Megaslavenības

Tikko hokejists Ozoliņš paziņojis, ka beidz hokejista karjeru un pāriet uz Repšes partiju, kas tikko sestdien vēlēšanās dabūja 2,12% balsu :) Ko jūs par visu to domājiet? Ozoliņam izdosies rudenī vēlēšanās ievilkt partiju «Latvijas attīstībai» Saeimā? Kuras vēl Latvijas megaslavenības varētu Repše piesaistīt, ja ar Ozoliņu būs par īsu? Paulu? Bet tas jau bija Šķēles partijā un vairs negribot. Kas mums vēl no megaslavenībām ir brīvs un dabūjams? :)

LaskovijMerzavec (2014-05-28 09:50)      Rodas iespaids, ka politikā iet tie, kas dzīve vairs neko nemāk. Tipa es tagad beidzu hokeju... būšu politiķis. Mani "uber" krutu kultūras iestādes vadītāju izmeta no iestādes, es tagad būšu politiķis... utt...

Nav Latvijā spēcīgu politiķu - bet vai tad tos, kāds audzina? Pavērojot, kas un kā notiek. Nemaz nevienam nav vajadzīga viena spēcīga partija, labak piecas mazakas, kas viena otrai, skatās uz pirkstiem un kašķējās....

Deisa (2014-05-28 10:43)      Kāds labs paziņa, arī dažiem labiem atpazīstams (līdz megaslavenībai, protams, tālu), kādreiz runājoties padalījās, ka labprāt ietu politikā - darbs kaulus nelauž, sakari dibinās, viegla dzīve. Vēl mani arī centās mudināt, ko mokoties pa darbiem, lai izmantoju kontaktus un uz priekšu! Neuztvēru nopietni, bet viņš tik tiešām aizgāja pa to līniju, pateicoties atpazīstamībai viņu kādā no tolaik vadošajām partijām uzņēma atplestām rokām, ielika saraksta augšgalā un tika viņam tā laime pabūtSaeimas beņķī. Smagi vīlās. Aizgāja ar saviem cēlajiem mērķiem, vēlmi atbalstīt kultūras lauciņu, da aiztaisīja muti ciet - sēdi savā krēslā un nepīksti, ko gan Tu zini. Zemteksts - Mums te jādomā kā konkurējošās partijas nomelnot, darba pilnas rokas, un Tu te maisīsies ar savu kultūru. Līdzīgs scenārijs paredzams ar Ozoliņu, bet, nu, lai jau laiks un darbi rāda. :)

bru_nette (2014-05-28 10:51)      tā tak nav Repšes partija, bet Šķēles. Repše tāds pats plakāts kā Ozoliņš

Spicis (2014-05-28 10:53)      Būtu izspiedis LHF prezidentu un pats ieņēmis tā vietu - saprastu (nozares speciālists ar pasaules pieredzi), bet kārtot uzņēmējdarbības druvas Latvijā (?) - kurš to ļaus!
Par partijām - beidziet, mums nav partiju klasiskā pasaules izpratnē; mums ir interešu pulciņi vadīti ne no to iekšpuses.

fargo (2014-05-28 16:00)      ingviirbin_de_troll (2014-05-28 07:30) viedokli
1. man nekad nav bijis izprotams sašutums par to, ka partijas/personas atbalstītāji ziedo politikai naudu. acīmredzot, sašutušajiem labāk patīk lv izveidotā sistēma, kurā naudu vēlēšanām ziedo no budžeta netieši, caur ielikteņiem valsts uzņēmumu valdēs, draudzīgajiem uzņēmējiem izkartotajiem prožektiem, no kuriem tad partiju vadība saņem "otkatus" utt.
2. valdības atalgojumam ir jābūt labam. vai labāk ir ja ministri uz papīra saņem četru šoferu algu, bet īstenībā piebraukā uz venstpili parakstīties lemberga "algas" saņēmēju sarakstā?
3. "kā var nesolīt?" paga, bet kas tik briesmīgs un neparasts tika pateikts???
“Kā var nesolīt pensionāriem cilvēku cienīgu dzīvi, kā var nesolīt veselības aprūpei nepieciešamo naudu, kā var nesolīt naudu zemniekiem.”
KAS tāds briesmīKs, neparasts, nebijis, nesaprotams tika pateikts? JEBKRUAS partijas programma ir tieši tādi solījumi. prieksvēlēšanu laikā cilvēki to visu dzird katru dienu duci reižu. un pēkšņi... amnēzija, kritiens no trepēm ar galvu pa priekšu! mēs taču neko tadu nezinām, mums neviens cits nekad neko nesolīja. āpāc, āpāc!
es nedomāju, ka repše ir tas gaišais, altruistiskais tēls. bet, kā jau teicu, ir atšķirīgs no pārējiem "prožektoriem".

limonija (2014-05-28 21:11)      Man vienmēr ir licies dīvaini, ka latvju tauta naivi cer - labs komponists(hokejists, finansists, arhitekts utt.) automātiski būs arī labs politiķis:) Nu vajag taču beidzot pieaugt! Tīņu spriešana - labais, forši dzied, spēlē ģitāru - ir OK:D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu