par politiku.

Nav vēlmes, nav rīcības, nav darbu, nav uzdrīkstēšanās. Kādas, tomēr niecības vada še un te...Kāpēc nav pat pastarpinātas drosmes pateikt - bus tā!, vai "būs šitā!", tā vietā niecības. Kāda biji niecība, tāda paliki.
Un zatlera vēlētaji? ko nu? tāds vien cirka klauns i, va ne? Nevar tā darīt, jau tik maz iespēju, bet kā tāds bezgribas tirla! no decision, no will, no break for fit the fitgh. nav nekā. Klauns. Kārtējais klauns. Dumiķi, aiz tevis ir cilvēki, kuri ir gatavi cīņai, bet tu esi cīsiņš, nevārīts nekas, niecība. Varētu izdarīt daudz.

0000 (2011-09-23 13:16)      cilvex...zini, šitā čīkstēšana ir nu maigi izsakoties....nožēlojama. Man arī daudz kas nepatīk, man arī ir domas/idejas kā vajadzētu darīt utt. So what? Ej un dari! Dibini savu partiju, stājies kādā partijā - startē vēlešanās, parādi un pierādi ar savu darbu! Nu negribi? Ir citi varianti - stājies sabiedriskā organizācijā un bīdi savas idejas caur to līdz politiķiem, cīnies. Ak negribi? Nu tad.... negaudo un nākamreiz "vēlē gudrāk".
Šitā sēdēt malā, kritizēt un lamāt ir viegli.

Spicis (2011-09-23 13:37)      Par iespaidiem: tak ne jau Zatlera kungs 4x dienā laužas pie mikrofona ko pateikt, bet gluži pretēji - nevar soli paspert bez kāda atbildes orientēta uzbāzeņa uzbrauciena: vai jūs ar to kopā? vai jūs ar to nekad kopā? tātad tie nekam nav derīgi? šitiem Jūs uzticaties? Jūs tak solījāt, apgalvojāt utt. Kā var pateikt ko, ja vēlas izvilk no atbildētāja mutes to. ko jautātājs tur iebāž? Tā ar sanāk, atbildēt ne šo, ne to. :) Tāpat jau stāsts par nu jau slavenajiem trīs Latvijas oligarhiem, ko izspieda no Zatlera kunga vienā intervijā. Kaut visi apzinās, ka problēma ir plaša un dziļa.

Polus (2011-09-23 13:42)      0000,

atļaušos nepiekrist pēdējam komentāram. Politika ir process, kas ietekmē ikvienu valsts iedzīvotāju, tāpēc ir tikai normāli, ja indivīdam par to visu ir savs viedoklis. Ja uzskati nesakrīt ar notiekošo, tas nebūt nenozīmē, ka ir jālien sistēmā. Ja izlasu grāmatu un man nesakrīt viedoklis ar autoru, man nav jākļūst par rakstnieku, lai izteiktu viedokli. Ja man nepatīk kāds auto, man nav jākļūst par autobūves inženieri, lai paustu savu uzskatu. Tas pats attiecas uz politiku.

Tev varētu piekrist, ja runa būtu par mikro līmeni - ja man nepatīk sava māja, tad remontēju, kārtoju vai pērku citu. Ja nepatīk auto, to nomainu. Ja gribu dejot, tad eju un dejoju. Taču par makro procesiem tā runāt ir mazliet nekorekti, jo iespējas kaut ko ietekmēt ir visai marginālas. Jo īpaši tik sapuvušā sistēmā.

Tessa (2011-09-23 14:07)      cilveex (2011-09-23 13:42) jautājuma autora komentārs
Es esmu viņu darbsa devējs, man ir visas tiesības lamāties un kritizēt.

es atceros tavu sashutumu par bernudarza audzinataju,kura uzdeva vecakiem uzdevumu-sameklet dzejoli par senem.jo Tu vinjai maksa naudu(??)Tev IR tiesiibas lamaties un kritizet(??kapec??tapec,ka TEV ARII butu japanodarbojas ar Savu bernu?)
runajot par politiku,man ta shkjiet,ja katrs visupirms paskatiitos uz sevi un nemeriitu citus pec savas merauklas,nekas tamliidziigs arii lielajos vilcienos nenotiktu.aiziet un novelet,atsakoties no savas identitates))nav gruti.

ir gruti pienjemt,ka tie,kurus tik ljoti velies tu,nepavisam nevelas tevi.un ne tikai tevi.
tas ir mans subjektiivais viedoklis,balstiits uz noverojumiem-gan ara,gan shepat.neka personiiga,ka te saka.bet sava,ka saka Polus,kaut vai darbsa makropasaule man trauce pateretaji,kuri uzskata,ka manu darbsu var padariit citadak.jo vinji(??),redz,man(??) maksa(??).
riebjas man politikas temas.es tikai vilku paraleles.tolerance&nacionala piederiiba nav tavas stipras puses.

Decijs (2011-09-23 14:49)      Just_ (2011-09-23 08:13) viedoklis
Neviens tak skaidri nezina, kā jābūt, tāpēc arī nevar pateikt "būs tā!"

Zinu bet vai LV publika tam butu gatava??? Nu nez vai. Laikam vel lielakos meslos jabut lai ko tiesam kads gribetu.
Ja pa lielam jasak no vietas kur dzivojam arkaiminiem un javeido patstavigu savu intresu grupas, kas pectam vies kartibu savas pasvaldibas un tad valstii.

Tessa (2011-09-23 16:19)      ir gruti pienjemt,ka tie,kurus tik ljoti velies tu,nepavisam nevelas tevi.un ne tikai tevi."
Mani nav jāmīl, "ja ņe červoņec, čtobi vsem nravitsja".(c)
es runaju par to,ka tu tik ljoti velejies VL,kura nepavisam nevelas kadu-vispar.ambicijas un teatrala vecu ievainojumu pleshana,nekas vairak.
vot pat tadam politiskajam tupakam,ka es,palasot Polusa DG,daudz kas palika skaidrs.ta ka-es arii nestriideshos.

lapsu_aacis (2011-09-24 03:55)      a es, savukaart, gribu redzeet, kas tad irj taa nesapuvushaa sisteema, poluspuisiishapraat.
polus, vienaa, vienkaarshaa,nepaplashinaataa teikumaa, uuC, kurj jamaa atrodas? :D

Polus (2011-09-28 10:25)      lapsa, ideālu sistēmu nav, taču Latvija ir TIK ļoti tālu no ideāla, ka mums noteikti ir piemēri, uz ko tiekties. Tālu nav jāmeklē.

Man gan nav īsti vēlmes iesaistīties polemikā ar tevi. Tāpat zināms, ka tev ir savs viedoklis, man savs, un diez vai pārliecināsim viens otru par to [ne]pareizību.

/nožāvājas un iet uz baseinu papeldēt/

lapsu_aacis (2011-09-28 10:30)      Polus (2011-09-28 10:25) viedoklis

nu ta beidzot varam vienoties unisonaa kaucienaa uz meenesi! aaamen!

bet, arj taam ,uz ko tiekties, irj taada pasha pobeema - hosts shai sisteemai,t eiks to pashu, ko tu patj lv sisteemu. :D

seciigi- visaa pasaulee valda haosa teorija.
unj vieniigaa muusu abu viedoklju atskjiriiba irj biiusi faktaa,ka tu GRIBI kaut ko mainiit,jo uSSkati,ka taa irj labaak/savaadaak/pareizaak, a es uSSkatu, ka nah laiks unj nauda jaateeree turj, kurj taa naU jateeree. taapat naU slikti,aber ,tiem,kam slikti, tiem arii zaarkaa buus aprj shauru, parj cietu, smiUtis birs caur vaaku unj kaps parj seklu.

vot i visas fiires.

Polus (2011-09-28 13:41)      lapsa,

Par hostiem zināmā mērā tev piekrītu, bet ir gan tāds aspekts - ja būtne tikai rāpo, tad tai vispirms ir jāiemācās staigāt, un tikai pēc tam tā varēs skriet. Latvija pavisam noteikti vēl nestaigā (vismaz ne tajā līgā, kur sevi pieskaita).

Tu domā, ka pie pašreizējā genofonda Latvijā nav iespēju neko mainīt? /tīri interesei jautāju/

lapsu_aacis (2011-09-28 13:47)      Polus (2011-09-28 13:41) viedoklis

es nezinu, cik teU biia gadinju, kad mee, jauni tiinji buudami, baltijas kjeedee staaveejaam, unj nezinu, ko tu aCCeries no tiem laikiem, bet es aCCeros ljoti skaidri, kaa, nu jau nelaikjis kjezbers, ruupju nomaaktu vaigu ,kushinaaja sapsihojushos "kaut pastalaas,bet briivaa latvijaa/mees varam!" puuli unj domiigi taa teica" tautieshi, buus gruuti. buus ljoti gruuti."
vinjaa nevienC neklausiijaas. ne todien, ne veelaak. unj tamaa tavaa evoluucijas Šeemaa, iStruukst shii te staigaatmaaciishanaas, jo toreiz, visi kaa appiipeejushies leetu linoleju ,metaas aulekshot.
tas, kas shodien notiek, irj tikai unj vieniigi to dienu kljuudu logjiskais summeejums.

par genofondu. paskaties uz kljuudaam rakstiibaa, kurjas taisa muusu oho pokemoni. palasi vinjus.. tu tieshaam domaa,ka tik mazizgliitoti ljautinji irj speejiigi atrazhoties ciknecik kvalitatiivi?!
sorii, es iru reaalisC, arj pesimistisku ievirzi unj saku- shiis naacijas dienas irj skaitiitas.

Polus (2011-09-28 17:34)      lapsa,

Primitīva sabiedrība no vienas puses ir pozitīvs aspekts pārmaiņu ieviešanai, jo to var viegli vadīt, ietekmējot sabiedrisko domu ar visvienkāršākajiem, arī absurdiem, līdzekļiem.

Par pokemoniem runājot, tas ir interesants jautājums, jo es nedomāju, ka Latvijas populācijā dabiskais idiotu īpatsvars ir augstāks kā Igaunijā vai ASV. Īsti neredzu zinātnisku pamatu tādam apgalvojumam. Attiecīgi arī, manuprāt, tieši sapuvusī sistēma ir tā, kas ļautiņus idiotizē. Un viņi tam nepretojas. Sistēmā ar "šortkatiem" dzīvot ir vieglāk - var nemācīties (skat. oho gramatikas monstrus), var nepūlēties, bet tikai ievilkt sev ķeksīšus (piem., ailītē "augstākā" izglītība) un dzīvot ilūzijā par savu nepārspējamo vērtību visai civilizācijai. Un tā šie ķēdes posmi savienojas valsts un privātajā sektorā, balsta viens otru, un pēc laika mums ir "šortkatu" paaudze, kura ir vāja, bezmērķīga un glupa. Vājos veido sistēma, nevis otrādi.

lapsu_aacis (2011-09-28 17:45)      Polus (2011-09-28 17:34) viedoklis
(C)Vājos veido sistēma, nevis otrādi.

arii otraadi, ja sho aksiomu pagriezh vice versa unj virza uz tava rasklada 1. teikumu.

vadiit & manipuleet arj aitaam = skaisti. tacu nevajag piemirst, kas notika arj taam nedaudzajaam zvaigzneem, vadiibaa, nu, kaut vai- 5. -17. gadaa, krievijaa...
tu iedomaajies, kaadam krampim unj autoritaatei irj jaabuut, lai satureetu kopaa 2 speekus- aitas unj saveejos- ganus?!
tu tac paC saproti, ka lv naU neviena taada cilveeka, kuerjam tas buutu pa zobam. es nemaz nerunaashu parj cilveeku grupu, kuri speetu apvienot intereses.
liidzarto- atkaartoshos- naacijas dienas = skaitiitas.

labaa_feja (2011-09-28 23:11)      pag, pag, tad, kad dombrovskis (tikai ka piemers) vai kaads cits pasaka, ka netiks paceltas pensijas un viss, tad tauta saak njaudeet un paarmetaas uz citu politikju viegliem soliijumiem. znachit labaak melot tai dumjai tautai, visam notic.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu