Situācija Ukrainā un Latvija

Vai varat iedomāties situāciju, ka Ventspils, Liepāja kļūst par autonomu apgabalu. Kāda nākotne? Vai mūsu bērni uzticētos valstij, kura ir tik vāja, ka ir pieļāvusi teritorijas sadalīšanu, un ja viņi arī atgrieztos mājās vai ar lepnumu?
es nevaru iedomāties tās ciešanas, kādas pašlaik ir Ukrainā. Jūs?

marselis (2014-03-02 12:11)      nespeju iedomaties-,Venspils ,Liepaja ir Eur.sast.,tapat ka LV.,torte jau sadalita-,dala tas teritorijas ,kuras var dalit-,sava laika pilsonu kars Amerika (Indianus uzpirka un citas),Romas imperija,kura iemanijas savu kulturu asimilet,Vatikans,WASP,G-2,VBG!
To ka viena daugavas krasta krievi-,otra latviesi-,un politisko jautajumu grozs pilns ar starpnacionaliem jautajumiem-,ta vienmer ir bijis-,...kad biju sicis musu pagalma bija krievu,latviesu, armenu,ukrainu berni-,kaut ka nacionalas lietas necilajam-,drizak mantiskas(rotallietu).
Ja doma par Venspils,Liepajas atdalisanu-,tad nezinu nevienu tur dzivojoso(no tautas),kurs veletos atdalities!

v_s_o_p (2014-03-02 12:24)      Pie kā tad paliekam? Varbūt atjaunojam 7. g.s situāciju? :DD

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0e/Slav-7-8-obrez.png?uselang=ru

White`n`Naughty (2014-03-02 12:32)      No ko var ņemties te aplinkus ar to Ukrainu. Krimā ir krievu karabāzes, lielākā daļa iedzīvotāju ir krievi nevis ukraiņi. Paņems Vladimirs to Krimu un gailis pakaļ nedziedās. Liels kūrorts tomēr, var smuku tūrisma piķi taisīt. Ukrainas pamatteritorija gan krieviem noteikti iesprūdīs rīklē un viņi to ļoti labi zin. Hoholiem raksturs nav nemaz mierīgs. Krievi vienkārši šobrīd izmanto nestabilo situāciju valstī, lai nočieptu kautko priekš sevis. Pie mums juku laikos arī visi kautcik gudrie tā darīja. Un par mūsu pilsētām un reģioniem satraukties nevajadzētu, nevien nekur nedalīsies. Latvija jau sen ir nolikta tur kur tai jābūt, un ar jauno naudu vēl jo vairāk.
´´ļaujiet man izlaist un kontrolēt valsts naudu un man nerūpēs kurš rakstīs tās [valsts] likumus´´Amšels Maijers Rotšilds, 1838 gads

ALCORA (2014-03-02 12:36)      Nedomāju gan,ka x stundā ES mestos mūs aizstāvēt.Kura valsts sūtītu šurp savu karaspēku?
Redzat kā Merkele klusē,kaut Ukrainai par baigo draudzeni fīrējas.Kličko arī nemana.

v_s_o_p (2014-03-02 12:41)      Paņems Vladimirs to Krimu un gailis pakaļ nedziedās --> Atbilde nepareiza, sēdies, 2

marselis (2014-03-02 12:44)      MIDEEA-,isti neizprotu,ko velejies izteikt,kur cepiens? Krievi ir tavi ienaidnieki nr.1.?
tad rikojies,neplapa!
varetu teik-,politiska psihologija,vai ,ka manipulet ar masu domu,ideju,vertibu iestatnem! ar daudziem politikiem(politiskiem spekiem) manipule-,daudzi no viniem ari krit pasi par sevi,vai tiek pabiditi mala ,ta ir liela spele-,cilveku vaja vieta,ir nauda-,ta ari ir musdienu materialas pasaules morale(vai instruments manipulacijai)!
pareizi izteicas DOGVILE-,izkustinat spetu tikai tas,ja personigo mantu saktu dalit,vai nacionalizet!
un ir verts ieklausities, ko VIENSS saka,but objektiviem un nelaut savu pratu kompostret ar masu mediju sam....!(kuras iziet 100 reiz.redakciju no daudzam institucijam).

jozolsen (2014-03-02 13:20)      Jā krievu miljardus iesaldēs aārzemju bankās viņu dzīve krietni apgrūtināsinies.Nav viss tik vienkārši...Paldies ka esam Nato un ES.

fargo (2014-03-02 13:35)      vakar obama un putins runāja pusotru stundu pa telefonu. un šie jautājumi tiek risināti tā - pa telefonu. būtu interesanti to sarunu dzirdēt. jāņem arī vērā, ka putins ir daudz, daudz pieredzējušāks politiķis par baraku ob(l)amu vai jebkuru rietumu līderi šobrīd.
un šie līderi ir ļoti... mīksti. no cilvēkiem, kuri jebkuru problēmu labāk padarītu mūžīgu, nevis atrisinatu.
ja karš, tad krima ir cietoksnis, sala ar dažiem šauriem tiltiem un ja tiek kontrolēta jūra un debesis un pirmkārt tas būtu pilna apmēra karš, otrkārt neviena rīcība vairs nav tādi ģenerāļi kā ēriks fon manšteins vai heincs guderiāns. un ir grūti iedomāties, ka nekad mūžā nekarojuši, iesildītu armijas vietu un priviliģētu sanatoriju resni ģenerāļi ir spējīgi plānot kaut ko, kas nekļūtu realitātē par katastrofu.
šodien vienīgie spējīgie kara taktiķi atrodas asv ģenerālštābā. un rietumi nekaros ne ukriainas deļ, ne baltijas dēļ. tas nu būtu jāsaprot. sankcijas, bļaušana... to cik uziet. mētāties ar kodolgalviņām neviens nesāks.

taizelis22 (2014-03-02 16:01)      Daba visu atrisinaas!Driiz buus Vidzemes salu arhipelaags,ar ostas pilseetaam :Ceesiim,Valmieru!!

tiu (2014-03-02 17:05)      Vienīgais pārpratums ir saxon! Brauc labi tālu prom! Tādus kā Tu, mums toč nevajag!
Tu esi vēl sūdīgāks par peļu mīzalu!

Saxon (2014-03-02 17:36)      Vilks, non_grata >
Jā, latvietis! ;) Sorry, bet Latvija nav latviešu valsts ;) Karogs, himna.. viss. To var paņemt līdzi arī uz ārzemēm. Kaut kāds mākslīgs patriotisms, kurš vērsts tiek pret citām kultūrām.
Vēsture pierāda, Latvija latviešiem nav vajadzīga.

Saxon (2014-03-02 17:58)      LV nav suverēna valsts.
Ja tā būtu, tad suverēns savu varu īstenotu tautas interesēs. Pagaidām valsts vara pieder šaurai elitei, kura darbojās citu valstu, organizāciju interesēs ;) Lv ir padarīta atkarīga no citiem. Pilnīgi no visām malām. Preteji suverēna interesēm.
LV pēc satversmes ir Neatkarīga valsts. Valsts suverēns ir tauta. Iekšpolitika nedarbojās tautas interesēs. Varbūt citu tautu.
vienvārd sakot- Latvija ir politisks pārpratums. ar karogu, himnu, teritoriju un iedzīvotājiem. Bet tā nav tiesiska, suverēna valsts. Karogu var novilkt vienā dienā, argumentu pietiek

Zeltiite (2014-03-02 18:15)      Latvijā tiek veicināta latviešu tautas neizglītotība un stulbums, lai, pavicinot tikai sarkano lupatu, ka krievi nāk, sabalsotu visu, ko valdošā kliķe iecerējusi (savā, ne tautas labā). Ja valsts būtu ieinteresēta nacionālās politikas risināšanā un integrācijā, augstskolās, tāpat kā citās pasaules valstīs, būtu tam veltītas apmācības programmas, kā to darīt efektīvi. Divritenis nav jāizgudro vairākas reizes! Ne sapņojot ieviest piespiedu kārtā latviešu valodu kā vienīgo valodu pamatskolā, kas, dabiski, veido tikai negatīvu nostāju pret mūsu valsti! Kur ekonomiskā darbība palikusi tikai Rīgā un dažās pilsētās (kas vēsturiski nekad nav bijušas tikai latviskas, tā ka tas varētu būt viens no izdzīvošanas, par spīti valdošās elites ekonomiskajai un nodokļu politikai, iemesliem), kurās šādi orientēts latvietis nespēj justies labi, kā arī profesionālo iemaņu trūkuma rezultātā veikt kvalificētu un attiecīgi atalgotu darbu. Kā rezultātā spiests emigrēt un kļūt par Eiropas balto melnstrādnieku. Varbūt, tāds arī ir viens no mērķiem ;D

vilks28 (2014-03-02 19:53)      Saxon, izdzer indi un atvieglo sevi no šis nastas.

dogville (2014-03-02 20:11)      Zeltiite,okupantiem vai jebkaadas integraacijas programmas pasniegt kaut uz shkjiiviisha ar zelta malinju.Vinju meerkjis nav integreeties,bet uzurpeet citiem savu varu.Sho naaciju NEVIENS NEKUR ciest nevar,bet labaakajaa gadiijumaa no vinjiem baidaas un pieciesh.

vienss (2014-03-02 20:36)      Saxon , zeltīte ko saka dažiem nepatīk . Mazliet vēsturi jāzin kā radās latviešu tauta valoda ... Tad Latvijas valsts , teritorija...

pupolins (2014-03-02 20:51)      "marselis"runa nav par atdalisanos no LV,abas pilsetas ir svarigas strategiskas ostas...un Krievijai tas patik,tapat ka US.un tapec vinas cinas...palasi.

pupolins (2014-03-02 20:56)      aridzan ,ja saproti anglu zinas:}

Ananda_A (2014-03-02 21:30)      Saxonam sava taisnība ir. Cik reģistrētu dalībnieku ir vienā vai otrā partijā, kas ir pie varas un pārstāv Latviju. Tie bīda savas ambīcijas un ālējas, kā ienāk prāta.Tie pāris simti nav tauta. Ar ko lielās deputāti; viens, ka dzīvo ar divām sievām, otrs plūcas ar trešo par pareizrakstību, ceturtais izseko un aprunā pirmos trīs, piektais pielaiko savai sēžamvietai vairākas partijas, sestais savukārt savai sēžamvietai dažādus ministru krēlus :)))

jozolsen (2014-03-03 20:06)      P.s.Latvijai pietiek ar TIKAI VIENU nelielu raķetīti,bez nekādiem ātomiem,pa Rīgas Hes un 6 metru vilnis iet pār Rīgu.Info no PSRS civilaizsardzības kartes,pats savām acīm skatīju.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu