Kāpēc tiek kultivēts negāciju kults?

Laba ziņa ,ir slikta ziņa?Paskatoties apkārt un arī šeit populāri ir sūdzēties,slikti,slikti,kādu aplikt un utt .Par pozitīvo netiek ne runāts ne stāstīts.No kopējās informācijas bāzes pozitīvais labi ja 10 procenti.Paliekam kā tādi ķēzītāji,rējēji.Nodarām savu darāmo un aizejam ar lepni paceltu asti.Premjers arī tikai slikti,slikti,jāgriež,jāgriež, būs vēl sliktāk.Un jāpriecājas ,ka vēl elpojam un daudzi domā ,kā tik aizmukt no šīs pašu pieķēzītās bedres.Atceroties 90 gadus,dzīvojam daudz sliktāk,neviens lielveikals nav bankrotējis,spageti sen kolektīvi neēdam,par mašīnām nerunāšu.Darbiniekus atrast nevaram,labāk dzīvo no 100 latiem,nevis strādā par 300 un vairāk.Par valsts perspektīvi,attīstību vispār netiek runāts.Paši sevi noniecinām.

Aldis1954 (2011-07-29 17:56)      Negācijas kultivē neizglītotie "uzņēmēji" un visādi apšaubāmie, kuri tikuši varas slāņos. Ja ciliks saņem algā, kā te rakstīja, ložņājot pa sastatnēm, 400Ls, tad ar to nekādu ekonomiku neuzcelsi. Ne ģimenes. ne valsts. Algai ir jābūt ne niecīgai, ne lielai, bet loģiskai. Ar skatu uz nākotni. Ja ciliks sāk būvēt māju, tad viņš un viņa ģimene perspektīvā iesaistīs darbā dēļ savām vajadzībām, lērumu uzņēmēju. UN ekonomika aiziet rūkdama. Ja Latvijā nemaksā algas, tad nevienam uz nekādu attīstību gaidīt nenākas, arī uz valsts attīstību, un tad, lai varētu rūpēties par savas ģimenes nākotni, tad pat negribot, bet ir jādodas kaut vai uz to pašu UK.

nakc (2011-07-29 19:03)      Pozitīva ziņa:
man ļoti garšo spagetti... kolektīvi neēdu, bet mājās gatavoju diezgan bieži.

garaamejoshais (2011-07-29 22:00)      pozitiivais nevienu nenteresee

hefny (2011-07-29 22:09)      hmm:
saule ierietēja mākoņos,bet gaiša svēdra Rietumos!
nelīst!
Labas ziņas-visai naktij un rītdienai: rīt sestdiena!
Rīt atkal jauna diena, jauna saule!

hefny (2011-07-29 22:22)      Aldi,nav taisnība!
Ja strādnieks nemītīgi jāuzvaktē,pie tam,viņam vēl jāmaksā par to,ka nemitīgi javaktē,-lai padara kārtīgi savu darbu,-tas nav normāli+alga tad jādala uz2-par vaktēšanu un to mazumiņu,ko no vioņa var ""izspiest"".
Pat zobārsti iemanās uztaisīt nederīgu zobu pakalpojumu-citiem jāpārtais,bet naudu,ne tas dakteris-brāķdaris,ne arī veselības mInistrija,ne patērētāju Inspeksija,neviens netaisās atdot-par nelietojamu darbu-matu-lobēti tiek tiesas un juristu pakalpojumi,kā arī ""nedarbs`"!
Cetlnieki sacēliši namus,remontētāji tos ozveidojusī-max 5 gadiem,bet cena:oh oh oh!
Agrāk namus cēla tā,ka tie stāv 100,200,400,600 gadus!
Bet pie bagātībām,ka tagad izlaidušies celtnieki,netika.
kārtīgs amatnieks mūsdienās-ar uguni jāmeklē,par grāva racēja naF
Ir tikai -maznodrošinātie-mazturīgie paaudžu bomzveidīgie+bomžveidīgā valdīva-sorre tiem,kas tādi naF!
Jauka vasaras nakts!

JurisK (2011-07-30 02:24)      Interesanti, Aldi, kaapeec gan par zemas kvalifikaacijas darbu - lozhnjaashanu pa sastatneem, buutu jaamaksaa liela alga? Arii 400ls prieksh taada ir laba nauda, pats vainiigs, ka neizmaaciijaas par celtnieku. Mans koleegjis apm. gadu nostraadaaja celtnieciibaa, nebuudams profesionaals celtnieks - kaadus tik briinumus nesaskatiijaas! Vinjam pat reizeem bijis jaamaaca celtnieku darbi cilveekiem, kas visu muuzhu nostraadaajushi celtnieciibaa! Atceros paziistamu celtnieku brigaadi - apm. 20 cilveeku. No tiem 20 tikai varbuut 5 bija celtnieki, paareejie tik pieneseeji-pa sastatneem lozhnjaataaji liidz pirmajai algas izmaksai. Alga ir jaanopelna ar kvalitatiivu un augstrazhiigu darbu!!

av2 (2011-07-30 11:00)      Tiessaam taa ir?? Taa juuties?
Nezinu ko ieteikt. Pasaule ir tik..kraasaina. Reizeem pavisma maz siikuminnss var sagaadaat tik daudz prieka tak.....:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu