Nesavtīgs politiķis

Tagad bijušie premjeri Šlesera virsvadībā bīda kkādu projektu uz Saeimas vēlēšanām. Vēl grūtībās nonākušais Repše bīda atkal kkādu biznesa proejktu. Kā jūs domājiet, vai Latvijā TAGAD ir kaut 1 politiķis, kas iet politikā idejas un tautas labklājības celšanas vārdā, nevis, lai lobētu kādas interešu grupas, tipa, zviedru bankas, Ventspili utt.? Nu, tāds kā bija Kārlis Ulamanis, kam pašam nekas nepiederēja, bet darbojās, kā nu prata, idejas vārdā.

limonija (2014-07-03 23:08)      "...netaisna peļņa padara arī gudru par nelgu, un uzpirkšanas dāvanas samaitā sirdi. "(bībele)(c)

Jā! Un tie nelgas līdīs kaut uz vēdera, lai atkal tiktu saulītē...Bet būsim desmitkārtīgi nelgas, ja viņiem to ļausim.
Par uzdoto jautājumu - kaut kādi nelieli cerības iedīgļi tiek saistīti ar Bordāna dibināto JKP...Vismaz tiesu nebūšanas viņš mēģināja risināt.

neko (2014-07-03 23:21)      Ton_Etoile (2014-07-03 23:00) viedoklis
Vai tā nav vara?

Protam ir... mēdija finansētāja vara. Savukārt mediji bez spēcīga finansiāla "fona", nav spējīgi izdzīvot un tā tas ir visā pasaulē.

JurisK (2014-07-04 01:51)      Nesavtiigu politikju nav,taads nebija arii Kaarlis Ulmanis. Un miits, ka vinjam nekas nepiedereeja ir tieshi taads pats, kaa tas, ka, ja nebuutu Lemberga, tad Ventspilii nebuutu brugjeetu ielu. Par ko veeleet? Laikam par vienotiibu, jo taa, kaa komentos aprej Vienotiibu, nerej par nevienu citu partiju - tas ir pozitiivs raadiitaajs, manupraat. Jo suns rej, kad ir nobijies.

av2 (2014-07-04 04:22)      kaa var buut pilniigi nesavtiigs politikkis, ja daba nav nesavtiigu cilveeku nemaz. Vissi ssancejam, un gribaam par to sannemt naudinnu. Davai ssanceejam par velti, a ? Komeedija...

Mezhavecis (2014-07-04 06:55)      Tukša diršana.Kurš no Jums būs ar mieru ko iedarbīgu darīt?Tas ir ķerties pie šaujamā,un nolaist no kātiem to "nemirstīgo" baru.Kamēr tie smerdeļi būs pārliecināti,ka sliktākajā gadījumā nonāks tiesā,kur šos "tiesās"tādi(as) paši uzpērkami maitas,un šiem nekas nedraud,tikmēr visa šī valsts izlaupīšana turpināsies.

Lucy (2014-07-04 08:48)      nezinu nevienu tādu/ Nesavtīgs politiķis/
pa lielam ja tā ņem viņi visi sevis labā strādā un cakrē tautu,dajebkurš no jums ja būtu viņu vietā būtu tāds pats,ja ne vēl matkārīgāks

Deisa (2014-07-04 10:14)      Tādiem nesavtīgiem tauta netic. Ja arī kāds tāds ir, tad notiek tas, ko jau Polus smuki aprakstīja. Jā, ir ideālistu partijas arī, bet vai par tām kāds balso? Nē, jo tās nepamana, viņiem nav finanšu, lai reklāmas kampaņas dragātu, sponsorētu utt., līdz ar to neviens i neinteresējas.
Kā vienu no godīgākajiem, zināmajiem politiķiem uzskatu Rubiku - ne no čoka izvairījās, ne apmeta kažoku uz otru pusi. Nav arī sasmērējies ar mantas grābšanu. Tikai vai par viņu balsos vie´dejais latvietis? Nē, jo kreisais, asociējas ar Krievzemes biedu.

MadaraZuze (2014-07-07 16:58)      Bet var būt beidzot vajadzētu atmest tos padomijas stereotipus, ka "politiķiem ir jākalpo idejai un tautai un valstij". Visā pārējā pasaulē par šādām blēņām par nedomā, jo skaidri zina, ka politikā iet lai realizētu savas vai kādas sabiedrības grupas intereses konkrētos jautājumos. Un nekam vairāk. Pamosties, autor, izlien no nacionālnaivuma migas.

snakeshit (2015-03-16 21:26)      punkts 1.Vai esat redzējuši nevainīgu prostitūtu? 2. nevajag par politiku un globālo politiku spriest no cilvēka, vai cilvēcības viedokļa, tās ir pilnīgi nesaistītas lietas. 3. Manuprāt ir daži cilvēki, kuriem uzticos, tas, vai mūsu viedokļi skatās vienā virzienā, bet nesakrīt 100%, nav tik būtiski. Cilvēki, kuri pateikuši, zin un savu nostāju pauduši, kuras dēļ politiskajās aprindās nekad nebūs gaidīti. Pazīstu personīgi, cienu un ticu. 3. tauta, pa lielam ir dumja, vadāma, ietekmējama, tas pierādījies un to apliecinājuši vairāki sabiedrībā populāri cilvēki.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu