Par ko es atdevu savu balsi?

Reklamējās pret saeimu,atlaist,pret oligarhiem,pret utt.Kad tikai kādu izdrāzt!Sabiedrības spēja ļauties dzīvnieciskajiem instinktiem un balsot nevis pēc labuma,ko varētu iegūt sev un valstij,bet pēc atriebības,naida,mazvērtības kompleksiem,lielummānijas,vēlmes mīlēt un būt mīlētam,pašapliecināšanās utt. Citāta beigas. Es balsoju par,māmiņu algām,par ceļu nodokli,par airBaltic, par tūrismi,par ķuģniecību par darba vietām par darītājiem.Un vērtēju pēc darbiem vismaz astoņu gadu griezumā.Ar atmiņu kārtībā.

NARINJA      ....Justīne, kāpēc Rucavas?..hi...tikai nesaki ne vienam, ka esam gulējušas vienā gultā...eh, nu salta sirds, salta..nu ko rājies, ar Homēru tiekos gandrīz katru vakaru, diezgan filozofisks tēls, man patīk...bet Justiņ, runā par tēmu, nevaktē Nāru...buča!...hi:)))

Polus      Ha-ha, tavi uzstādījumi ir fascinējoši:
1) airBaltic faktiski bankrotējis;

2) Kuģniecība pēc Ventspils supermenedžeru privatizācijas ir tikai ēna no tā, kas tā bija senāk;

3) Par tūrismu atklāsmes brīdī precīzi izteicās Godmanis. ES fondu naudas izlietojums, lai uz katra stūra saceltu viesu namus, ir ekonomiskais idiotisms kvadrātā, maigi sakot;

4) Ar māmiņu algām situācija ir tāda, kāda tā ir, jo pāris gāzētāju - buldozeru mūs pilnā ātrumā iestūrēja mēslu kaudzē, kuru strēbsim vēl ilgi jo ilgi;

5) Tās pašas gāzēšanas rezultātā un arī sapuvušās izglītības sistēmas dēļ darba vietu mums ir krietni pamaz. Un banku loma šajā procesā ir sekundāra. Ja vēlies padiskutēt par šo, droši - jebkurā laikā;

6) Ceļi... jā, tie arī mums ir fantastiski. Otkatu un acu pievēršanas sistēma ir darījusi savu - gan kvalitātes, gan izmaksu ziņā, un jau atkal tajā centrālo lomu spēlējis viens no "darītājiem".

Jā, vēl aizmirsi pieminēt pastu - tas arī ir izcili veiksmīgs projekts. Ak, un digitālā televīzija? Arī! Elektroniskais paraksts - vēl viens darītāja success story. Prieka asara birst par to, cik fantastisks ir "darītājs".

utji_butji      Jā,
7) Izdevumu pārsniegums pār ieņēmumiem pērn bija par 387,8 miljoniem latu jeb 74% lielāks, nekā tika noteikts valsts budžeta likumā.

mmagda      Ko tu saki, nārulīte, m?? saki skaļāk, es tāda pakurlāka! tu mani sit pušu, tavā bildē tikai vibrators trūkst, bet labāk nemocies, tāpat nezini kas ir orgasms un kas ir virtualitāte. tu pat neesi dura, pārāk komplimentāri priekš tevis.

Pyssicet      -MAGDE- Jauns teikums jaasaak ar lielo burtu;)))))))

mmagda      Pyssi - nē, sirsniņ, priekš nārulīša būs labi šitā!
Nedomā, ka es nezinu pareizrakstības likumus.

laukroze      kā var nesaprast vienu lietu- nav nemaz tik svarīgi par ko balso- joa vēlēšanu sistēmā ir vajadzīgas pārmaiņas- kas to var mainīt??? tie paši 100 deputāti, kuriem tas nav izdevīgi, vai arī nāks kāds jauns spēks no malas?? neticās, joa ļaudis tā jau nogurdināti no politiskām peripetijām..:(
un, ja gadījienā, kāda mesija ar piedzims, tas uzreiz jāskatās, kas maksā šim spēkam, tāda nu ir tā pasaule.

kuks10      Taisi mazo fīreru partiju.. un es balsošu par tevi draugs..?!))!

jodo      Būtu pieteicies uz "Es varu būt premjerministrs" vai?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu