Vai tiešām sāksies karš starp baltijas valstīm???

Palsījos delfos atsauksmes par Eirovīziju. lietuvieši aizvainoti līdz sirds dziļumiem, ka latvieši un igauņi neiedeva nevienu punktu. Kaislības sit augstu vilni. Domājams Latvijas vadībai vajadzētu atvainoties Lietuvai par to, citādi... kas zina kā tas viss turpināsies. Lietuvieši mūs par kaimiņiem vairs neuzskata. Kā jums Eirovīzija?

iris (2013-05-19 16:13)      Bet es, piemēram , nobalsoju gan par Lietuvu, gan Islandi!

WolfPlayer (2013-05-19 16:48)      par fabriku un eirovīziju un dziedošajām ģimenēm noteikti ir jānobalso vismaz par 5Ls katru reizi, citādi sāksies karš un pirmām kārtām uzbruks tieši tavām mājām. Un leišiem tāpat kā žīdiem jāmaksā kompensācija par pāri darījumiem

MrJones (2013-05-19 17:34)      ´ Es taadus meeslus neskatos!!! ´...bla bla bla..:D Es paskatos shad tad...vismaz, kas piedalaas..ar kaadu repertuaaru...konkurss, ja paaraak nekoncentreejas uz balsoshanas rezultaatiem, nav nemaz tik slikts...:) Diemzhel,..nav taa, ka katru gadu sekots liidzi...tam, kas tur notiek...bet cik nu ir redzeets, vienmeer ari kaut kas interesants...shogad..Azerbaidzhan, Gruzija, Ukraina, Norveegija...par Lietuvu gan...neteiksim, ka uzstaashanaas bij´ baigais s*ds..bet pliekani, lai kaads balsotu..! Latvija...? :)) Varbuut perfekts tiinju gabals..? :) Un diezgan likumsakariigs iznaakums...
Pasaakums kaa taads..? Man personiigi, taalu liidz fanoshanai...bet kas td ir vispaar fanoshanas veerts..? Iespeejams...ja buutu taads pasaakums, kaa EROViizija(!)...Oho daliibnieki, visi, kaa viens, draudziigi sadotos rocinjaas..un daliitos iespaidos! :):)

meklejumos (2013-05-19 18:44)      Neskatījos, nav mūsējo un līdz ar to nekādas intereses. Mūsu puišus noskatījos un man patika viņu priekšnesums, vismaz kāda dzīvība uz skatuves, savādāki kā citi.

sandra43 (2013-05-19 19:41)      Samanta būtu tikusi tālāk. Tagad nav ko apvainoties un meklēt vainīgo.

mojito (2013-05-19 19:48)      " Domājams Latvijas vadībai vajadzētu atvainoties Lietuvai par to, citādi.."

Citaadi-kas ??? Lv val;diiba nevar piespiest cilveekus balsot par Lietuvu!
Es to shovu neskatijos, neuztveru to balagaanu nopietni....

daris (2013-05-19 21:50)      Kam tiešām nav ko darīt , tas arī iespringst uz tādiem pasākumiem . Vienkārši - muļķības.Labāk skaties hokeju nevis eirovīz. !

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu