Kapēc ?

Vasts policija paši nevēlās uzlikt uz valsts ceļiem fotoradarus, kas pēc būtības būtu jādara viņiem.. nevis uzbliezt kaut kādu firmu, kas tipa slauks naudiņu no mums ? Viss ir vienkārši.. par mūsu nodokļu maksātāju naudiņu uzblieza šo Vitronic sačakarēja visiem galviņas un tagad atsakās, lai nāk nākamais zaglis !

ir viedoķi vai pieredze ?

nenopietninopietna2 (2012-08-28 23:28)      te var palīdzēt tikai visu pilsoņu ļoti godīga braukšana, lai nerodas šie ienākumi no sodiem. :)))

Marmetile (2012-08-29 00:11)      Tieši tā, ja visi šoperīši vienu dienu sarunātu braukt pēc noteikumiem, iedomājieties kā ieriebtu tādam Vitronikam! Paši jau viņus baro. Es cenšos ievērot noteikumus, man no tā sliktāk nav palicis un arī paspējusi esmu visur!

Lucy (2012-08-29 08:25)      Neķēr kreņki līgums tika pagarināts,kas tika gaidīts,ka tā arī būs.Kāpēc valsts nav pie teikšanas,tas arī man nav skairds???
Domāju zem tā Vitronic stāv apukšā nogruntējies kāds oligarhs,citu izskaidrojumu nav.
Pa lielam man pa barabānu tie radari,īpaši stacionārie,jo zīmes pirms tiem ir uzliktas,lai laicīgi sabremzētu,a pārvietojamie,pse daudzviet tie ir patstavīgās vietās,zinu,a ārpus lieilipsētas,tak šoperīši ir solidāri,vienmēr kāds pamirkškinās,tā,kā mani nesatrauc tie radari.Vienīgi nepatīkami,ka mūs kāš,apliek ar nodokļiem,a te kad jālauž līgums,ja otro x atliek pse

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu