Par ko balsos omes ? Jūsu domas un ieteikumi

No draugiem lv. " izglāb valsti ,atņem omei pasi !"

Kura ir tā partija ,kas simpatizē omēm , bet valsti varētu pazudināt ?
Es arī esmu ome ,varbūt man tomēr derētu zināt to ,ko ,acīmredzot nezinu...:)
Jūsu domas un ieteikumi....

Polus (2011-09-14 21:13)      Lielai daļai pensionāru simpatizē Lembergs, jo Ventspilī uz svētkiem pensionāriem ir dāvana no pašvaldības - Ls 10. Tas ir pietiekami, lai omes pilnā sajūsmā balsotu par ZZS.

Vēl viena kategorija omīšu balso par tiem, kas labi izskatās. Redz, Dzintars tāds smuks puika - var par to. Šlesers arī šarmants - īsts "kovboja tipa vīrietis" (citāts no kādas TV intervijas), gandrīz vai latviešu Klints Īstvuds - var balsot par viņu.
utt.

Par balsošanas tiesībām runājot, jau Senajā Grieķijā bija diskusija par to, ka ļaut balsot vajadzētu tiem, kuri ir izrādījuši zināmas spējas domāt, jo ļaužu masā dominē naivie, lētticīgie un dumjie, kuru lēmumi eventuāli valsti nogremdētu. Platonu īpaši nesatrauca diskriminācija, jo viņš uzskatīja, ka sabiedrība kopumā iegūtu. Grūti nepiekrist. Jo īpaši Latvijas kontekstā.

marmorakaraliene (2011-09-14 21:14)      Un kas ir "visu Latvijai" patiesais saimnieks? /garāmejot noprasa zinošajiem/

lapsu_aacis (2011-09-14 21:24)      marmorakaraliene (2011-09-14 21:14) viedoklis

/garaamejot atbiUd/

ja baksta kartee, tad uz DA no mums,jaabaksta. siilC taaC regjioniŅČ, peedeejos 10 gados apzeltiijushies uz vairaaku karu reekjina. :)
a ja bakstiit negrib, tad pietiks arj to, ka apcolees apollo unj turj iSkarinaataas galerijas, parj notikumiem shovasar. tad palasiis dazhu, ne visai gudru VL zavaĢilu PiiaaRastiju, veelreiz apcholees galerijas unj, skat, atbiUde rokaa! :D
a ja VL vadiiklas atsakaas sho infu apstiprinaat, pietiks arj to, ka jamajos iSSauks uz kapish arj pieshpriciiti unj piesoliis platacha likteni, lai shie izliktu uz papiirinja visu iesaistiito personaazhu datus.
unj, viĢit boh, izliks ar!
es rikai nezinu, ko plebi dariis, uzzinaajushi, ka praktiski visi lv politiskie unj ekonomiskie speeki, irj apvienojushies viena frontee, zem eNN nosaukumiem unj startee arj apreekjinu- ja netiks vienC, tiks divi citi, ibo plebi tak balsos. :)
ak,jaa, plebi jau nemaz nezin, cik naudinju lv politikaanjos irj iegruudusi shii mazaa, no kara uzvaariijusies nekuriene. :DDD

elektrikiss (2011-09-14 21:33)      Ops- es balsos par LEMBI,viņš tautu nav apzadzis,tautas labumus nav izpārdevis,zinošs un varošs.Bija vai arī ir uz viļņa un tad jau vajag veidot citādi no viļņa nost.Kurš no mums bez nedarbiem?Ja jau būtu vainīgs tad sen jau būtu pierādīts.Man patīk viņa saimnieciskā darbība.

Just_ (2011-09-14 21:34)      Jā, nu beidzot atraduši vainīgos, ka vienmēr ne tāda Saeima ievēlēta - tās ir omes. Ak tu nelietes tādas! Esmu ome, maksāju nodokļus, balsošu par nacionālistiem. Jo: 1) nolēmu, ka mierīgi varu ļauti vaļu emocijām, 2) nebalsošu jelkādu grupējumu, kura sastāvā būs S. Āboltiņa, 3) man nepatīk V.Zatlera dzīvesbiedre. Viss.

dogville (2011-09-14 21:39)      Elektriķi,pēc tavām domām,ja zog,bet dalās nozagtajā,tad ir ok!Redz,te nu mēs esam ar tādu attieksmi:((

piparbecinja (2011-09-14 21:40)      jau krievu laikraksts sen raxtija, ka VL finansejot ccenu mafija.

hewy (2011-09-14 21:47)      Opji gan laikam arī nebūs padomdevēji....

laukroze (2011-09-14 21:47)      jāpierīkt dogville par to TB, tikko noskatījos netā to sižetu, un kam tad pieder LNT?;) kopumā nekas jau tā uzreiz nevar mainīties, man personīgi nepatīk, ka katru reizi rodas jaunas partijas uz vēlēšanām, un kā par brīnumu iegūst arī pietiekami daudz balsis, tas jau vien liecina par vēlētēju spriestspēju, nozvejot jau tās vēlētāju balsis var ļoti veikli ar PR kampaņām un tā.. es balsotu par tādu varu, kas piem. de Vaškevicu( un tamlīdzīgos zagļus) noliktu pie vietas, tomēr jāsecina, ka pagaidām tas ir nereāli, un atkal būs tas pac apburtais loks, kad "roka roku mazgā."

elektrikiss (2011-09-14 22:02)      Ops stāsta mazdēlam kā malka jāskalda,bet šis jau gudrāks un dara ka pats saprot.Rezultāts ne no tiem labākajiem.Jā,Jūs kamēr punu pierē neabūsiet -pie saprašanas nenāksiet.

vilks28 (2011-09-14 22:13)      Es balsošu,par TĒRVETES alu,jo man viņš garšo!

jozolsen (2011-09-14 22:18)      Zatlers jau nesaka ,kas viņa naudas saimnieks.Spriežot pēc preses izteikumiem naftinieki ,pretējie Lembergam.Lai nedēļā mainītu viedokli un izveidotu partiju,vajag ļoti lielu aizmuguri un naudu.Pavadā staigājis un ņēmis jau ir daudzus gadus.Tādi jau ir tie darbi,pārējais demagoģija un solījumi.Premjera kandidāts-ļoti neprognozējams pasākums.Mani interesē darītaji,un tie kas ir darījuši.Eksperimentēt un mācīties ,uz citu rēķina,ir forsi,bet man jau piegriezies.

inito4ka (2011-09-14 22:30)      ...manas omes abas ir ,,prom,, :( bet kaimiņtante,tāda jauka ,gaiša latvju lebestības iedvesmojums> tā nopietni liftā man teica : es par Ušakovu,,,ja jau cilvēks to TĀS PASAULES atpakaļ nācis,tad tas tā lemts,viņam valdīt.
BET mani personīgi besī tie sadalījumi,,,ja gribu par kādu konkrēti balsot,man jāaizteš uz citu Latvijas galu :(((

marmorakaraliene (2011-09-14 22:33)      lapsu_aacis - ko tu saki???? A es domāju, ka bāleliņi prievainie, no mežiem pastalās un nātnās biksās izjājuši uz lāču mugurām, grib savu Tēvzemi saulītē celt! Cik prasti - atkal lielais "piķis" priekšā! Bet es gribēju "ar jūtām"! Še, tev, piga! Es uzvilkšu svētku lindrakus un tai dienā viesiem "mīksto" uzlikšu! Un lai pamēģina man teikt, ka - paši iebalsojāt! Nē, arī šos, nākamos,vismaz es noteikti neiebalsošu - nav nevienas partijas, kas savu tautu aizstāvētu, nevienas. Ir cilvēki, kas aicina vēlēšanās savas balsis atdot par Lembergaivaru - sak, vienīgais no visa tā bara "tautiskais" oligarhs! Ha!

lapsu_aacis (2011-09-14 22:39)      marmorakaraliene (2011-09-14 22:33) viedoklis

ak naivaa ,jele ak tu. :)
reku, jeezusleens, svaigaa topsikaa patreiz bauruij,ka nesaprot,kas shiem kopiigs. pat meele nepagriezhas pateikt- laiva. sastreemosies nabadzeŅŠ, uz veeleeshanaam veel neaizies :D

kas atnesas uz lembi, aicinaajumiem unj balsot, nu, teiksim taa- u nas simpaĶija na poČve strasĶi. :D
neko nevaru padariit, sapront?

/njirdz/

jozolsen (2011-09-14 23:21)      zzs jau nebalsoja par otro termiņu.Pat par dzīvoli vēl nebija sagatavojis,aiz pārliecības:)Viņa ienaidnieki ,mani draugi un sponsori?

Adamsone (2011-09-14 23:29)      Ak šie ciniskie draugiem.lv...Neredzu, ka būdami attiecīgo omju mazbērni, būtu cik necik jēdzīgāki.
Balsošu par tiem, kam nozarē, kurā strādāju, ir sakarīgākā nostāja.

meitene (2011-09-15 05:37)      Vai nav vienalga no ka nelabi paliek?

dogville (2011-09-15 06:54)      ane6,mazkaitīgāko izvēlēties,ir tas pats,kas iziet pie vīra-riebīga,nemīlama,potenciāla pļēgura un krāpnieka,bet,ka tik vīrs pie sāniem?!Lūk,arī 20 gados rezultāts!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu