Vai Jūs izlēmāt par ko balsot?

Man personīgi šķiet,ka tukšo aploksnīšu tradīcija ir jāturpina. Nu nav vēl sakārtota likumdošana,lai šī valsts varētu plaukt. Bet pēc vēlēšanām nevienam nebūs laika ar to ķēpāties.

jasse      kuks10 - atzīstos ka politikā maz rubīju, bet nenāk atmiņā ka pēdējo 20g laikā te būtu valdījuši krievi vai žīdi. lūdzu atgādini, kurā sasaukumā viņi tika pie likumdošanas un taisīja vagonu rebes? 2011-08-14

Sandra1      lielie balsotāji-savediet savas ģimenes kārtībā, beidzat vazāties pa maukām, beidzat melot, krāpt,zagt un tad varat ko sākt darīt- valsts kārtotāji!
kādi vēlētāji(bez sirdsapziņas, principiem) tādi paši jūsu ievēlētie valsts vīri!
2011-08-14

Carpe_Diem      kuks10 (2011-08-14 10:41) - Ko pierādīja? Pastāsti arī pārējiem - neturi sveci zem pūra. Un par to krievu zagšanu un latviešu - pievienojos LM viedoklim. 2011-08-14

edmunds      sandra: demokraatiska valsts paarvalde ir neideaalas sabiedriibas labaakais zinaamais paarvaldiisanas veids. ideaalai sabiedriibai valsts paarvalde nav nepieciesama. 2011-08-14

Sandra1      runāju par vērtībām-lielākai daļai šejieniešiem tādu nav, tad ko var prasīt no lielajām haizivīm, kuriem ir vara, nauda, utt.-izlaidība, izvirtība, bezprincipu cilvēciņi arī politikā.
ko jaunatne mācas,,,es esmu nikna!!!
2011-08-14

Spicis      Eh, vēlētāju "cāļu smadzenes"! Balsot ar tukšu aploksni un vēl lielīties ar to! Vai vari paskaidrot kāda starpība ir normāli nobalsot un šādi māžoties! Esmu pārliecināts, ka Tev nav ne jausmas kā tiek šādi ietekmēti vēlēšanu razuktāti.
SC jau Rīgā saimnieko. Kur solītais: profesionāļi, laba pārvaldība, birokrātijas samazināšana, izdevumu optimizācija? Čiks! Bet kad tiks valdībā...
2011-08-14

mojito      Sandra1 ,citeeju: " lielākai daļai šejieniešiem tādu nav, tad ko var prasīt no lielajām haizivīm, kuriem ir vara, nauda, utt.-"

^^^^^^

Tamdeelj jau lielajaam haiziviim buutu jaaraada piemeers shejienieshiem(zejamiem plauktiem,ja taa driikst teikt). No vinjiem jaaprasa daudz,vinji to uznjemas,labpraatiigi :)
Bet kaa zini,ka lielaakajai daljai shejieneshu nav veertiibu? Varbuut nav taadu pashi kaa Tev,bet nevajag jau visus meeriit peec vienas meerauklas,varbuut ?:)
2011-08-14

Shalote      Sandra1 - pilnīgi piekrītu no tāda redzes viedokļa, ka jāsāk ir ar sevi. Tomēr tas šķiet ļoti labs arguments tieši lai piedalītos vēlēšanās? Cilvēki ir dažādi - arī šeit. 2011-08-14

neratni_stasti      Tukšo aploksnīšu tradīcija ir tāda bērnišķība. Protams, ka tā ir vieglāk, nekā izvēlēties no esošā piedāvājuma vai pašam aktīvi meklēt iespējas mainīt esošo politisko piedāvājumu.
Personīgi darīšu tā - izskaitīšu katrā partijas listē, cik daudz ir personu, par kurām esmu gatava balsot, un par to sarakstu arī nobalsošu.
2011-08-14

typhoo      Kaut kur bija viedoklis, ja tu esi gaajis un balsojis par Saiemas atlaisshanu, tad tavs pienaakums ir balsot par Zatlera partiju, vai kaadu no taam partijaam, kas nebija shajaa saiema.
Pretaajaa gadiijumaa, tu esi taads pats divkosis kaa visi, kas runaa vienu bet dara citu.
2011-08-14

afrodithe      Priekš kam tad vispār meklēt pasi un vilkties uz iecirkni? Domā, ka Cimdars sliktāk gulēs dēļ tās tukšās aploksnītes? Jeb tomēr brašā latvieša verga dvēselīte grib nodrošināties ar to zīmodziņu pasē - a ja nu kas, a ja nu kādā brīdī izdevīgi sist pie krūts un teikt, ka es jau arī balsoju.... 2011-08-14

Palomino      Jā par 50%, jo man kopš iepriekšējām vēlēšanām joprojām tie paši 2 kandidāti topā. 2011-08-14

JurisK      Typhoo, tas nav pareizs viedoklis! Kāpēc Zatlers atlaida saeimu? Tāpēc, ka ap šo laiku, nedaudz vēlāk, bija paredzēta varas maiņa, pie varas nāktu ZZS, SC un PLL - tā teikt - moris Dombrovskis krīzes laika lēmumus pieņēmis, nu varam turpināt tālāk vecā garā. Tā kā, iespējams, tik par šīm trijām partijām nevajadzētu balsot ārkārtas vēlēšanās. 2011-08-14

7_jeeri      es balsošu par Zatlera reformu partiju. kāpēc? iemesli daudz un dažādi. 2011-08-14

typhoo      Juris... Saiemu atlaida tauta referendumaa. Zatlers ierosinaaja referendumu.

Pra to kas iespeejams vareeja notikt, un kas iespeejams notiks, to mees iespeejams varam mineet un biidiit visaadas teorijas.
Man nav pienjemama principaa visa shii saiema kaa taada. Varbuut iznjemot dazhas personaalijas. Un es referendumaa balsoju par shiis saiemas atlaiishanu.
Un taapeec es uzskatu, ka tapeec es varu balsot tikai par tiem cilveekiem, partijaam, kurus kaa viens no darba deveejiem (esmu viens no veeletejiem, taapeecarii varu sevi uzskatiit par darba deveeju saiemai) :D es neesmu atlaidis no darba. Respektiivi ZRP vai kaadu citu, kas nav bijusi saiemaa.
2011-08-14

kuks10      to jasse kas ir Godmanis,Gailis,Levents un vesala plejāde ar juristiem,kas sarakstīja prihvatu likumus..?!))Protams pašmāju kangari bijušie komunistu un komjaunatnes(Kalvītis) paaudze... 2011-08-14

cilveex      "atzīstos ka politikā maz rubīju, bet nenāk atmiņā ka pēdējo 20g laikā te būtu valdījuši krievi vai žīdi. lūdzu atgādini, kurā sasaukumā viņi tika pie likumdošanas un taisīja vagonu rebes?"
Neesat nu tik naīvi! Vai kāds dzīvo pārliecībā, ka LV vietējo ekonomiku pārvalda latvieši? Nu, nu... Tie ir krievvalodīgie, t.sk. krievvalodīgie ebreji.
Šēma strādāja tā, ka bāliņš-korumpants ir feiss, caur kuru rebe notiek, bet īstais beneficiārs ir ne-bāliņš. Piemēri? Kaut vai Puķu Anša prožekti. Latvijas Balzams finālā nonāca kā rokās? Pareizi. "Vietējās" bankas. Kura no LV bankām ir ar latviešu kapitālu? Pareizi, neviena. Un tā joprojām.
Man slinkums te daudzos piemērus rakstīt.
Tikai lai kāds dujas neiedomājas, ka uzskatu, ka cittautieši ir bāliņu dievzemīti izlaupījuši. Kā dziesmā "viens ara, otrs sēja, trešais pļāva". Prihvatizācija notika patiesā un draudzīgā multietniskā da multikulturālisma garā. Nekādu valodas barjeru! Visi brõļi!
2011-08-14

SoulSpeed      Beidzot arii cilveex ir ielicis tadu komentu, ka es droshi velku medaali laukaa un karu shim kaklaa ! :) 2011-08-14

jasse      To: cilveex. Tamdēļ arī saeimā tiek ieprezentēti-sabalsoti alkatīgi trulie latvju pakalpiņi, jo citas nācijas par smieklīgu priekšvēlēšanu piķi māti un tēvu nepārdos, kā arī priekšroku dod dzīvei ar tīrām rokām, ne riskam ar rūtainu sauli. Un pateicoties augstākminētajam LV kapitāls stāv bankās Parex, Citadele un vēl 1. 2011-08-14

cilveex      "jo citas nācijas par smieklīgu priekšvēlēšanu piķi māti un tēvu nepārdos"
Pārdos, pārdos... būs maksātājs, a ko pārdot, atradīs arī citi.
2011-08-14

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu