Par iebraucējiem.

Biju nepatīkami pārsteigta svētdien aizbraucot uz Jelgavu, tur tik daudz ķīniešu. Ozolniekos esot reģistrēti jau 51 ķīnietis. Un zinot, ka viņiem parasti ir ļoti daudz radu, paliek neomulīgi. Jo tās ir liela iespēja visiem viņu draugiem, radiem un paziņām braukt dzīvot uz Latviju. Bail pat padomāt, kas būs pēc gada, diviem.......

non_grata (2013-10-07 18:16)      ir patīkamāk uz ielām redzēt laipnas ķīnietes un nēģerietes kuras runā latviski, nekā urlas treiņingos kuriem viss po.huj.

ponytail (2013-10-07 18:21)      ruterfords - par valodu un tradīcijām ir jādomā ikdienā, pašam kopjot un bērnus audzinot. Tam maz sakara ar iebraucējiem. Tie latvieši, kam valoda un tradīcijas rūpējušas, tās ir spējuši saglabāt pat pa visu pasauli būdami izmētāti, un nebūt ne labvēlīgākajos apstākļos (Baltkrievijas un Sibīrijas latvieši, piemēram).
Imigrācija ir process, kas notiek, ir noticis un notiks pilnīgi neatkarīgi no tava "pamatotā uztraukuma". Tas, ka kurināsi naidu, neliecina ne pat tavu latviskumu, ne uzticību savai valstij, ne tautas gara mantām. Tas liecina vien par spēju skaļi bļaut par sāpīgiem jautājumiem, bez mazākās vēlmes tos risināt.

Parama (2013-10-07 18:25)      sen jau zināms, ka dzeltenā rase "iekaros" arī eiropas kontinentu. taisni jābrīnās, ka viņu Latvijā vēl ir tik maz....

brodjaga (2013-10-07 19:24)      Parama sen jau ir iekarojusi - made in china . Neatpaliec no dzīves. :)

limonija (2013-10-07 19:25)      Ja jau valdība neko nedara, lai pašiem latviešiem nevajadzētu un negribētos nekur braukt...Tad sekas būs un pavisam drīz.

bitite27 (2013-10-07 22:16)      Nu ar ķīniešu vienreizlietojamiem mēsliem jau piekakātas visas vietas-visur un viss ,kur un ko skaties-RAŽOTS ĶĪNĀ!!!Kaut kā salipināts-vai tas ir pulkstenis vai bērnu rotaļlieta,vai apavi,trauki un t.t.-tas ir bizness,tikai cik ar to piemēslo planētu-tas jau ir briesmīgi!

AudraSeele (2013-10-08 13:38)      Jau sen redzams, ka latviešu tauta ir pilnībā aizmirsusi savu 700 gadus garo vēsturi. Un kāda starpība? Krustnesis vai ķīnietis????????????

ruterfords (2013-10-08 14:00)      Ponytail, tava kosmopolitiskā domāšana vēlreiz apliecina mazo tautu izdzīvošanas neiespējamību. Domā, kad ķīniešu te būs kādi 4 miljoni, kāds respektēs latviešus un mūsu valodu ?

Kur es tev naidu kurinu ? Kad iestājos par saukli - Latviju - latviešiem! ? Nu, var jau arī arī teikt - Latviju - visiem, kuriem daudz naudas...

Un naivi ir teikt, ka ārzemju latvieši dikti jau uzturējuši mūsu valodu. Cik tad viņu pēcnācēju tajā runā ?

etc (2013-10-08 15:24)      Imigranti kļūst par milzīgu problēmu visās attīstītajās valstīs. Maskavā vien no 15 milj. piektā daļa t.i. 3 milj. ir imigranti no Vidusāzijas, Ķīnas and so on. Pie mums tie daži desmiti vai simti ķīniešu pagaidām ir kā spļāviens peļķē. Kamēr brauc bagātie aziāti, tikmēr nekas. Lūk, ja sāks braukt nabadzīgie indieši, arābi un nigeri, tad gan būs jāsāk uztraukties. Jo tie strādāt pārsvarā negrib, bet valstij nāksies padomāt par izmitināšanu un uzturēšanu. Manuprāt, pēdējais laiks uzlikt imigrācijas ierobežojumus - ja iebraucējam nav kabatā vismaz 10 000 baksu, tad nav ko te darīt Latvijā.

lazdarr (2013-10-09 10:39)      Par iebraucējiem. foto ..radio reklāma:..viņi ieguldīs naudu īpašumā, nodzīvos te 5 gadus un aizbrauks....bet valsts saņems naudu ceļu būvei, medicīnai un vēl sazin kam, vēl pāri palikšot!!!!....HA, ha-aizbrauks. Smiekli nāk- ķīnietis paspēs bērnus sacept, tad raduradus savilkt, vēl nomirs un īpašumu mantos radinieki ar vēl lielāku pēcnācēju pulciņu...Kēdes reakcija, kurai gals nav paredzams. Tā ka lai dzīvo tautu draudzība!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu