Ir vai nav Latvijas sabiedrības vīrieši vīrišķīgi?

Kurās sitācijās vīrietis jūtas vīrišķīgi un var pasist sev uz pleca,jā,šeit es esmu rīkojies vīrišķīgi?Un kādēļ par vīrišķīgu īpašību un rīcības vīriešiem ikdienā ir dzirdams un redzams tik maz?

HRDS (2013-02-08 14:46)      Aplejies ar benzīnu un aizdedzinies pie brīvības pieminekļa... tie kas piesteigsies Tevi glābt būs lupatas... bet tie kas tuvosies Tev lai piesmēķētu būs tie kurus Tu esi pelnījusi...!

JurisK (2013-02-08 15:12)    1 Ak Adamsone! Es, piem. neuzdrošinos sievietei 40-50g apm., pat vecākai, piedāvāt, piemērām, vietu sab. transportā. Jo baidos apvainot, sievietīts nodomās - es tiešām tik veca izskatos, ka šitas večuks steberējās kājās!:) Tā ir ar vairākam lietām, jā, no jauniem dāmas zolīdos gados palīdzību labprāt pieņem.

Pticka (2013-02-08 15:18)    1 sievieshu vaina, ka neprot savus delus izaudzinat. diemzel parak daudz skirtu gimenu, kuraas deli redz, ka mate pati visu dara, tatad sievietes var visu, vini var atslabinaties..
pozitivi, ka uz 10 tomer kads 1 ir viriskigs, njemams utt...
ari tie parejie vispar ir njemami, tikai neatbilst pilniba ceretajam :) bet kurs te ir ideals

Adamsone (2013-02-08 23:46)      JuriK - pateicoties Latvijas lieliskajiem vīriešiem, jutīšos jauna mūžam. :D :D:D Nesen, kad ar kādu kolēģi kopā iekāpām samērā pilnā starppilsētu autobusā, tā arī viņam pateicu - nu lai jau sēž tā otra, man ta´ kas. Un tikai tad ieskatījos, ka tā otra nebūt nav vecāka par mani:D
Tiesa, kā sievietei justies jūsu sabiedrībā nesanāks, jāmeklē jaunāki, bet vai tāpēc mēs raudāsim, ne tas vien pārdzīvots.:D

marija19561956 (2013-12-10 09:10)      Varu pilniba piekrist neko viedoklim un visu cienu jums.ja vien ta ir jusu ista foto. Visus .kas slepjas aiz kaut kadam citam bildem uzskatu par mikstajiem.neatkarigi no dzimuma. Varam te viens otru dazadi pamacit vai parmest.nekas no ta nemainisies. Busim pasi realisti.audzinasim savus bernus ar milestibu un pati sirds pateiks pareizo variantu.Man ir divi deli un meita.varu tikai lepoties ar viniem.kaut gan viena pati tos audzinaju. Loti veletos lai musu viriesi padomatu un mainitu savu attieksmi pret sievietem.tad veidotos daudz vairak skaistu un noturigu attiecibu. Vislielaka vertiba ir gimene. mantiskais nevienu nedara laimigu.

esmu (2016-02-04 23:13)      Domāju ka ir gan vīrišķīgi vīrieśi,gan sievišķīgas sievietes.Un arī pretēji ir gadījies sastapt.Un taisnība ,ka paśas mammas tos dēlus bieži vien par tādiem nīkuļiem pārvērš,ar savu pārlieko auklēšanos.

lode (2016-02-04 23:14)      Viirishkjiiga aariene biezhi vien piesedz miikstmiesha dveeseli. Tiem, kuriem gan vienaa, gan otraa opcijaa var saskatiit viirishkjiibu, tos arii deeveeju par viirishkjiigiem. Uzpumpeets debilikjis vai zakjpastala nav viiriesha vaarda cieniigs!

Labrador (2016-02-12 03:21)    1 Pirmkaart,Latvija ir izteikti matriarhaala,feministiska valsts.Sabiedriibaa,politikaa,sadziivee-sievietes grib domineet un ir rafineetaakas ciinjaa.Nezinu nevienu paari(reti,kuru var saukt par gjimeni),kur viirietis nebuutu zem sievas tupeles.Ja viirietis nepienjem sievietes uzstaadiitos noteikumus,tiek noraidiits no speeles laukuma un vinja vietaa atrasts cits speeleetaajs.Tas,ka viirietis uztur gjimeni,ir apsveicami,bet ja pilniigi atkariigs no sievas garastaavoklja,tad tas neko labu par vinju neliecina.Klasiskais,neruuseejoshaa teerauda viirietis nemaz nav tik pieprasiits.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu