Deputāte Siliņa turību ieguvusi no bankas procentiem

"Deputāte Elīna Siliņa, kura 11.Saeimas priekšvakarā pameta Zatlera Reformu partiju (ZRP) un kopā ar pieciem citiem šīs partijas deputātiem parlamentā nodibināja pie frakcijām nepiederošu deputātu grupu, turību ieguvusi pateicoties bankas procentiem, sestdien raksta avīze "Diena".

Laikrakstā tomēr secināts, ka nav īsti skaidrs, kā 34 gadus vecā trīs bērnu māte tikusi pie vairāk nekā pusmiljona latu vērtiem uzkrājumiem. Viņa apgalvo, ka bagātības pamatā esot aizņēmums, bet aizdevēja vārdu atklāt atsakās.



Siliņai 100% piederošā SIA "Celsius" apgrozījums pagājušogad bijis nedaudz vairāk kā 15 000 latu – divreiz mazāk, nekā firmai piederošā BMW X5 vērtība, turklāt uzņēmums strādājis ar 3112 latu zaudējumiem. Savukārt SIA "Laku serviss", kurā deputātei pieder 50% kapitāldaļu, šobrīd iziet maksātnespējas procesu."

Opā!

Es ceru, ka šī noteikti visādi citādi godīgā dāma nemācīs aborigēniem ka,
a) ir godīgi jānomaksā katrs nodoklis;
b) ieņēmumiem ir jābūt caurskatāmiem un tos nedrīkst slēpt;

Tiešām, interesanti, kas tie tādi par miljonāriem plānprātiņiem, kuri aizdod naudu uz šādiem noteikumiem, ka vari no noguldīt depozītā ar ieguvumu....
Vai tomēr tas nav aizņēmums, bet slēpti ienākumi?
Un ja visi uzņēmumi ir maksātnespējīgi vai uz bankrota robežas, tad tagad ķersies pie "vasts sakārtošanas"?

MisPantera (2011-10-24 09:55)      kāds ir parēķinājis, kādu summu viņai ir aizdevis labdaris, ja peļņa no % ir 150 000????

swim (2011-10-24 11:04)      Mēs visi labi zinam kā biznesmeņi tiek pie lielas naudas:nemaksā nodokļus,dubultā grāmatvedība,algas vai nu pats minimums vai aploksnē,blats pie iepirkumu vai pasūtījumu komisijas locekļiem utjp.
Piekrītu viedoklim,ka latviešiem vairs nav jāiet balsot,lai krievi tagad sēž Saemā,Domē un citur.Mēs taču vēl krieviski rakstīt un runāt neesam aizmirsuši.Tikai latviešu bagātniekiem vēlams apdrošināt savus īpašumus un jau laikus noskatīt citu valsti dzīvošanai.

bilesutirgotaja (2011-10-24 14:35)      skatoties bagaataako sievieshu-busineslady sarakstu man lielu baudu sagaadaa zinjas par vinuju viiriem un teeviem..nav dzirdeets ,ka kaadai no shiim daamaam viirs buutu freezeetaajs Kolja vai shoferis Petja..:P)))

Pauls (2013-02-21 09:52)      Viņa ir tieši tāda pati kā liela (ne lielākā vai visi) saimnieciski un sociāli aktīvu cilvēku, Tiklīdz cilvēkam ir ienākumi un mantas nedaudz vairāk kā nepieciešams, lai apmierinātu savas primārās vajadzības, viņš meklē ceļus un veidus, kā mazāk no tās atdot citiem (valstij, diedelniekiem, skauģiem). Normāla situācija normālā Latvijā.

limonija (2013-02-21 10:09)      Ja kāds te vēl cer, ka saeimā sēdošie ir tīri no nodokļu mahinācijām kā bāreņa asaras, tad pats vainīgs par savu naivumu. Diemžēl tas tā turpināsies, kamēr vien vairākumam tā liksies "normāla situācija normālā Latvijā"...

kreisais12 (2013-02-21 19:01)      pieauguši cilvēki, vajadzētu saprast, deputāti ir kā mācītāji kuri vadās no principa :neskaties manos darbos klausies manos vārdos

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu