9. maija "svētki"

kas ir šie deģenerāti pie savas fall statujas?? man starp darba kolēģiem arī pāris krievu cilvēki un es šiem pieprasu paskaidrojumus! -mnje ochenj stidna viņš atbild galvu nokāris....viņš nekad turp neietu publiski žūpot,bet jūtas daļēji pie visa līdzvainīgs... gribētos kāda svinētāja/nesvinētāja(kam itkā būtu jāsvin!) domas dzirdēt par šito!

Varaviiksne_X      It kā offtopiks, bet - kāds agresīvs morāls pārākums strāvo no autora teksta! it kā viņam personīgi Vēsture būtu iedevusi pilnvarojumu - "pieprasīt paskaidrojumus" no citiem, kaunināt..un tīksmināties par pilnīgi neiesaistīto kolēgu diskomfortu..mjā, man domāt, svinēt tiešām ir priekšlaicīgi - tāds sadzīves fašisms nav sagrauts..:(((..
un ja kādam liekas ok, ka 20+ miljonu cilvēku toreiz vnk tika izkauti..ģeopolitisku ambīciju vārdā..un šis ārprāts nav jāatceras - tad man vispār nav komentāru.

art_deco      Man šī diena 1kārt asociējas ar Eiropas dienu.
sandra1111 (2012-05-09 20:40) personīgā pieredze
kas notiek jelgavā,,,,murgs,,,
tādi bari svinošo,čurājošo, piedzērušo,,,,un kas par muziku!!!
Kur ta tas notiek? Manā centrā tīri mierīgi.

Just_      Jā, nu īpaši laipni jau nav tā prasīt. Bet, no otras puses, vācu tautu pēc kara pasaule piespieda uzņemties kolektīvo vainu, vācieši klusēja par padomju armijas zvērībām, par izvarošanām, par līķu pārpilno Oderu... Un mums pašiem - varbūt atcerēsimies, kad un kādā vecumā mūs kāds krievēns pirmo reizi nosauca par gansu un fašistu? Varbūt būtu tikai taisnīgi, ja arī uzvarētāji un atbrīvotāji, un viņu pēcteči kaut mazliet apzinātos savas nācijas vainu?

Kamija      Kāds datumus sajaucis!

LR piemin 8.maiju, kad beidzās karadarbība Eiropā, Vācija kapitulēja.

PS 9. maijā *Latvija NEtika okupeeta*

neko      Tak izmirstoša publika tie 9 maija svinētāji. Paciešaties pāris gadus un problēma pati izzudīs.

MaryClaire      maija svētki var būt dažādi, - man un gandrīz visiem pasaules DM faniem vakar bija svētku diena ar šampi un kūkām - mēs svinējām Dave Gahan 50.dzimšanas dienu. tā ka vispirms vajag definēt atzīmējamo dienu ar nosaukumu.

JurisK    1 Problēma tik vienkārši neizzudīs, jo problēmu nerada kara veterāni, bet gan gaisa jaucēji un Krievijas impērijas atdzimšanas kārotāji. Tur esot bijis vismaz 10000 cilvēku, latvieši reti kad tik daudz vienuviet sapulcējušies kopā pēdējā laikā. Starp citu - gaisa jaucējs ir arīn tas freimanis, kas vakar nolika puķes pie brīvības pieminekļa. Un, ja kas - normāli, parasti cilvēki, kas pieredzējuši abas okupācijas, ir man teikuši - labākais no diviem ļaunumiem esot tomēr bijis Staļins.

edding      un ko jūs gribējāt,ievēlot nelatvieti par galvaspilsētas mēru?Turpmāk būs vēl trakāk,jo stipri šaubos,ka nākamais būs latvietis.

pozitivs_tips      Vakar darbā mums par šito sanāca diskusija (strādāju kolektīvā, kur esmu laikam vienīgais latvietis starp krieviem). Un es tā arī paprasīju - kādi svētki var būt par kaut kādu uzvaru, ja šī uzvara ir prasījusi desmitiem miljonu savējo, tostarp neainīgu bērnu un sieviešu, dzīvību, nemaz neskaitot visu pārējo postu??? Kādi tur vēl svētki ibio!!!??? Ok, paldies vectētim, ka sasita slikto vācieti, kurš mūs visus būtu nogālējis (it kā).. bet ejot uz kapiem ar ziediem nevis ālējoties Pārdaugavā!!! Brīnumainā kārtā lielākā daļa vismaz klātienē piekrita man, ko runā aiz muguras tas man paliek aiz muguras :)

4woman      Lai svin...tikai ne Dziesmu sveetku parkaa...
Parvietot piemineklli

Adamsone    1 Tie nav nekādi deģenerāti, bet tieši tādi paši demokrātiskās Latvijas iedzīvotāji kā tu. Titulnācijas valdošie padara kādus par otrās šķiras iedzīvotājiem un tad nu viņi identificējas kā var un prot. Cits nekas gan laikam arī nebūtu sanācis, konkrētajos apstākļos. Nāksies sagremot...

fandango7      lucy.... man tadas pasas domas ,ka tev..... kad ieraugu labataju lentites 2015-12-19

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu