Agnosticisms

Manuprát ir vienìgais logiski domájośu cilvéku pasaules uzskatas, ko likt pretì fanátiskajiem kristieśiem (ká arì páréjiem) ar vińu izdomáto ebrejisko pasaku draugu, júsu domas?

Tessa      nu un?

estepats  1   Salīdzinot ticīgos, kuri tic, ka cilvēku un dzīvnieku divu dzimumu vairošanās sistēmu radījis superpuperspējīgais suprersaprāts, ar neticīgajiem, kuri tic superpuperblīvā punktiņa nejaušā sprādziena- nejaušības rezultātā- no ķīmiskajiem elementiem radušos, pirmos amēbveidīgos, kuru kļūdainas dalīšanas rezultātā radušes visi, kuri šeit klabina klaviatūras, tad jāsecina, ka neticīgie ir ticīgāki par ticīgajiem, jo šos abus varētu pārspēt tikai tas, kurš noticētu, ka šis manis rakstītais teksts ir radies nejauši- vējam un ūdenim kustinot smiltis jūrmalā- saskalojot ķīmiskos elementus- par datoru un monitoru- ar šādu tekstu- saprotams- vismaz miljards gadu laikā..:)

Polus    1 Ja dikti gribi padiskutēt par tēmu, tad sīkāk noraksturo, ko saproti ar jēdzienu "agnosticisms", jo tam ir vairākas formas. Vismaz dažos teikumos, jo citādi pats jautājums startē ar apgalvojumu, kuram nav nekāda pamata.

piparbecinja  1 1 1) kur tu tādus esi saticis, ka tāds jautājums aktualizējies?
2) var likt, bet jēgas nekādas. Fanātiķis ir fanātiķis. Tur, man liekas, ar psihi bišiņ tavo aiz mīlestības trūkuma...
3) ar loģiku visus cohumus neaizbāzīsi:) bet, iespējams, tev ir taisnība par to pasaku...

piparbecinja  1 1 4) ja tā arī ir pasaciņa, varbūt daļēji pasaciņa, tas nenozīmē, ka Tā Kunga nav. To tu ieraksti stenderē :)

av2  1 1 katram sava pasacinna tuvaaka .Punkts. Piemeeram, es ticu, ka cilveeki , muusi civilizaacija nebuut nav ceelussies uz zemes, bet pieraadiit to nespeeju, un nemaz necenssoss. Dziivosim mieraa, un nepieraadiisim, ka....otrs ir mullkkis, jo to pieraadiit ir niespeejami. Riebjas cilveeku tupums, kad saak viens otram ........vaaleet virssu ar rakketeem , lodeem utt.... deel taa, ka atsskkiraas ticiibas. Godiigi, saak rasties naturaals riebums pret vissaam ssiis planeetas ticiibaam, jo tik daudz var nogalinaat viens otru deel taam, ka.....vai nu tiessaam ir tik aptautreeti, zemaas pieriites a?????

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu