Pēc Dziesmu svētkiem- tikai dalībniekiem brīvdiena?

Ja man to aļautu likums es varētu līdzēt uzdāvināt savu,pienākošos likumiskā kārtībā.Nododot asinis ,ka donoram,pienākas 4 ls tanī dienā brīvdiena un vēl viena apmaksāta brīvdiena.Es būtu gatavs uzdāvināt dalībniekam.Viena tāda jau ir ,neizmantoju un varu vēl vienu tādu sagādāt.Arī sabiedrībai būtu labums,risinājums par asins trūkumu donorcentros.Trīs vienā.Man gandarījums,dalībniekam brīvdiena,un asinis cietušjiem..Kā doma?Vai jūs arī piedalītos?

ponytail (2013-06-10 20:30)      Diesmai todien liela diena? Tiešām jābrīnās, ja latviešu cilvēkiem vēl vispār kādi jautāajumi rodas saistībā ar šo brīvdienu! Tak, Dieva dēļ, priecāsimies, ka mums, visas šīs trakās pasaules vidū, ir kautt kas tik skaists, neatkārtojamss, unikāls un foršs - nu, nav nevienam citam nekā tāda! Priecāsimies, ka, ar visu savu nīgrumu un urkšķīgumu to esam spējuši saglabāt un llīdz šodienai atnest!
Goda vārds, reizēm šķiet, ka latviešiem Dievs par maz gaismas acīs iedalījis!
Nu, lai ir tā brīvdiena! Lai cilvēki normāli savācas, atpūšas, nomazgājas, salāpās (ja vajaga)... Vai tiešām kaut kkas no tā visa kremt? Kaut kas garām aizies?

daimond (2013-06-10 21:22)      :(ir izredzētā tauta, un ir nolemtā..., un izredzētā mēs laikam neesam:)

raima (2013-06-11 16:34)      Atbildot uz Koketes jautājumiem-
1) tā nu ir sanācis, ka dziesmusvētkos piedalos kopš 12, 13 gadu vecuma. Sākotnēji piespēlējot uz Mežaparka estrādes kopkorim ( lielo ļaužu korī tādu sīkaļu neņemtu), pēcāk dziedot gan sieviešu, gan jauktajā korī. Tā kā līgsmošana nav gājusi secen.
2) jā, nedzīvoju 200 km attālumā no Rīgas, bet tāpat ir nācies pēc negulētas nakts doties kārtot ieskaites, uz darbu. Galvenais noskaņoties, ka to varu, pamanīties kaut 30 min. sab.transp. nosnausties un izdodas!

Varbūt, ka esmu kļuvusi īgņa, bet mani nokaitināja iepriekšējos dziesmusvētkos koristu vieglprātīgā attieksme pret kopmēginājumiem, tāpat arī jaukto koru sastāva proporcija- vajadzētu 1/3 vīru balsis, bet reāli pa 2 iem koriem uz skati savāc to proporciju, bet uz estrādes kur dabūs?
Katram savs, dziesmusvētkos piedalos, jo atbalstu kolektīvu, kura sastāvā esmu. Šajos sanāk, ka atgriežos pie spēlēšanas, korī vairs nedziedu, jo tantu tāpat gana.
Dalībniekiem, viesiem novēlu prieku, gandarījumu.

edmunds19692 (2013-06-14 23:19)      Kuram gan tie pastalnieku "svētki" interesē. Labāk strādājuši būtu, nevajadzētu čīkstēt pat slikto dzīvi un badā mirstošiem pensionāriem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu