Lembergs

..hmmm..vakar skatījos premjeru kandidātu debates...kašmaršovs ar humora elementiem!! :D...pa lielam viss ir skaidrs...bet kas ir Lembergs?? Oligarhs, izcils saimnieks, noziedznieks, mutes braucējs, klauns.....???

cilveex (2011-09-16 15:03)      Kas viņš ir? Viņa rīcība ir kā vīrusa, vēža, slimības rīcība.
Kādam smieklīgi...

wolands (2011-09-16 15:08)      Um? Un kā izpaužas tas, ka viņš nav dumjs? Pēc uzvedības nepateiksi. Pēc runām - noteikti nē. Pēc tā, ka nespēj atbildēt ne uz vienu jautājumu bez demagoģijas un faktu sagrozīšanas - arī nē. Tas, ka viņs patīk lētticīgiem ļautiņiem un pensionārēm arī neko daudz par viņa prāta spējām neliecina. Pat tas, ka viņam ir naudas daudz neko nestāsta, jo cik man zināms tā ir bezkaunības un sagadīšanās rezultāts. Neviens biznesa veiksmes stāsts ar viņa piedalīšanos nav dzirdēts ;) Un visbeidzot daudzās tiesvedības liecina, ka arī savus juridiskos padomdevējus viņš neko labus neizvēlas.

Lapsa? Es ceru, ka Tu joko ... ;) "Labāk nabags nekā zaglis" - latviešu sakāmvārds.

ashy23 (2011-09-16 15:16)      sava personiba:)

lapsu_aacis (2011-09-16 15:23)      nee, voland, naU labaak.
zin,kapee?
tapee, ka nabagi, kad satrakojas, nodara dauC lielaaku skaadi visiem, nekaa kad kaadam videeji paartikusham ienaak paurii paaardiities.
veesturi vajag cieniit unj godaa tureet unj nebuus arj nabadziibu kaa arj tikumu jaaplaataas, ibo tas naU tikums. tas irj pieraadiijums nespeejai arj savu dziivi neko jedziigu izdariit.
unj veel, atljaushos teU atgaadinaat, ka mantiskaa nabadziiba irj tikai saakums nabadziibas epopejai. ja neko nedara, seko arii gariigaas nabadziibas faaze. peec piemeeriem taalu naU jaameklee, ohujaa taadu irj dafiga.

aber parj to zagshanu - es neticu, ka tu savaa dziivelee neko neiri nozadzis, neiri noskatiijies kluseejot,kaa to dara kaaC ciC unj pavisam noteikti- neticu, kad tu saki, ka esi speejiigs izdziivot, neierakstoties nevienaa Šeemaa.
taas pasakas mazbeerniem vari pljuutiit, ne man.

Lucy (2011-09-16 15:43)      Manās acīs Lembergs ir zudis.
Vīlusies esmu ritīgi(c) Oligarhs, izcils saimnieks, noziedznieks, mutes braucējs, klauns.
Ja par Venspili,tad nejau viņš to sakopa par savu naudu,bet gan par cilvēku nodokļu naudu un nu neba jau tā Venspils ir Latvijas naba..nesaprotu ko jūs tur tādu īpšu esiet atraduši.Kas vainas Cēsīm,Valmierai,Siguldai u.c LV sakoptām vietām.Pat Preiļos man dikti patika.
Man nesen acīs iekrita,kā Lembergs pa TV reklameja savu cepuri,nus izteresanti par kādu naudu tad tika atmaksāta šī reklāma?:))

Just_ (2011-09-16 15:52)      Nepatīkams, skaļš, agresīvs blēdis, kurš sirgst ar izteiktu Napoleona kompleksu un kuram acīmredzot ir sakari ar tādām struktūrām, ka var iebiedēt jebkuru. Starp citu, to smuko ķieģelīšu, ar kuriem Ventspils izbruģēta, ražotne esot piederējusi Lemberga dēlam, tā kā gluži nesavtīga jau tā pilsētas kopšana nav. Un vēl... esmu dzirdējusi tādu teicienu, ka negodīgi iegūta manta līdz trešajai paaudzei nenonākot. Nu, tad būtu interesanti paskatīties, kā materiālajā ziņā klāsies Ventspils mēra mazbērniem. Varēs uzzināt, cik tam teicienam var ticēt.

bru_nette (2011-09-16 16:03)      cirtej, jā zinu.

iterators (2011-09-16 16:11)      BRIEŽU BENDE - lūk kas tas ir:)

es joprojām rēcu par zelta brieža pieminekli sūda kalna galā:)

optimistiskais (2011-09-16 16:12)      Izcils demagogs,kurš iebāž gan sev kabatā,gan atmet arī pilsētai, kaut kā laika gaitā privatizējot,piemēram Latvijas kuģniecību par tik daudz naudas,cik tajā brīdī bija kuģniecības kontos(aptuveni 91miljons dolāru)...Vislielākā pasaciņa ir viņa drauga Vitāla Lejiņa 3 miljonu dāvinājuma līgums pēķšņi aizejot viņā saulē-skaidrs ka jau sākotnēji tā bija Lembja nauda.Kā var godīgā ceļā vienkāršs pilsētas mērs tikt pie 170 miljonu kapitāla?Varbūt paskaidrosiet?

cirteejs (2011-09-16 16:13)      Ja reiz bru_nette slēpjas, tad viņai daudz zināms, bet bez mazā vīriņa ne tikai Ventspilī, bet arī daudz kur Latvijā nekā nebūtu. Daudzi aizmirsuši vai izliekas nezinam, jo bites taču vēl lido un balkoni oi! cik neizturīgi, kā pirms gadiem 10 Ventspils finansēja daudzas pašvaldības ar pašvaldību izlīdzināšanas fonda starpniecību, ja mazais vīriņš nebūtu izspiedis pilsētai un Latvijai atskaitījumus par katru pārkrauto un pārsūknēto tonnu, tad loģiski, ka citi atskatījumi nogulsnētos citās kabatās, un tās kabatas nu tiešām nebūtu Latvijā.

Ivans_neBargais (2011-09-16 16:17)      Nezinu kas viņš ir, bet tas, ka viņš kaut kādā (godīgā, negodīgā vai klauniskā) veidā ir ticis par vienu no ietekmīgākaiem valsts cilvēkiem, par kaut ko liecina. Un tas, ka viņu n-tos gadus tiesā, tiesā un tomēr nevar notiesāt, arī par kaut ko liecina. Vai nu par viņa spējām, vai par pārējo nespēju.

klava4 (2011-09-16 16:22)      Napoliona sindroms...mazveertiibas komleks,kas tiek veiksmiigi kompenseets uz naudas un varas reekina.

skumjasaciis (2011-09-16 16:23)      Man viņš patīk. Jau sen.

Decijs (2011-09-16 16:35)      Katraa zinaa nav par Latvijas tautu tik cik vina pasa intreses. Neprata caurulvada tranzitu noturet. Nebutu mahinacijas teiktu ka savaa sauraa pagastaa saimniekotajs, bet mahinacijas un bledisanas nav tas tikums, kas piedien tautas parstavim.

Decijs (2011-09-16 16:44)      lapsu_aacis (2011-09-16 15:23) viedoklis
visu cienu tev, bet maldies Polijaa tadu Lembi vienkarsi iebastu pasedet un uz rutotu sauli paskatities, lielbritanijaa neviens Lords tam roku nesniegtu pat skupstit D. musulmani butu vel radikalaki sikir kirdik ar visiem pecnacejiem. Nav vins godajams pilsonis ne vina darbiba. Tas ka mahinators otru mahinatoru izcel dienas gaismaa tik to parada , ka siem kada mahinacija nav planota kopaa un visas rebes sabiditas stokos D.
To ka sabiedribai LV ir greiza saprasana par pamatvertibam kadaa vai daudzos jautajumos sen skaidrs. Pats ar sev biezi uzdodu jautajumu kaa rikotos tanii vai citaa jautajumaa citas valstis kuras globalisti vel nav sa...jusi veselo sapratu.

jozolsen (2011-09-16 16:51)      Lembergs ir pesonība.Kāds par to šaubās?Citiem patīk citiem nē.Lembergs zina Latvijas sistēmu,uzbūvi,politiku,ekonomiku,cilvēkus un ir darītājs ar savu mugurkaulu.Salīdziniet ar kaut ar Dombrovski -gaidītāju.KNAB,Air Baltic un utt,gaida,gaida,lēmumu darbības nav ,kā jau grāmatvedim izpildītājam.Gaida ko liks darīt SVF,sorosieši un citi kungi:(

esk (2011-09-16 17:37)      hi hi hi ...cilvēks ,viens no mums...jo šeit nosauktās īpašības...dagdrīz katram piemīt.........:)))tik mēs te varam portālos ,bet viņš televīzijā..:))

Andris1 (2011-09-16 18:22)      Man neko sliktu nav darījis.
Kādas ielas bija 80 gados atceros.
Galva strādā.
Politikā tāpat kā biznesā draugu nav - ir intereses.

dviiniite (2011-09-16 19:11)      noziedznieks

komsomolka (2011-09-16 19:50)      Jā, nu noziedznieks-tjip iebāzis sev kabatā ne mazāk kā pārējie.Tie, kuri pārdeva visu valsti SVF- tie tjip ir varoņi.Dombrovskis ar Zatleru vienbalsīgi- re kādi mēs varoņi- valsti no krīzes izvedām, esam citiem par paraugu(nez kurā valstī šie dzīvo un kuram pa prātam šie dzied).Lembim pietiek drosmes pateikt, ka no SVF nagiem neizkļūsim nekad, džekam vismaz ar matemātiku viss kartībā.A prastai tautai kads paskaidroja, kas tas SVF par zvēru tāds ir un cik valstu ekonomikas jau apēdis, pozitīvs piemers, kad valstīm ir izdevies tik vaļā no SVF parādu jūga ir uz vienas rokas pirkstiem var saskaitīt 70 gadu laikā. Piekrītu jozolsenam un lapsu aacim- cieņa par to, ka nebaidās pateikt un, ja vēl līdz šim dzīvs,tātad kaut kāda ietekme viņam ir. Nav jau arī mazsvarīgs fakts, ka tikai izbeidzoties prezidentūras termiņiem prezidenti uzdrīkstas kaut ko pasākt pret viņu- Vairiņa iesēdinaja šo cietumā, Zatlerīts pasludina par oligarhu- tjip agrāk nezināja, kas Lembergs tāds ir. Vienkārši vārdu nav- cik viegli vadāma tauta esam- tjip tagad būsim gudrāki nekā pagājušogad? Naivie.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu