Iegrimstot ezoterikā..

Zatlers - auns.. Savā arodā (jebkurš mediķis var apgalvot, ka ķirurgam ir jābūt aunam pēc definīcijas, kurš var uzņemties atbildību par pieņemant rīcību). Savukārt, Urbanolvičs arī ir auns.. No viesiem iepriekšējiem valsts vīriem pasaules hierofants nez kāpēc ir izvēlējies jaunavas zvaigznājā pārstāvjus..

aldimators (2011-09-22 00:09)      Nu jā jautājumam nav nekāda sakara ar izotēriku :(

aldimators (2011-09-22 00:33)      sorry ar ezotēriku

Lucy (2011-09-22 08:42)      Kur tu šito visu izroc un tik liela izntersese pat par horoskopu zīmēm:))
Jautājumu tepat nesaskatīju.
VNK prātuļojums,ka būtu,ja būtu jaunava,a ka būtu,ja būtu pie špričes vēzis ko?:)))Uh,ka jūs man dancotu netikai polku:)))

e_rupucis (2011-09-22 08:46)      Jāā, izotērika, ezotērika.... Nezināju ka EZOTĒRIKAI ir jebkāds sakars ar astroloģiju. Astroloģija ir vnk fakta konstatēšana - re, cilvis ir dzimis tajā un tajā brīdī, tajā un tajā pagasta mežmalas pirtiņā - nu viņam ir tādas un šitādas izredzes, prognozējamais dzīves gājums, rekstura iezīmes u.t.t.
Ezotērikai ar to nav nekāda sakara, tā ir smalka lieta, vienlaikus - visaptveroša....

_ladybird_ (2011-09-22 09:28)      Cik mums visiem ir maz zināšanu par astraloģiju....Zināt tikai to, ka cilvēks ir dzimis konkrētajā datumā un skatīties vispārīgo horoskopu tas ir tikai laika kavēklis. Ir jāzin precīzi cikos šis cilvēks ir piedzimis konkrētajā datumā, mēnesī, gads, jo tajā brīdī arī citas planētas daudz ko var ietekmēt....Es, piemēram, esmu svari, jā gaisīgā būtne, bet tajā pat laikā man ir daudz planētas vērša zvaigznājā, kas ir zeme, pilnīgs pretstats. Un tāda pati esmu arī dzīvē...Neieteiktu izdarīt kaut kādus secinājumus balstoties tikai uz vispārīgā horoskopa zināšanu....

Just_ (2011-09-22 10:09)      Tā stingri ņemot, Latvijai ir bijuši tikai daži vadītāji, kurus ar pilnu pārliecību var nosaukt par valstsvīriem, un viena īsta valstsieva - Vīķe-Freiberga (strēlnieks pēc horoskopa, ja nemaldos). Visi pārējie ir vairāk vai mazāk gudri tirliņi, kuri labāk būtu darījuši, ja būtu turpinājuši strādāt savās īstajās profesijās. Jādomā, ka viņu horoskopos neatkarīgi no Saules novietojuma ir kāda kopīga iezīme, kas norāda uz lielām ambīcijām.

SNIEGBALTITE_ (2011-09-22 10:35)      Auns
Auns - viņš arī ir auns. Vienmēr taisnība. Vieglāk uzreiz nosist, nekā sākt ar viņu strīdēties, tāpēc ka Aunu strīdā var pārspēt tikai vienā gadījumā - ja viņš ir bezrocīgs, kurlmēms un bezkāju invalīds (un vienalga ir diezgan liela iespēja, ka viņš šajā gadījumā jums parādīs h&&u). Toties Auni ir godīgi. Dažreiz pat tik godīgi, ka pat riebjas: vienmēr godīgi atbildēs, ja jums nepiestāvēs frizūra vai kleita liek izskatīties resnākai. Ar to neko nepadarīsi, vajadzēs samierināties (vai nosist, kā jau tika minēts augstāk). Mājasdarbos Auns, kā likums, ir bezjēdzīgs - māk tikai ģenerēt ģeniālas idejas. Pie tam, ja piespiest Aunam saprast, ka Strēlnieks grīdas mazgā labāk par viņu - maita, katru sestdienu ar zobiem, suka, laizīs un pulēs jūsu parketu, tāpēc ka nav pasaulē lietas, kurā Auns atzītu Strēlnieka pārākumu. Ar Aunu nekad nav skumji - šai zīmei ir kāda karma, talants meklēt piedzīvojumus uz savu pakaļu. Viegli un ātri māk nopelnīt naudu, bet naudu, kā lepns un pricipiāls tips, ienīst, tāpēc cenšas momentāli no tās tikt vaļā. Tomēr, maitai, vienmēr ir kādi iekrājumi. Mūžīgās tērēšanas dēļ par iekrājumiem aizmirst, kas ļoti iet pie sirds Auna sirdsdraugam, it īpaši, ja šis draugs ir Dvīņi.

wolands (2011-09-22 11:05)      Nezinu par ko Tu runā, bet Urbanovičs nopteikti ir trollis. Nils - visdrīzāk asins elfs. Lembis - orks, Dombrovskis - rūķis. Zatlers no visiem visvairāk uz cilvēku velk, bet varbūt ir nakts elfs - to vēl redzēs ... ;)
A par kādu figņu jūs te runājiet?

Just_ (2011-09-22 11:20)      volands - un kuri mums ir hobiti, būtnes ar izcilu spēju pretoties ļaunumam? /Bet vispār šarmants politiķu raksturojums tev sanācis!/

wolands (2011-09-22 12:30)      Nu Just ... Hobiti tak ir pasaku tēli. Nevajag jaukt pasakas ar realitāti! :D:D:D

jodo (2011-09-22 15:43)      Tēmas autors pārāk visu sapin, lai vienkāršam mirstīgajam būtu vispār saprotams, par ko filma.
Ja paskatās autora anketu, tad sāk rasties nojausma kāpēc vispār ir pieminēta ezotērika. :)
Un atbildot uz neuzdoto jautājumu - ej par ķirurgu. Par valstsvīru tev nespīd :)

0000 (2011-09-23 01:12)      v_s_o_p....saki? Avoi avoi!!! Un mana karjera ir sākusies LIDO ēstuvē! ....un zini, nemaz tik slikts neesmu!
Īstās pārrunas notiek "pirtī"un tas ir visā pasaulē!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu