Vai mūsu premjers ir ebrejs?

Vai mūsu premjers ir ebrejs?VAI mūsu premjers IR ēbrejs?

non_grata      annij tev kāds ko uzspiedis? kas tev pret eiro,tev 10tiem tūkstošu uzkrājumi latos? nē? tad muti ciet kaķi! es redzu tikai plusus eiro sakarā!

Tessa      eu,a shita tema vai tad nav shovinistiska? /garamejot pajautaju/

bitite27      Kam jau makā daudz naudiņas,tas nesajutīs ,ka viss paliks dārgās,kad ieviesīs eiro!Tepat igaunīši -labs piemērs!

nenopietninopietna2      Par to naudu jau ir cita tēma... Bet tomēr piebildīšu pie komentāriem. Man arī nepatīk, ka notiks naudas maiņa. Tā jau bija gandrīz pirms desmit gadiem ieplānota, kopš iestājāmies ES.
Visvairāk tajā ieinteresētie ir mūsu lielie mahinātori, kam ārzemēs mankās stāv noguldījumi EURo. Tautai tas pasākums galīgi nav izdevīgs. Tādas ir manas domas.

xxx1955      Es domāju, ka šeit izsakās tikai bezpartejiskie, bet izrādās, ka ir arī Vienotības d..sā līdēji... Ja par eiro, tad apklaušiniet igauņu brālīšus, un viss būs skaidrs, ka cenu kāpums neizbēgams.

dogville      Ar katru dienu vaigi aug:)).Driiz buus Kalviisha dubultnieks gan izskataa,gan cinismaa pret tautu.

JurisK      annij un citi līdzīgi domājošie - tā kā, pēc anetās minētās izglītības spriežot, vajadzētu saprast, ka faktiski eiro mums jau ir kopš laika, kad nomainīja lata piesaisti konkrētu vairāku valūtu grozam un atstāja piesaisti tikai eiro. Tas, ka tirgotāji pacels cenas, nomainoties mūsu valūtas nosaukumam skaidrs, tāda viņu daba. Cenas viņi ceļ pie jebkura iemesla! Vai Dombrovskis ir žīds vai kāds cits musulmanis - man pie vienas vietas. Kā premjers - cieņā noņemu savu mazo, melno cepurīti viņa priekšā un sakārtoju savus peisakus!:)

pirs      Vina galu vajag redzet,jabut apgraizitam:).

gxg0301      annija, aizej izguli dzerumu, un uzseedies uz dieetas :)

persejs      nevis vienkārši ebrejs, bet sen ebrejs!!!

Vientulaisvilks      Biezā omīt, nepiesienies pie manis teiktiem vārdiem, ....domu tak var saprast,--no mums, tas ir tie kas glāba parexu un vēl citi, .....domāju,ka Tu zini manu parezrakstību, ir tikai knapi 8 klases un garais koridors !!!

dzzekiss      ir viena tautība,kuras pieminēšanu sauc par šovinismu.
Ja jautājums būtu-eu,vai mūsu premjers nav dānis vai francūzis,jautājumu nebūtu.

Torpedo      Tiem, kas te slavee sabraukto eziiti - ka jus jutiet to atskiriibu, kad pie varas ir Tautas Partija, Tevzeme un Briviba, Zalie zemnieki vai Vienotiiba? Kur ir to atskiribu nianses ?? - man laikam brille nav istaa - nekadiigi nespeeju saskatiit :DDD Visi kaa viens tikai visus likumus pienem savu sponsoru - darbadeveeju (bagatnieku) interseees un par tautu (nabagiem) IR tikai savaas padomnieku sarakstiitajaas runaas. Tipa: klausies uz maniem vardiem, bet neskaties uz maniem darbiem

non_grata      nu ja kā tad Lindermani par prezidentu! vai te tik vieni krievi un imigranti? un s.Āboltiņai arī nav ne vainas;)

non_grata      nežēlo, man viss o.k.;)

gxg0301      aha, nakamreiz kad redzesi kadam galvaa kovboja huti nesac uz dot jautajumus vai tas ir amerikaanis :D

HRDS      Nē... Viņš ir dumjās tautas Zombinātors...! :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu