Neatbalstīšu tos sportistus,kurus finansē SMS Cretit

...un tamlīdzīgas kompānijas. Ar šo kompāniju palīdzību man sabojājās attiecīas ar bērniem.

Bomzitis      Nevajag vainot kompānijas, ja pats bērnus nemāki izaudzināt.
Un tiešām, ka tad tos sportistus atbalstīji - sūcot aliņu pie TV? Pašam smiekli nenāk?

neko      Pievienošos Wolamd - ne jau SMS kredītus jāvaino, bet sevi, ka neesi bērnu sagatavojis reālajai dzīvei.

limonija      Bērnu audzināšana - viens no grūtākajiem darbiem uz pasaules...Tas nu tā ir un jāpieņem kā aksioma. Un atbildība par to, kas izaudzināts, arī pašam vien jāuzņemas:) Bet šādas aizdevēju firmeles ir jāapkaro ar likumu palīdzību - nosakot % griestus.

Torpedo      Interesanti, kaa tad tu tos sportistus atbalsti? Sit plaukstinas un sauc: "Sarauj! Sarauj!"? :D
Nevajag tik iedomaaties, ka tie sportisti tik naivi, balti un pukaini! Speles vienalga pie kaa - kaut vai pie ieprieks niknakajiem ienaidniekiem, ka tik drusku lielaaku algu pasolis, sarunataas speles totalizatoriem utt. Arii ar intelektu, maigi sakot, parasti nespiid

pepija9      Un kāda tad ir sportistu vaina visā tajā Tavā ķibelē?

panaceja      :) jesus, nevar savam bērnam 200 Ls iedot, būtu kaunējies stāstīt, kas - viņš tev 20 000 kabatasnaudu paprasīja.

JurisK      Nuu, daudz lielaaku skaadi beerniem var nodariit motociklu paardeveejkompaanijas! Te vienkaarshi sameeraa nekaitiiga dziives pieredze - jo par visu turpmaakos gadinjus 50-60 18-gadiigajam buus duushiigi jaamaksaa! Un pasham!

LaskovijMerzavec      18 gadiigs nav 8 gadiigs. Ja pats nespeji sho to iemaaciit, tad pats vainiigs.

Bazhix      Nevajag atbalstīt arī tos sportistus, kurus atbalsta alkohola ražotāji - piemēram, Rīgas Ģinamo :D Jo alko dēļ arī ir vesels bars sabojājis attiecības ar vecākiem, bērniem, vīriem un sievā :D
/izslēdz ironiju/ :)

sailing      nav ko njemt, domaa ka nauda kokos aug, kad savajegaas tad tik uzsit sms un atkal var uzdziivot, tupos dziive sit ar naglainu mietu, un parezi dara

kalatura      tie ātrie kredīti ir kā radīti jaunajai paaudzei,kas strādāt nav iemācījušies un zina tikai to,kā gūt vieglu naudu,nedomājot par sekām.Atbildība ir jāieaudzina,jārāda piemērs.Kāds esi pats,tāds būs Tavs bērns.Āmen.

kreisais12      vai biji baigais sponsors? Kas attiecas uz minētajām iestādēm tad sportistu sponsorēšana varbūt ir vienīgais labums no viņām. Neatbalstu augļotājus, bet nevar nosodīt labdarību. Bērniem tomēr jāaudzina atbildība un jāiemāca kaut elementāra matemātika. Un ar ko ir labāki pieaugušie kas sagrābās patēriņa kredītus kurus nevar nomaksāt?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu