Aizbrauceju atgrieshanas un iezemieshu eksisteshana.

es piederu pie tiem,kuri uzskata,ka aizbrauc peljnja uz arzemem ne no labas dziives.var jau parmest treknajos laikos panjemtus krediitus vai dziishanas pakalj labajai dziivei,bet man nedalec valdiibas nostaja shinii jautajuma:
http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/466777-plano_materiali_atbalstit_par_atgriesanos_latvija
tatad,katram atbraucejam shtuka un talak dziivo,ka gribi?un ka pabalstiit tos,kuri godiigi strada par nelielu algu,kartiigi dziivo un skolo bernus?atgadinashu,ka bernu pabalsts ir Ls8 menesii.
maz ticams,ka normali domajoshi cilveki atgrieziisies,bet kas tas par utopiskajam idejam?vai mums valdiiba ir kads,kursh filtre,ko dara un doma par naciju un zemi kopuma?labi,es neloloju iluzijas,bet pec jezgas ar Metallurgu man vispar daudz nav skaidrs,ibo Metallurga bankrots bus riktiiga pedejas palikushas tautsaimnieciibas izniciinashana.
tatad,par kadiem tukstoshiem katram, un kadam darba vietam var but runa?..

ketija_20      Un kas to visu kontroles? Kadi birokratiskie aparati, kas izvertes, kam dot un kam ne? Tikpat labi kads pabijis nedaudz arvalstis pieprasis sho tukstoti.
Un cilveki, kuri izveidojushi gjimene, virs vai sieva arzemnieki. Kadas ir vinju tiesibas un iespejas??
Viens ir iesakuma nauda, bet talak? Dzivesvieta?? Darbavieta. Bernudarzos joprojam nav vietu. Ko daris ar berniem??

Zeltiite      Mēs maksājam nodokļus par viņu pamestajiem bērniem un vecākiem. Bet neiespringstam, lai Sprīdīši atgrieztos Latvijā (un uzsēstos vēl uz mūsu - nodokļu maksātāju kala). Tā, diemžēl, ir viņu problēma, ka nav spējuši iegūt ne izglītību, ne pieredzi un spēj būt tikai par Eiropas melnstrādniekiem. Nāks citi - kas gribēs, mācēs un spēs. Diemžēl, ne latvieši vairs!

Kaspars1982    1 Man patīk skatīties šo LV cilvēku muļķošanas cirku, LV no CCCP izstājās vairāk kā 30 gadus atpakaļ! Cik šobrīd ir minimālā alga LV un cik tā ir augusi pa 30 gadiem! Ar CCCP (CIRKS) aizbraukšanu Politiskās prostitūtas (KLAUNI) palika! Zivs nav ēdama ja galva sapujusi, ja galva sapujusi tad puvums pāriet uz pārējo ķermeni! Kamēr nenogriež un neizmet ārā!
Ar interesi gaidu vēlēšanu rezultātus, tie iet uz leju ar katrām vēlēšanām! Cik vēl cilvēki ilgi ticēs šim sviestam? Paskatīsimies!

Katrā gadījumā, Jums, kas ir izvēlējušies palikt LV un atbalstīt to lētās produkcijas ziepju operu! Paņemiet taču vienreiz savu tautas spēku atpakaļ un uzlieciet lielu mīksto uz vēlēšanām, politiķu dzimšanas dienu vienu reizi četros gados! Iespējams, tas var kaut ko mainīt, ja nav pieprasījuma nav piedāvājuma! Tik vienkārši! Noticiet savam spēkam un atņemiet to tiem, kuri par Jums ņirgājas! To var izdarīt tikai tauta kopā! Lai Jums veicas! 😉
2022-05-13 00:53

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu