Diez ko šāds sapnis varētu nozīmet?

Šonakt redzēju dīvainu sapni: Krievija, pateicoties savas ietekmīgā etniskā lobija pasaulē aktivitātēm, panākusi, balstoties uz senām varoņteikām, ANO mandātu, ka daļa Latvijas ir viņas vēsturiskā teritorija un ienākusi te ar savu karaspēku. Latviešus sadzinusi divos sektoros, proti, Daugavpils un Alūksnes rajonos, kuriem apkārt uzcēluši 5m augstu betona žogu, lai nelien ārā. Latvieši mēģina pielietot nevardarbīgo pretošanos un vairojas kā truši, lai tauta tomēr neiznīktu, bet panāk tik to, ka savos sktoros dabūn dzīvot saspiestībā 3 stāvos viens otram uz galvas. Mēģina arī ar lokām un bultām šaut pāri mūrim, vienreiz pat trāpa vienam atvaļinātam krievu veterānam pa bruņucepuri, par ko saņem visas demokrātiskās pasaules nosodījumu un nosaukumu - teroristi. Krievija par šādu nekaunību no aborigēnu puses atver vārtus un iesūta tankus pašaudīties un lidmašīnas pabumbot - jauka atrakcija. Latvieši rok tuneļus uz līdzjūtīgajām Lietuvu un Igauniju, pa kuriem saņem žilkas loku striegu izgatavošanai un kaut ko nebūt ēdamu. Krievija bļauj, ka Igauniju un Lietuvu par to ir jāsoda, jo atbalsta vietējos teroristus. Tādiem nolūkiem saņem no ASV un visām citām progresīvajām pasaules valstīm kā dāvinājumu visjaunākos tankus, lidmašīnas, kuģus par miljardu miljardiem. Īpaši ar ieroču dāvināšanu Krievijai izceļas Vācija, jo tā jūt morālo atbaldību, ka abu pasaules karu laikā nošāvusi daudz krievus.
Diez ko šāds sapnis varētu nozīmet?

wodoo (2014-07-31 22:51)      Manam vectetinam ar sadi sapni bij!!! Pec 3 menesi karoti nolika!

Samila (2014-08-01 00:59)      Moš filmu uzfilmē... sižets jau ir ;)

Samila (2014-08-01 01:00)      Un neēd sēnes tik daudz pirms gulētiešanas ;)

Aigars53 (2014-10-17 07:43)      Non_grata - pinies vien ar krievenem, täs tev krieveljus sarazhos un un par tevi niistoshiem izaudzinäs.

Edgars37 (2014-10-17 10:18)      Pagaidam skaidribas nav...jagaida sapna turpinajums, varbut tur kas noskaidrosies.

BIRNBAMS (2014-10-19 22:15)      Sapnis nozīmē pārmaiņas Saeimas ikdienā! Komisāri dabūs bēgt prom no Latvijas.

BIRNBAMS (2014-10-20 09:41)      Pārdomāju šo sapni vēl un vēl. Jā, tas ti ir viens pamatīgs un zīmīgs sapnis! Noteikti pārmaiņas gaidamas postkomunisma Latvānijā. Nu cik tad ilgi var turpināties ...............

Ananda_A (2014-10-22 20:55)      Pilnīgi noteikti šis sapnis parāda, ka vairošanās ir nevardarbīga pretošanās! Un vēl, ja trāpa ar bultu līdzjūtīgā kaimiņa teritorijā, var pieteikties uz realitātes šovu apakšzemes tuneļu rakšanā vēsturiskajā Krievijas teritorijā. Šova uzvarētājam kā dāvana ir lidojums uz Vāciju ar ASV kara lidmašīnu.

MadaraZuze (2014-10-23 22:55)      Tu gadiijumaa sizheta notikuma vietu pa miegam nesajauci? Kaut kaa nu ljoti, ljoti atgaadina kaut ko, kas notiek kaadus 6000 km (apmeeram) uz dienvidaustrumiem no tevis piemineetajaam teritorijaam....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu