Tauta un sabiedrība!

Esmu dzimusi Latvijas zemē! Augusu, studējusi, strādājusi! Es arī labprāt aizbrauktu prom! Jo tas, kas notiek Latvijā nav vairs izturams!
Bija uzcelta māja pa saviem dzīvē sūri, grūti nopelnītiem grašiem, Ienāk mājā "latvietis" sit pa krūtīm un kliedz " Es latvietis" - viņam ir tiesības, ienākt svešā īpašumā, saimniekus izmest ārā, sist sievu, policija atbild: mēs ģimenes dzīvē neiejaucamies, lai kauj! Viņš Izmet ārā saimniekus no likumīgām mājām, policija atbild: bez tiesas mēs Jūsu personīgās mājās nelaidīsim! Tiesa noris 20 gadus!
" Es latvietis" sāk tēlot saimnieku" svešā īpašumā un tēlot saimnieku, policija: atrakstās! Tiesībsargājosšāsinstances atrakstās! "Es latvietis" aiņem no likumīgā īpašnieka uzņēmumu, vilto dokumentus. Dzīvo un zeļ. Nu kā:Es latvietis" Likumīgais īpsņieks grauž maizes garozu. cits nekas neatliek griežas pāec palīdzības soci
alajā dienestā. Tas atsaka, nu kā! "Es "Latvietis" - ir tiesības, bet Tev dzimušai, augušai, strādajošai te Latvijā nav. Tu staigā, labi ja bezdarbniekos,´kļūsti invalīds, gan jau nosprāgsti mums par tevi nav jāliekas zinis. uz katra soļa tici izsmiets, pazemots, ja kādu vārdu pasaki tev sper pretī 100 lamavārdus, Vai tā iskaitās uzplaukošā latvieša perspektīve nākotnē vai kas cits?

skarbaiskungs (2012-10-04 23:24)      Ar šo pēdējo skaidrojumu varēji sākt, lai jēga rodas. Tajā, ka sagrābstiji jefiņu, izlutināji un izcēli saulītē, nevajag sabiedrību un tautu vainot. Ja jau tik reliģiski punktuāla, vai tad ir jāuzveļ vaina citiem, vai tomēr savi grēki jāapzinās?

edmunds1969 (2012-10-05 00:35)      Teksta stils nu precīzi atgādina to, kura žēlojās par tyo, ka ir "cietusi, sista un pazemota utt. ticības un reliģijas dēļ". Tā pati, vai vēl viena analoģija parādījusies?

bitite27 (2014-06-22 23:41)      Nu tik akli vienkārši nevajag uzticēties-Nepateicība ir pasaules alga visos laikos bijusi!!!!-Pati vainīga.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu