Vai Liepājas Metalurgs kļūs par otru Parex banku? JĀ, KĻŪS TOMĒR !!

Šovakar paskatījos raidījumu nekā personīga, un vis liecina par to ka bauru tauta tiks tālāk nospiesta uz ceļiem un visi maksās,lai glābtu buržuju privāto biznesu !!!!

Polus (2013-02-11 21:13)      Kas ir "metāllūžņu iegulas"? Vēl saprastu, ja teiktu, ka izejvielu tirgū radusies konkurence, kopš parādījās tāds uzņēmums kā Tolmets, bet "iegulas" ir kas jauns.

Metalurģija ir ļoti kapitāla-intensīvs bizness, tāpēc, jā, šai rūpnīcai ir liela vērtība, jo tādu uzcelt no jauna izmaksātu nepieklājīgi daudz. Tas nav sektors, kurā var tā vienkārši izdomāt un ieiet/iziet. Būtībā tas tik tiešām ir high-tech, pie tam vienīgais Baltijā.

kreisais12 (2013-02-11 21:37)      Metalurgs jau nepieder ne Šķēlem ,Šleseram, Lembergam vai Rīgas domei. Vai pirmo reizi valdība atbalsta blēžus? Gan jau pensionāri sametīs pa latiņam, uzliks kādu lielāku nodokli, vēl jau elpošana nav aplikta ar nodokli

vilks28 (2013-02-11 21:37)      Žēl būs cilvēkus ,kas paliks bez darba un iztikas , ja nosprāgs LM. Ražo viņš samērā zemas kvalitātes tēraudu,kas derīgs naglām ,stieplēm un citiem sū...m,ko pārsvarā iegūst no met.lūžnu pārstrādes, kaut gan zemākas markas metāls arī ir vaidzīgs. Hi - Tec es domāju te nau galvenā loma.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu