Kā tur ir ar to 8.martu ārzemēs?

Latvijā caur Ck lēmumu sāka ieviest 1947 gadā,visām partijas organizācijām obligāti.No 1967 gada brīvdiena.Par sieviešu ieguldījumu karā un pēckara piecgažu plānu izpildīšanu,ceļot komunismu.Neviena vārda par cetkinām un citām ...Latvieši jau vienmēr ir izcēlušies ar savu izpildīgumu.Kā tur ārzemēs,svin atzīmē?Vai tikai kur ir bijis sarkanais mēris?

bullman (2013-03-11 21:13)      Cik nācies Eiropā aprunāties ar cilvēkiem (Zviedrija, Norvēģija), tad par tādu brīnās. Mēs arī bijām aizmirsuši līdz 2007.gadam par šādas dienas eksistenci. Atceros 8. datumu , kā parastu ikdienas darba dienu, miers , klusums. Un tad kautkādiem kreisā spārna deputātiem izdevās ar spēku iedabūt to likumprojektu Saeimā. Protams mūsējiem jau patīk laizīties un klanīties nobalsoja arī Par. Iznāk mums tie ir uzspiesti svētki! Kāda velna pēc , sakiet man mīļie??? Varbūt tad ieliekam arī Valentīndienu oficiāli! Mums taču dāmas te bļauj līdzi , ka redz vajagot viņām ziedus. Pēc tam ieliekam kalendārā Helovīnus, lai bērniņiem prieks mūs biedēt un končiņas izspiest! Un visiem būs iespēja paplaukšķināt savas rociņas.

fokapirmais (2013-03-11 21:13)      Pilsoni jozolsen piekrītu Tev ka sarkano mēri pilnībā izskaust nav iespējams. Kaut kur kādā aliņā viņs dzīvos vienmēr. Sāvā dzilākajā būtībā komunisms tāda pat reliģija vien ir, nekā slikta. Tikai abas: gan reliģiju gan komunismu sačakarēja cilvēks tās realizējot un traktējot dzīvē.
Īsāk: Tavs ieraksts 20:34 ir , manuprāt, stipri dīvains.

amant (2013-03-11 21:14)      nu ja, vel pietruuka kaa stalina laikos mekleet fashistu krustus bildees, un nedo dievs matus uz pieres kreisaa virzienaa !!!!!! tautas nodeveejs !!!!!!! shizo !!!! mees sievietes miilam, un man liekaas ka 8 marts tam labs piemeers !!!!

bullman (2013-03-11 21:18)      Parunāsim par Tēvu dienu! Latvijā jau 4 gadu to atzimēs (ja atmiņa neviļ). Šogad Tēvu dienu atzīmējam 8.septembrī. Vai mūsu padomju laiku tantiņas (oho kundzītes) savā paurītī atradīs vietiņu un atcerēsies mūs tēvus apsveikt????? Būs ļoti interesanti!!!! Man ļoti šie svētki patīk. Gan mani apsveic, gan es savu tēvu apsveicu (pa graķītim) :) Ziedus no Jums kundzītes negaidu , bet apsveikt varēsiet:)

Tessa (2013-03-11 21:20)      da joziitim naudas tulpei zhel,nerunajot par lielakiem izdevumiem.vot ij ed kulinarijas kokletes,ij podelom.
hefny,piipe kvalitatiivu mantu,pliiz.

Torpedo (2013-03-11 21:23)      Ko burzuji vispaar saprot no sievieteem un vinu sveetkiem???

Karkla_Kruminja (2013-03-11 21:26)      atkāpe no vispārpieņemtā tessas rakstu stila. palicis vien VVOOTT

lai_notiek (2013-03-11 21:33)      Šveicē brīvs nav,bet zina ,ka ir sieviešu diena un ziedus ar dāvina.

Tessa (2013-03-11 21:40)      joziiti,manis pec pat ar mazu sniegpulksteni,ja to davina viiriec,kuram es ir svariiga,bet tev jau to nekad nesaprast-ne tu kadreiz miilejis esi,ne labu kadam dariijis-vienkarshi tapat,lai iepriecinatu.

ij kadai sapei ir jabut,lai 11.marta gjeneret temu par sievieshu apsveikumiem,ja jau pats arii nesveica-aiz ta nevar saprast,vai rieksti melonju lieluma palikushi,vai pedejas braina atliekas izsuca ar putekljusuceju roza priekshautinja.
Karklačaka,nejauc mani ar musu Rusaločku,es to nepardziivoshu,aga.

dogville (2013-03-11 21:46)      Nu ko var cepties!Pirms paaris gadiem,kad mans znots(brits)dziivoja ar meitu veel Riigaa,paintereseejaas,kas par sveetkiem,kaapeec pukjes?Siiki paskaidroju veesturi,bet teicu,ka tagad to svin vienkaarshi,kaa cienjas izraadiishanu sievietei un pavasara atnaakshanu.Vinjam iepatikaas un tikaam pie skaistamm rozeem.Ari shogad telefoniski mani apsveica,lai gan tagad ziivo UK.

Karkla_Kruminja (2013-03-11 21:54)      Tessa (2013-03-11 21:40) viedoklis
tessa tu man neesi pietiekami interesanta, lai nākamreiz ielogojoties es vēl atminētos tavus ieteikumus. un par tavām (ne-) attiecībām ar tavējo jau gadus piecus viss oho zina vairāk, nekā būtu jāzina.
diedelēdama sniegpulksteņus vēl pamāci pārējās ohujistes-pašai par sevīm smiekli nenāk? ne vienmēr naudā noslēpums, kāpēc vīrietis nedod puķi. un tāpat ne vienmēr naudā noslēpums, kāpēc sieviete nevēlas tēvoci ar piekabi. abos gadījumos vēl ir morālie aspekti...

Torpedo (2013-03-11 22:05)      jozolsen , vai cik forsi, ka atnaaca taveejie kapitaalisti, nolaida visiem asinis, tfuu, sajaucu - ieceela Latviju sauliitee !! :DD Sen neesam tik labi dziivojusi! :DDD Tas nekas, ka driz latviesu vairs nebuus vispaar, ko nevienai svesai varai nebija izdevies te panaakt, za to kiiniesi varees te dzied un diet - un tie tocno nesvinees ne 8. nartu te, ne kaadus citus pareejos aborigeenu sveetkus :D

Malvine27 (2013-03-11 22:32)      Jozis shodien saskaitija izdevumus un tad jau naca taa lielaa sape...:)Un,laikam,ar sesku ta pashvakak...Jameklee vainigie!

MrJones (2013-03-11 22:42)      Te mums Valentiindiena ir cienjaa...Hellowiiini...veel ir taadas Sarkano degunu dienas un pat Rozaa diena (..to jeegu veel joprojaam neesmu izpratis)...vienreiz pat viirietis sev rozaa nagus bij uzlakojis...Iej..eeebaatj...taads stulbums! :D Tad man skiet taads 8.marts ir tiiri ok. ...kas grib tas svin.. nav jau obligaati. Taa ideja jau nemaz tik slikta nav...nu ir taada diena-8.marts, kaa iipasha cienjas izraadiishana sievietei,..ar pukji/bez pukjes...kaa pasham tiikaas...un aizmirsti par Staljinu un visiem vella komunistiem! :)

GreyAlien (2013-03-11 22:43)      9.maijā vienmēr jauks laiks, un dziesmas un ziedi un karogi (un pie kājas kādi), un uzvara kādam par kādu, un forši būt uzvarētāju pusē un galvenais ka Tessai tusiņš, un neuzdrīkstieties viņai to liegt, jo tad būsiet sekli un skopuļi un būsiet mīdījuši kājām sievietes jūtas! :)

LaskovijMerzavec (2013-03-11 22:46)      Jozulsen ... atslabsti un tver dziivi mieriigak, prieciigaak.

Kompartiju un Celkinu atceraas vairs retais :) Nedavini tulpes, davini narcises, rozes utt..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu