Latvijas ceļi - kur mēs esam?

Latvijas ceļi - kur mēs esam?...vēl nebija pali LV sākušies, braucu pa labu, nelāpītu asfaltētu ceļu. Kaut ko tur nomalē frēzēja, likās nomali stiprinās. Ha! Dodoties atceļā un nogriežoties krustojumā šajā ceļā, biju apjucis- vai es pareizi nogriezos, vai ko nepārskatījos? Nē! Arī navigācija rāda, ka braucu pareizi...Tikai ceļa vairs nebija!!! To viņi bija izgriezuši krietnu gabalu...Acīmredzot-tā vajag! Neko sev lēnie igaunīši!!
Esmu Tartu- ko domājies- brigāde remontē brauktuvi: frēze izkož slikto segumu, birste izslauka, tiek ieklāts svaigs asfalts, ceļrullis nospiež. Vakarā mājāsbraucot pārliecinos- nu gluds!!!! Supppper!!! Un tagad salīdzināšanai- tie pa. .muļķi kādu sataisīja Rīgas- Inčukalna brauktuvi?....Veļas dēlis!!!...iemet baļļā vešu, piemet porošoku un līdz Inčukalnam būs izdrebējusies- atliks vien izskalot....Normāli priekš LV taču!!
Dažas dienas vēlāk Lietuvā pa mazākiem ceļiem braucu- akurāti taisnstūrveidā ieklāts asfalts- skaidrs, ka izfrēzēts un rullis gludinājis!!! Nu nebija jālavierē!!!Malači!!
.....nupat devos uz Lietuvu caur Jelgavu...āāāpppāāācccc- divi ne..elgas ar lāpstām un viens ar dēli līdzina smalkšķembas uz Jurčika roku vadītas šlaukas, kas izpļūta šķidru piķi...Sviestains sviescc!! Rādu abus īkšķus uz leju:..šie man vidējos uz augšu pretim! Koroče- skaidrs- šamiem pofig, kas tur pēčāk...
Tā pārliecinos, ka Latvijas ceļi- tas ir pilnīgs murgs!!!!!! Kāda Eiropas kultūras zeme 2014 varam būt??????? Rīgas ielas ir totāli izturības poligoni! Kalnciema iela...Brīvības iela...Būtībā visa Rīga!!!iegrimuši vāki, veci sen izdrupuši seguma posmi...GADIEM NEREMONTĒTI!!! Nevienam nav daļas- tiek lauzts ikdienā sab. transports, kas maksā krietnu naudu...Visiem pofig!! Tramvaja sliežu klātnes ar tāāādu līmeņu starpību, ka tiltus rauj nost auto...visiem pofig!! Tad kas mēs esam par sabiedrību, ka nevienam nekas nav bilstams- tiešām Muļķu zeme un tās piederīgie????

edding      Konkursos uzvar firmas,kurai parasti nav neviena strādnieka,tikai biroja darbinieki.Tad uzvarētājs meklē pēc iespējas lētāko piedāvājumu,jo pašam neko nedarot jānosmeļ %.
Tik ilgi,kamēr pieļaus apakšuzņēmējus un apakšapakšuzņēmējus,nekas nemainīsies.Tiešām kauns-Lietuva normāli ceļi,Igaunijā arī,tikai pie mums kā Krievijā.

black_swan      Pats arii atbildeeji, LV ir pofigistu zeme, jebkuraa liimenii un jautaajumos. Rezultaats taads kaadu mees redzam.

limonija      Ielās, mīlīši, ielās...:) Kad nabaga učenītes gāja pa Rīgu streikodamas, kas par "varonīgu tautas kopkori" viņas toreiz norēja:D Saknē vajadzēja apturēt tādu staigāšanu un prasību izvirzīšanu valdībai, un nu neviens vairāk pat iniciatīvu neuzņemas, zinot savu tautiešu šakālisko iedabu...Skumji, bet vai tad neir fakts?

jollyroger      Tikko no servisa- 400 ls par piekares remontu.

kalatura      tā ir "zaļās pārvietošanās" propogandēšana.:)))

kaza_1965      Konkursos uzvar ACB, tas nozīmē, ka Šlos ir tuvu, pēc tam lai miljonus apgūtu tos izpārdod apakš uzņēmējiem un visiem ir vienalga....strādnieki nav vainīgi, šie sezonas laikā strādā ļoti garas stundas un ja vel diendienā pa 150km uz vienu pusi un pēc tam vakarā atpakaļ, gulēt sanāk no 4-6 stundām, tā kā nesakārtotība visur, ir tāds vārds kā "atkats", kas maksā tas pasūta mūziku 2014-03-26

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu