Pļauka, Pateicības vietā.

Pļauka, Pateicības vietā.Bieži , lai kā cilvēks pūlētos sabiedrības un Tautas labā, saņem visbiežāk pļauku no sabiedrības, Pateicības vietā.
Vai tas ir skaudība, vai Tautas daba? Bet varbūt kaut kas cits?
Jūsu domas,mīļie Ohojieši.

recluse (2012-08-09 22:29)      Ja tirgus iet par valsts ierēdņiem un lētiem slavas meklētājiem, tad tautas saraksts ir viena A4 lapas puse ar 14 izmēra fontā uzskaitītiem uzvārdiem. Un pārējiem tie sūdi pēcāk jāizstrebj.

fokapirmais (2012-08-09 22:44)      Man jau arī gribas ,lai mani paslavē un ko iedod par labu darbu, bet... fiška ir nevajag par Tautai labi darīto gaidīt pateicību. Tas ir katra pilsoņa un , jo vairāk, prezidenta pienākums. Jā ,esmu plikadīda , bet mūsu prezidentu pēcdarba nodrošinājumi, manuprāt, ir pārspīlēti.

Just_ (2012-08-09 23:50)      Vox populi, vox dei. Neviens sabiedrisks darbonis nav dabūjis nepelnītu spērienu pa pēcpusi par darbiem "tautas labā", ja viņš ir tādu dabūjis. Tauta ir gudrāka, nekā dažs labs domā. Tā kā dziedē pēču un mēģini vēlreiz.

JurisK (2012-08-10 03:00)      Tu runaa par eksprezidentu nodroshinaajumu peec aizieshanas no amata? Tas ir nesameeriigi augsts ar Latvijas iespeejaam. Pilniigi pietiek ar to pensiju, nu veel vareetu atcelt iedziivotaaja ienaakuma nodokli. Valstij nav jaanodroshina privaatpersonas veelme darboties valsts labaa. Bet pie mums tas izskataas peec veciem labiem komunistu daachu laikiem. Bet varbuut tur ir taaadi nosleepumi, ka eksprezidenta kluseeshanu apmaksaa?

av2 (2012-08-10 05:43)      taatad peec dazzu "gudriissu" teiktaa iznaak taa, seez indiviids, pats savaa debiilajaa galvaa izdomaa, ka ssito vajag sabiedriibai, un davai...tagad mani noveerteejiet???
Ar to vissu ir kaa .......ar talantu - nenoteelot.Un nevajag par teelossanu prasiit medaallus :(

skvo (2012-08-10 09:17)      Bieži , lai kā cilvēks pūlētos sabiedrības un Tautas labā, saņem visbiežāk pļauku no sabiedrības, Pateicības vietā.- Kas Tev teica, ka Tautai Vajag Tieši TO? Tas ir tikai un vienīgi Tavs viedoklis, bet "tauta" Patiesībā Vēlas pavisam Ko Citu!!! NEUZBĀZIES "pasaulei" ar SAVU PATIESĪBU un PALĪDZĪBU, tad "nespļaus" Tev sejā!

Jason (2012-08-10 09:35)      Redzi, mūsu valstī bieži (ar tendenci uz "gandrīz vienmēr") tās rūpes par sabiedrību, tautu un valsti ir bezkaunīga liekulība un prasts mārketings. Ja kāds par to šaubās, paskatieties, ko no visām "cīņām" rezultātā iegūst pats tautas "labdaris". ;)

selnija_ (2012-08-10 12:34)      Nevajag gaidīt nekādu īpašo pateicību nekur, citādi ož pēc apŗēķina. Saņemt tikai gandarījumu par paveikto, paša izpratnē labo darbu. Izpratne par labo gan loti atšķiras, cerams ka pamatvilcienos sakrīt, citādi sen jau anarhija iestātos.
Vispār es arī ingai piekrītu.
p.s.jozuleņa mīļākais vārds acīmredzot ir "" ķēzīties"", vai ne?:))

Marija_Anna (2012-08-10 21:32)      Skvo- kā pēc tavām domām būt tai gadījumā , ja indivīds redz nebūšanu ( kura ietekmē gan paša indivīda ikdienu , gan tuvāko kaimiņu ) un ir spējīgs kaut ko lietas labā darīt, neprasot par to samaksu. Bet, sabiedrības daļa to neatbalsta ( baidās, nevēlas vai negrib uzņemties atbildību) , līdz ar to problēma /nebūšana nerisinās , bet pamazām iet dziļumā.
Līdz ar to ir pasniegta pļauka iniciatoram , par pateicību nerunāsim. Vienaldzības triumfs. Vai tas ir labākais risinājums? Tātad - neuzbāzties ?

slieks (2012-08-10 23:59)      Skaudība. Beztalanta skaudība uz talantu. Un vēl varbūt mierīgi dzīvot traucē...

kreisais12 (2012-08-11 22:02)      kas attiecas uz Zatleru, referendums jau bija tikai viņa interesēs. Latvijā jau referendumu par saimas atlaišanu var rīkot nākošajā dienā pec vēlēšanām jo neviena partija nesavāc 50% un lielākā daļa nav apmierināti ar rezultātiem

Madara_Zuze (2012-08-17 00:53)      Taa ir. A.Lembergs tik daudz nepelniitu pljauku sanemis, ka jau sen buutu miris, ja tie pljaukotaaji butu bijusi kas vertigaks par pirdienu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu