sestdien pie urnām !

ko darīsim, tautieši ohujisti ? ļausim dakterim tikt pie varas un pēc tam noželot, vai arī vēl 20 gadus srēbsim solījumus un melus :)

jodo      GEORGSJANS1976 (2011-07-19 23:40) viedoklis
"MIĻIE TAUTIEŠI SPIEDISIM LAI VEIKTU KONSTITUNALAS REFORMAS UN ARI VELESANU LIKUMA UN VALDIBA PROFESIONĀĻUS"

Ko? :D

Moš pietiks būt par auniem? Labi, ok, Valdis sagribēja paniekoties ar valsts naudiņu. Uzblieza referendumu. Es neatceros tādus laikus, kad viss aunu bars nepiekristu visus patriekt ratā, ja kāds to piedāvātu. Ir bijuši tādi laiki, kad vairums teiktu - jā, mums valdība ir super! Nekad tā nav bijis un šaubos vai kādreiz būs. Valdis izmantoja to vienīgo trumpi, kas viņa politiskajam līķim bija palicis. Ne viņš mums prezidents sakarīgs ir bijis, nekā. Dakteris labs, bet citādi - muļļa.
Tagad izmantoja iespēju. Visi it kā priecīgi, bet it kā arī saprot, ka viņš visus grib ar to izdrāzt. Vai būs savādāk pēc šīs Saeimas atlaišanas? Domāju, ka mainīsies kaut kas, bet ne kardināli. Nevienam tāpat nekā taustāma nav. Visi nāk ar saukļiem, no kuriem paēdis nebūsi.

Kad būs kāds, ar kaut ko reālu, tad par to vispār sākšu uztraukties. Tagad man ir pilnīgi vienalga vai tur Lembergs visu kruķī, vai AŠ2, vai vēl kāds tirliņš. Un moš tam pašam Lembergam pat būtu vissakarīgākais plāns, ko darīt ar to Latviju. Un lai viņam no tā kabatas pilnas ar zelta dālderiem. Galvenais, ka grib, lai arī pārējiem tie dālderi nāk nevis pārdala visu kopējo tā, lai savās kabatās tiek vairāk un pofig, ka pārējie sprāgst nost.

Vaukskis      Es neiešutur, kur būs nobalsošanas urnas un galvenais, lai pie varas tiek tāds, kurš skaitās latvietis, nevis kaut kāds krievs, pietiek jau ar Ušakovu.

Chatos    1 ja tā ir urna ar prezidenta un citu deputātu pelniem ,tad es labprāt tajos pelnos ielaistu savu kaķi dirst 2022-07-19 19:40

Labrador      Domāju , ka nekur pasaulē vēlēšanās balsis netiek skaitītas. Premjers būs JB , Veselības , jeb pareizāk sakot , vakcinācijas ministre - Sipeniece. 2022-07-31 19:27

Labrador      Vēllesanu rezultātus Eiropā nosaka dem.partija. 2022-07-31 19:37

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu