Viena no demokrātījas izpausmēm?

Esošajā teritorijā viena no izpausmēm,lai cik tas dīvaini neskan,sākās ar apgērbu.Visiem bija piegriezusies vienveidība.80 gadu vidu uzvaras gājienu sāka džinsas.Sieviete līdz tam staigāja kleitās un svārkos,biksēs praktiski nenēsāja.Un tad sievietes uzvilka bikses.Paskatieties apkārt,cik šodien sievietes staigākleitās?!!Neviena?!!Svārkos tikai dažas?!!Sievietes pielīdzinās vīrietim un vīrietis sievietēm?Demokrātijas blaknes un izpausmes?

Vucis (2013-01-14 13:39)      Valkāju svārkus. Puķainus un tikai. Ziema vai vasara. Kā jau te minēja, ziemā ir auxts, tādēļ tagad zem rozā svārkiem ar lielām, dzeltenām puķēm, apakšā velku treniņbixes. Dažreiz sarkanas ar zilu strīpu, dažreiz melnas ar baltu svītru gar sānu. Kapēc? A vot uzmini! Reproduktīvās sistēmas iekaisumam nav nekā kopīga ne ar marxismu, ne demokrātiju.

Un ko? Jūtos sievišķīga bez gala.

Adamsone (2013-01-14 14:31)      Modes vēstures grāmatas ir pieietamas, dārgi nav, ja kas.
Neviens biksēs ģērbtu sievietei ar vīrieti nav sajaucis, ja vien nav galīgi akls, viss mainās, kā par laimi un abos gadījumos svarīgi, kas ir biksēs nevis bikses kā tādas.
Es esmu uzmanīga pret vīriešiem, kas grib redzēt sievieti tikai svārciņos - var gadīties kāds kompleksains patriarhālis, kas savu vīrišķību apzinās tikai blakus sievišķības atribūtiem, tas ir tāds nepatīkams vājums.
Ja dzīve atļautu, staigātu tikai džinsos un maisveidīgos džemperos kā Hemingvejam, bet neļauj un tāpēc steberēju kurpēs uz papēžiem un un tādos pusceļa garuma kantorsvārkos, ak šausmas...Un dekoltētas blūzītes, ja situācija ļauj.:D:D

lazdarr (2013-01-14 15:02)      ..kur problēma???...kad tiksi līdz viņas sirsniņai...un gultiņa būs jau sajūtama, nu tiks taču tie stilbiņi un mazbixiņas dos tev novilkt...

Cipars_Lielais (2013-01-14 15:32)      Nuss, atzīstās, kura nu Jozijam atjēma pēdējās biksas a?
Tagad Jozijs napags, sēž vienās trusenēs pie kompja.....ne pēc aliņa, ne pēc kefīra, ne pēc cīgām nevar iziet!

neratni_stasti (2013-01-14 15:59)      Neba kāds no malas man teiks, ko man būs vilkt mugurā. Šodien man ir kleita, vakar bija bikses.

Luusila (2013-01-14 18:35)      Nubet šausmas ar to demokrātiju! Uzrampājos uz bēniņiem- un tur jau no 30.-tajiem gadiem modes žurnāli, kur sazīmēti sievišķi biksēs! Tik sen jau, bet tik izvirtušas! Un tad tās vella mātītes sāka smēķēt- izstellējušās ar saviem sarkanajiem nagiem, kuros gari munštuki! Tad viņām sagribējās gonkās piedalīties- un laida skaistajos 70.-tajos ar močiem un GAZikiem, ka šķīst vien! Tagad, kur pasaule jau neglābjami uz galu iet, sākušas vīrišķus mainīt kā cimdus! Jaunavām tikluma vainadziņš tagad ir kauns tas visupēdīgais,no kā jātiek fiksi vaļā, kur agrāk, nedemokrātiskos laikos, tas bij gods un lepnums! Un tagad- ak, uzklausiet jel!- šīs sākušas tādu nemodi ieviest, ka pamet bērnus vīriem, un i ne alimentus nevīžo maksāt! O tempora, o mores!---Šausminās vienā balsī līdz ar jozulēnu, un saprot lielās problēmas izdomāt kaut kādu tādu fīču, ko sievieši nevarētu ķēmoties varenajai vīriešu slakai līdz.

samuraja (2013-01-15 12:21)      Acīm redzot ne katrs vīrietis var sagādāt garu kažoku un labu auto sievietei, lai viņa varētu vilkt svārkus un kleitas arī ziemas spelgonī ;))

story (2013-05-31 18:56)      Tevis minētās lietas, tāpat kā demokrātija, ir liberālisma sekas... Iesaku liberāļus turpmāk saukt par liberastiem... jo viendzimuma laulības arī viņi uzspiež... :)

R0BERTS (2013-12-23 19:58)      Kāda starpība, ko cilvēks velk mugurā? Svarīgāks jau saturs, nevis iepakojums.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu