Es apbrīnoju šo sabiedrību!

Esmu kristiete jau 5 paaudzē, cik atceros manas priekšgājēju paaudzes nekad nav mainījušas konfesijas un arī es Ticu Dievam un palieku savā konfesijā, kurā mani kristīja. Bija nepieciešams aiziet pie savas ticības konfesijas arhibīskapa. tad lūdzu atļauju pierakstam pie viņa. Neesmu baušļus pārkāpusi un esmu pat savas ticības dēļ cietusi vardarbībā. Izdzīvoju tikai Pateicoties savai Ticībai.Vēlējos manu no vecākiem sūri, grūto celto un dāvāto mantojumā īpašumu veltīt baznīcai. Arhibīskaps to nezina. bet kā, lai uzzina, ja pār slieksi manas ticības pārstāvis neļāva pārkāpt! Esmu nesapratnē. Man pat vārdu trūkst šīs rīcības izskaidrojumam.
Brīnums kā var tādu amatu ieņemt cilvēks, kurš nav šī amata cienīgs, ja pat savā aderācijā uz arhibīskapa amatu neskaitāmas reizes apliecināja "es gribu!". Nezinu vai tādam gribulītim ir Dievs uzticētu nest Dieva Zinātni Pasaulē!

bigbeat      sikatron, tā ir piekasīšanās! bija precējusies, tagad šķīrusies.

Vientulais_vilks      Vieniigie, kas saniegusi un dzivo komunismaa, ir macitaaji. Viniem pietiek tik kkaut ko veleties, lai apvecojusaas samilejusaas draudzes locekles no aciim nolasiitu velesanaas un uzdavinaatu jaunu maaju, masinu, datoru - nu, ko tik vajag.

erucanob      Atliek tikai cerēt ka iekš OHO atradīsies kāds,kurš laidīs par slieksni un saceroties uz mantojumu tuvosies Tev,svētā Magdalēna,oj,Silva 111,un dažās anketās cik tur vēl,aizmirsu tos ciparus.

skvo      Kurš no ohojiešiem dzīvo Sarkandaugavas rajonā? Vai tiešam nevar Tvaika ielai vispār elektrību noslēgt? Tas tak nav normāla cilvēka rakstu darbs!!!
Par Tēmu - KĀDS SAKARS DIEVAM ar baznīcu??? Nekāda! Tikai tik daudz cik Dieva vārdā tautu muļķo! DOMĀT vajag iemācīties!!! ar SAVĀM SMADZENĒM, nevis atplestu muti tik klausīties visu ko riņķī apkārt sludina!

silva153      Ticība ir viena. Ticība Dievam. Konfesija arī ir viena. Māte kristī savu bērnu tajā konfesijā, kura viņa ir pati.Šajā bŗīdī Māte lūdz Dieva aizsardzību savam bērnam dzīvei. Un to mainīt dzīves laikā ir grēks.
Ir gadījumi kad labāk lūgt Baznīcai aizsargāt savu mantu lūdzot Dievam aizsardzību savam īpašumam un kopā pārvaldot īpašumu nesot sabiedrībai no tā labumu. un te nav nekāda fanātisma.
Šajā gadījumā, kad bijušais vīrs ir terorists, sit sievu, dzen ārā no mājām , neļauj dzīvot un tiek pārkāptas pamattiesības un juridiskās iestēdes atsakās palīdzēt domāju vienīgā izeja būtu tiešām savu īpašumu nodot baznīcai ar lespēju kopīgi to pārvaldīt gūstot abpusēju labumu.

lore7      silva111
Zini, ne visas sēnes, ko atrod mežā var ēst! :)

Bet, ja nopietni. Neizaicini likteni, tēlojot jukušo.

Graafs      Patiesi ticīgs nebazūnē pa Pasauli-*ES TICU...es ticu 5.paaudzē...*!
-Īsteni ticīgais nes ticību sevī klusējot!Āmen!

keksene66      Izejot no rakstītā. Tu jauc ticību ar reliģiju. Tu, man pat šķiet,ka neapjaut, kas ir ticība,jo Tev ir mācīta reliģija. Ticību katrs iepazīst pats,to nevar iemācīt. Iemācīt var pakļaušanos. Izvēle ir pašas rokās! Ja būsi sapratusi manis teikto,sapratīsi arī atbildi!

meistars40      Sviests, galīgs sviests! Jebkura konfesija ir tas pats, kas politiskā partija! Tautieši teiktu- tiepaši vēži, tikai citā kulītē!
Neliels stāsts iz kaimiņa dzīves!
Puisis aizbrauca uz pusgadu mācīties uz "bumbas"otru pusi- tas ir pie moriem. Kamēr šis pa to pusi, uz māju atnāk draudu vēstule no viņa mīļotās draudzes. ar tekstu- tā un tā, ja nesamaksāsi kuru tur daļu, tad viņu izslēgs no draudzes! Johaidī, draudze pat nav painteresējusies, vai šim puisim vispār ir ko ēst, vai ir pie dzīvības.PUIKA ATGRIEZĀS DZIMTENĒ UN AIZBĒGA NO ŠĪS DRAUDZES UN ARĪ NO KONFESIJAS. Tā kā negatīvais PR nostrādāja!

dogville      Visi baushlji paarkaapti,ienaakot oho!:))Ja nopietni,tad labaak veelaak nekaa nekad,cilveekam acis atveras uz patieso bazniicas seju.

Decijs      luteranisms Latvijaa bankrotejis ko vel gribat... un vispar kas tas te temaa samurgots... 13 palata.... P

Hustler_      Arhibīskapam savs bizness. Netraucē viņu. Viņš tāpat ar mazām summām neķēpāsies.

av2      un kaapeec tiessi tai iestaadei, ko sauc par bazniicu? Kaapeec ne, nu piemeram, beernunamam kaadam?

Adamsone      Tiesībsargājošās instances, kā tu rupji apsaukāji mūsu brašo policiju, dara savu darbu un dara gana labi, ja vien ir normāla komunikācija. Bet ja tu vienu dienu raksti iesniegumu, ka vīrs kaujas, bet otru dienu ņem to atpakaļ, tad skaidrs, ka neviens ar tevi nenodarbosies.
Bet bankrotējošā SIA LELB par tavu dāvinājumu droši, ka būs starā.:D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu