Kas tā par vīriešu sabiedrības tendenci?

No manas pieredzes:uzaicina mani vīrietis uz satikšanos kādā no tuvākās apkārtnes kafejnīcu/restorānu.Pirmajā reizē mani seviški neizbrīnija,ka viņš pieņēma no manis pusi rēķina atmaksas.Intereses pēc devos arī uz nākamo randiņu un tajā viņš man atklātā tekstā paziņoja,ka viņš uzskata,ka sievietei un vīrietim,pat ja viņiem izveidojas dzimumattiecības un jūtas,tik un tā viss esot jāmaksā uz pusēm savādak sieviete esot uz kakla.(tieši tādiem vārdiem:uz kakla).Neizrādīju apjukumu,bet trešajā randiņā viņu uzaicināju pie sevis uz tēju un tikai arī tēju pacienāju,ne cepumu,ne seksa.Vēlāk šis man saka,ka domājis,ka es taisīšot viņam vakariņas,bet es viņam pateicu,ja jau neesi cālīti no Rimi man atnesis,kāpēc,lai es ko gatavotu un tad vēl tev jāsamaksā par gatavošanu.
Tad nu man ir pārdomas,pirmkārt-kā sieviete vispār var būt vīrietim uz kakla?Vai tad nav skaidrs,ja ģimenē vienu bērnu dzemdētu sieviete,bet otru vīrietis,tad dabā būtu iespējama līdztiesība starp partneriem un tad varētu domāt par visiem maksājumiem uz pusēm ģimenes kasē,piemēram.Bet tagad tā taču nav.Un kas tad ir tie Lielie darbi,kurus būtu jāpaveic vīrietim?Ja tajos neieskaita ģimenes dibināšanu un tā uzturēšanu?

art_zanardi    2 nu mojns,kur jus sievietes tadu kadrus izraujat:) ,bet tev ari laikam isti nav ko darit vai liela zinkare,vel pec pirma tada randina iet uz nakamiem ar vinu:)

pauze    3 Ja vīrietis aicina sievieti uz satikšanos, tad viņam jābūt spējīgam apmaksāt randiņa izdevumus...Kā gan savādāk???:)))

Espacs      => pauze
Un ja sieviete uzaicina uz randinu? Tad maksa vina? Vai uz randinu jaaicina tikai viriesiem?

pauze    1 =Espats
Nezinu, kā ir , ja sieviete aicina uz randiņu...
Līdz šim esmu aicināta es...:)))

Pauls    1 Šāda vīrieša uzvedība vedina domāt, ka viņš vēl ir dēls, kuram nepieciešama stingra mammas audzināšana. Tev vajadzēja pārtraukt sarunu un stingri noteikt - "Tagad aizej, lūdzu, uz veikalu un nopērc to un to". Pavēles izteiksmē. Un pēc vakariņām - "Nomazgā, lūdzu, traukus, sakop virtuvi. Paldies. " Vai nu viņš to izdarīs, vai nenāks vairs ciemos.

sandra1111    1 tpu, tpu, tpu,,,kā mani dzīve lutina,,,
netrāpas tādi indivīdi.;))

mis_parkere    1 Tev japriecajas,ka vins nepieprasija,lai nosedz pusi transporta izdevumus :D
Bet gan jau bus sieviete,kas bus prieciga,ka vinai pieversta uzmaniba un samaksas par abiem.Tadam vajadziga mamma,kas apcubina,iedod tiras zekes no rita un iedod naudu randiniem(pusi) :D

PusnaktsParizee      Nu saadi siikumi tacu paraada cilveeka iisto dabu...i paldies Dievam, ka tas saredzams, ka ir idejiskas nesaskanas jau pirmajaa vai tresanjaa randinaa, trakaak, ja saakumaa - uti tjuti, bet kaa ievaacas ar cemodaniem, taa...kazoks uz otru pusi.

neratni_stasti    1 Šādi visādi jautājumi rodas sievietēm un vīriešiem, kas vēl nav izauguši no bērna prāta. Pieaugušai sievietei sen ir skaidrs, kā komunicēt ar vīrieti, kāds vīrietis viņai patīk u.tml., un šādi glupi jautājumi - vai vajadzēja tā vai vajag šitā, nerodas. Un vēl jo vairāk pieaugušai sievietei varētu būt arī samērā vienaldzīgi, ko par šo situāciju domā citi cilvēki, jo pašas viedoklis ir stabils un jautājums nebūt nav eksistenciāls.

VECA_PIEPE      Tak pielaadee reiz to savu ledusskapi, lai tie vecji badu neciesh...par to cepumu vien, taksh vinji ne p*****, ne karogneseeji...I bitiit matos, atradusies baigaa zvaigzne no literaaraa sjedevra " Anna kaklaa ". :D

av2      cik var te cepties par taam izmaksassanaam? Paliek jau garlaiciiga taa tema...tiessaam :(

GEORGSJANS1976      abi dzimumi var but labi bet es savai pazinai taisitu vakatinas vispirms uzzinot kas vinai garso kas ne

edmunds19692    1 Ne gluži pa tēmu, bet tomēr: nesen biju ieskrējis dzimtenē, burtiski uz divām dienām. Dzīvojos pa viesnīcu Rīgā, nu un ēst staigāju tur, kur man ieteica ka esot garšīgi. Protams, ne viens, un protams, ka uz dažādiem restorāniņiem Vecrīgā. Iepriekš atvainojos, jo nosaukumus pat necentos iegaumē, un tam nav nozīmes. Tātad - liels bija mans pārsteigums, kad oficianti vienmēr centās rēķinus pasniegt manai pavadonei. Pirmo reizi pirmajā restorānā es par to pasmaidīju un paņēmu to rēķinu, otrajā jau jutos nedaudz apjucis, bet trešajā atklāti oficiantam noprasīju, vai es patiešām izskatos pēc tāda, kurš nav spējīgs samaksāt? Un uz to sekoja atbilde, kura mani pavisam satrieca: oficiants paskaidroja, ka "pie viņiem tā esot vairumā gadījumu, ka maksā sieviete". Man mute palika vaļā, goda vārds. Nez, kas jums tur, dzimtenē, par tradīcijām jaunām izveidojies? Kad mēs augām, tādu nebija. Laikam vīriešu trūkums spiež sievietes kaut ko šādu darīt, vai?

zirafe2    1 Blins i kur jūs sievietes tādus alfonsus atrodiet....uz to laikam jābūt talantam. 2016-08-10

Labrador      Kas sheit notiek!? Shii nodalja paredzeeta politiski svariigu jautaajumu apsprieshanai un leemumu pienjemshanai!!! Ir sarezhgjiita gjeopolitiskaa situaacija,jaameklee risinaajumi , bet Juus te savu apakshvelju kjidaajat ! 2016-08-10

zebs      Rietumu zemēs, kā pieņemts teikt, tā ir ierasta lieta, ka par kafejnīcā un restorānā noēsto un nodzerto maksā katrs pats. Kur te tāds izbrīns ... diskusija gan sākat pirms vairākiem gadiem. 2016-10-05

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu