bērns", man šķiet, ka sabruka vispār pēdējais mans uzticībs bastions Saeimai...
Starp citu - pirms kāda laika te gribēja atcelt mežu ciršanas atļaujas. Zinot, ka jau tā mūsu meži ir tukši... Es jau vairs neatceros visus klaji demonstrētos "šķēļlembergšleserveidīgo" diktētos lēmumus, kurus tauta ir norijusi ar rezignāciju un "man pofig, es jau tāpat neko nevaru mainīt"
Nu kā vēl Saeimai ir jāiespļauj jums ģīmī atklāti demonstrējot atsevišķu cilvēku intereses, lai jūs beidzot saprastu, ka arī mazam bērnam ir jāsadod pa pēcpusi, ja viņš sistemātiski dauza traukus, rauj burkānus no dobes utt.

Patiesībā espriecājos par VZ drosmi, un arī ja tur ir savtīgas intereses (kuras gan jau ka ir), kādam vajag izraut mūs visus no apātijas utt. Un galu galā, pārāk daudz, ko zaudēt, viņam nav. Pieļauju, ka viņš ļoti labi apzinās, ar ko riskē.
Pēc vakardienas "ekspertu" komentāriem LNT man vispār nav vairs jautājumu....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu