Mūsu paliek arvien mazāk

Netīšām sanāca papētīt situāciju draugiem.lv par tautu kultūru un bija pārsteigums, ka ļoti daudz latvieši ir kļuvuši par musulmaņiem un dzīvo dažādās pasaules malās, ir apmierināti un laimīgi. Vai tā dzīve dod citas iespējas, kā Latvija.

planerdelta (2014-07-13 17:42)    1 Jozolsen, peec oficiaali neoficiaaliem datiem aizbraukusho skaits ir meerams paari miljonam. Padomaa pats, skolas sledz, jo nav skolenu, kuri tajaas maaciitos; milzum liels skaits dziivoklju ir tukshi, jo iirnieki aizbraukushi; portaalus apskatot, katrs otrais dziivo citaa valstii.
Bet kaapeec jaasaka "muusu paliek mazaak". Ja es nedziivoju Latvijaa, tad automaatiski mana tautiiba mainaas?
Shodien tieshaam vislabaak der vaards "kosmopoliits" un pirms tam ierakstit tautiibu.

men (2014-07-13 17:43)      ... pie neattīstītā kapitālisma-katrs cenšas izdzīvot kā māk...!

planerdelta (2014-07-13 17:45)      Nenotveramais, Tu saki "vergot par kapeikaam", ja? Tad luudzu, izskaidro man vai 25 gadus vecam puisim alga 5000 euro meenesii ir "kapeikas"? Piebildiishu, ka darbs nekaadi nav kvalificeejams, kaa "melnstraadnieks" vai "apkalpojoshais personaals".

Okk (2014-07-13 18:55)      Oho būtu laiks ieviest opciju meklētājā "Nerādīt tos, no ārzemēm".
:)

Barsiko (2014-07-13 19:49)    1 Okk, kas tad ta par diskriminaciju butu?:)) Juties nedroshi savas bikses?:)
Autorei,kur Tu njemi tos daudzos latvieshu musulmanjus? No pamatiga skaita arzemes dzivojosho, attalu zinu vienu pajolinju, kuram jumts tieshi Latvija esot nobrauca.Bet vai vinsh ir istens musulmanis, nedomaju viss:) Vienkarshi aksts. Un diskutet par religjiju un modi,esot bezstils.

VECA_PIEPE (2014-07-13 20:11)      Oho būtu laiks ieviest opciju meklētājā "Nerādīt tos, no ārzemēm". (c)

Matj moju zanogu,
Kā gribas par Daugavas vanagu!

Un Tu jau nu būtu tas gluži pirmais, kurš šādu opciju savam lietotāja kontam pievienotu...un arī vienīgais. Šito es gribētu gan redzēt- šādas opcijas pieslēgums anketā atklāts!

usinjsh (2014-07-13 20:22)    1 Nezinu kā šo problēmu labāk aprakstīt. Reiz te viena paziņa no Anglijas stāstīja ka Jānītis apcerējās ar Singapūres meiču. Bija jaukas kāzas. Man pēc tādiem stāstiem kļūst skumji. Kādā valodā runās viņu bērni. Jā, mums ir iedots liels sauklis, brīvība, demokrātija, bet vai tā tik tiešām ir brīvība? Mēs izaudzējam un izskolojam par savu nodokļu naudu savu jaunatni un tā aizbrauc uz ārzemēm vergot. Jaunatne stāsta cik kruti dzīvot Londonā, labu atalgojumu saņem, bet auto, tā ir luxus prece. Dzīvo kopmītnēs, t. i. īrē dzīvokļus vairākumā, vai arī kā to nosaukt. Taksis, tas ir dārgs pasākums. Tad nu jautājums, nafig tas viss vajadzīgs.
Jā, esam nabadzīgi un ar darbu te Latvijā ir tā kā ir. Bet domāju ka te dzīvojam daudz labāk nekā tur vergojot. Ko mums devuši saukļi demokrātija un brīvība? Latvju tauta pamazām izzūd? Vai mūsu prece eiropas savienībā vispār kādam vajadzīga? Ar vārdu brīvība mēs vergojam cittautiešiem ārzemēs.Bet mēs tak esam lepna brīva latvju tauta.

zakjux (2014-07-13 21:43)      kamēr paši mēs nevēlēsimies uzņemties atbildību par savu darbu, savu apkārtni, kamēr mēs ar kalpa domāšanu te mitīsim (vai arī tur mitīsim) tikmēr būs,kā būs
var lamāt valdību, tikai kā tur bija tai domugraudā" kāda tauta, tāda valsts/valstvīri..."
ir būts arī tur, nu jau ilgāku laiku te.
Nu jau varu teikt-esmu laimīga:))man patīk var būt vergs tur , var būt vergs te.
bet var būt arī saimnieks tepat. :)

Mooonlight_shadow (2014-07-13 21:53)    1 Mūsu valsts drīzāk atgādina SIA "Latvija" :) Un nav nekāds brīnums, ka cilvēki aizbrauc un atrod sapratni pie cittautiešiem.
Tur nav nekāda sakara ar verdzībām un tieksmi uz vergošanu. Tur ir sakars ar cilvēciskām pamatvētībām, kas pie mums jau ir šveša lieta.

Lucy (2014-07-14 09:27)      lai tak katrs dzīvo kur grib,tikai lai netēlo baisos ārzemniekus,jo reizem šķērmi metās viņos klausīties!
Es dzīvoju LV man te ir labi,nejūtos kaut,kā apdalīta,viss ir pašu rokās.

Closing_Time (2014-07-18 11:21)    1 Es tīri labi satieku ar citām tautām, personīgi es neizjūtu diskomfortu no komunikācijas trūkuma ar latviešu tautas pārstāvi. Man diezgan vienaldzīgi viņu pidrallalā. Tā kā viss notiek tā, kā tam jānotiek. Ja reiz tā tauta izmirst, tā tam jābūt.

prusacins (2014-10-13 15:41)    1 Nav labākas valsta par Latviju...! Lai gan citur ir skaisti...tas nepiepilda sirdi... tie,kuri ir prom ir tīri materiālisti utt! Ja būtu dzimis Krievijā...mīlētu māti Krieviju! Tas,ka te valsts ir dirsā dēļ Eiropas Savienības un nevienotības politikas....tas ir fakts! Kalvīša laikā daudzi atgriezās... iedodiet tādu pašu algu kā tur...redzēsim,kur viņi izvēlēsies dzīvot..vai tur,kur pat nopirsties nevar vai te...kur var pieiet pie ezera un ugunskuru uzkurt!

Edgars37 (2014-10-14 02:08)      Te jau drizak ir jautajums par to, ka kurs censas izcelties uz vispareja fona...viens no celiem ari varetu but iestasanas dvielgalvu kluba. Tik pec tam ramadana jaslapstas pa krumiem pipejot un alinus sucot, citadi moseja draud stingrais rajiens;).

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu