Referendums Īrijā par viendzimuma laulībām

Šodien katoliskajā Īrijā tauta referendumā ar milzīgu pārsvaru esot nobalsojusi par viendzimuma laulībām. Kā jūs balsotu, ja šāds referndums būtu arī Latvijā?

hjuumans    1 (joprojām fargo)
un pēdejais... kāds ir tavs interešu loks? seriāli, oho.lv("tantes", varbūt jaunas zirgastes), kādi aktuāli politiski notikumi, benzīna-desas cenas(labklājība), masu izklaide(eirovīzija utt), tvšovi? kas vēl? es ņemu tevi kā piemēru, nevis lai aizvainotu, bet lai tu pats padomātu. un šāds(līdzīgs) interšu loks ir lielai(lielākai?) daļai plašo masu. izvairoties vērēt intereses kā labas vai sliktas, vnk konstatācijai. nu, lūk.

saki lūdzu, kura no manis minētajām tavu interešu sfērām ne-atrodas tiešā valsts, mēdiju varas, marketologu, polittehnologu, korporāciju informatīvās manipulācijas tiešo iespēju laukā?
zurnāli, avīzes, www ziņu portāli? saproti, VISAS tavu interešu sfēras atrodas tiešas masu manipulācijas sfērā.
atpakaļ pie referenduma un nezināmajiem spēkiem. saki, kā tas var notikt, ka visi! minētās informācijas, varas, biznesa ietekmes avoti darbojas pilnīgi saskaņoti? un nevis tikai kādā vienā valstī, bet globāli?

citplanētieši, kuri sazinas ar īpašu fluīdu palīdzību? kā tas notiek, ka kādā periodā katrā nākamaja valstī darbojas vieni un tie paši mehānismi? šiem cilvēkiem ir kaut kādi iešūti čipi un viņi kā pēc komandas kā no luija de finesa filmas par sentropēzas žandarmiem sāk kopīgi... jā, ko gan viņi tik saskaņoti dara? hm.

viņi realizē kopīgus politiskos mērķus. bet kas tas ir, lasi definīciju par to, kas ir sazvērestība.

au revoir...

texte by ludovic cruchot, le gendarme de saint-tropez, ou fargo :)

janisb    1 Latvijā minoritātes šo jautājmu nav ieinteresētas risināt referendumā, jo nopirkt 51 deputāta balsi, no kuriem daži paši krāsaini ir dārgi bet iespējami, toties nopirkt miljons pilsoņu balsu, lai vinnētu referendumā ir praktiski neiespējami. Referendums arī izslēgtu ši jautājuma skatīšanu vēlreiz, bet ja paņem un uzmet deputāti, tad pēc gada..četriem var mēģināt atkal. Tas, ka daži meža dīvainīši, grib notāra vietā iet pie mācītāja/uz zakssu nenozīmē, ka pārējiem ir jānodod savas morālās vērtības un kas tāds jāpieļauj.

_erucanob_  1 3 Es balsotu pret. Jo tas nav normāli. Ar tomātiem praidu neapmētātu, bet tās viendzimumu padarīšanas ir pretdabiskas.

Spicis    3 Kādas te īpašas diskusijas, attaisnojumu un pierādījumu meklēšanas? Cilvēktiesības paredz pieaugušajiem savstarpēji pēc brīvprātīgas piekrišanas attiecības veidot pēc savas patikas un vēlmēm. Turpretim normālas ir sabiedrību saglabājošas, nodrošinošas un attīstošas uzvedības normas. Ja atsaucas uz dzīvnieku pasauli, tad nav tāda organizēta bara, kurā barvedis ignorē pēc savas pārliecības pretējo dzimumu, vada to un piesavinās svešus pēcnācējus. Atsauce par noklīdušiem krančiem neiztur normas standartus, bet par kucīšu savstarpējo mīlu - vispār nav dzirdēts. Tas no dabas aspekta uz Zemes.
Par norisēm sabiedrībā - cits stāsts, citi cēloņi, dzinuļi un mērķi.

Zalktene  3 2 Es balsotu par. Laulības institūts ir novecojis un jau sen nepilda savu lomu.

sakuri  3 2 Balsotu tikai PAR ,jo esam visi vienlīdzīgi ,tiesīgi mīlēt ...filma "Kuprainais kalns" ..gan jau vēl ir kāda ...esmu PRET pedofīliju,zoofīliju,nekrofīliju uc.

Preeti  3 3 noteikti pret

bitite27  2 4 Jāsāk jau ar mazumiņu-sāk ar pedofīliem ,tad būs zoofili un nekrofili-visiem vienādas tiesības!
Slimi cilvēki!

White`n`Naughty    1 Torpedo (2015-05-24 02:27) jautājuma autora komentārs0 0 fargo, tavs rakstītais baigi izklausās pēc sazvērestības teorijas, tipa - "mūs visus kontrolē marsieši" :) Kas tad ir tie ļaunie, kas vēlas sagraut ģimenes institūciju un nolikt gejus uz postamenta? Un kāda ir viņu motivācija? Un kāpēc? Tik nesaki, ka kko vispārīgu - tipa, "tumsas spēki" :)


Tātad neiedziļinoties paŗējo atbildētāju palagos atbildu: Geji un lezbietes ir viens no pasaules dzimstības kontroles mehānismiem. Mūsu ir gandrīz astoņi miljardi un ar tādām tendencēm kā šobrīd, drīz būs vēl vairāk. Diemžēl tie, kuru dzimstību patiešām vajdzētu regulēt, dzeltenā rase, pārāk uz šito nepavelkās, bet nu nekas, kā saka izdzīvo stiprākais vai gudrākais. Tā kā sazvērestības vai nezvērstības teorijas, bet nozīmīgie procesi pasaulē tiek kontrolēti. Gan ar gejiem un lezbietēm, gan Končitām Vurstām, gan ´´neārstējamo´´ AIDS utt.

tiu    2 Pret.

limonija    2 Pret.

Paula6      Protams, ka balsotu PRET. Bet runājot par to, kāpēc Īrijā ir pieņemts viendzimumu laulības likums un tāds nevarētu būt pieņemts (un diez vai tādu vispār izvirzītu) Latvijā, ir jāņem vērā šo valstu vēsture...īpaši reliģijas ienākšana un tās loma valstu vēsturē. Īrijā no senseniem laikiem starp katoļiem un protestantiem bij savstarpēja cīņa...daudzkas bija atkarīgs no baznīcas ietekmes uz turīgāko daļu un pašas baznīcas bagātību...tās bija asiņainas cīņas (nedod dievs ieiet katolim protestantu ielā) un arī tagad vēl tā gruzd...tika izjauktas ģimenes, brālis nostājas pret brāli un pat ģimeni. Baznīca, īpaši katoļu, jau sen kā vairs nav tik svēta...
Latvijā ir vairākas spēcīgas konfesijas, kuras laulībām piešķir nozīmīgu lomu sabiedrībā. Nedomāju, ka tā ir kāda sazvērestības teorija, vienkārši mūsdienās daudzās valstīs, arī Latvijā, darbojas t.s. visatļautības princips...esmu brīvs un ar savu dzīvi daru ko gribu...Tas tikai liekas, ka mūsdienu sabiedrībā, ir tik daudz geju un lezbiešu...tie bija vienmēr, tikai slēptā veidā.

garinsh207      Viendzimuma attiecības ir viena no cilvēces degradācijas izpausmēm, nekādi sodi,aizliegumi to degradāciju neapturēs. Cilvēce šajā veidolā pati sevi iznīcinās, tikai laika jautājums. Tāds ir dieva plāns.cilvēki paši to neizdomatu

euromens  1   Sen jau teicu, ka pediņu darbs ir podu mazgāšana.
Dabīgā atlase, vel LV palikuši daži atbildīgos amatos, bet tie arī drīz aizvāxsies

Luusila    1 Citādas orientācijas cilvēku vidū tāpat ir inteliģenti indivīdi, un ir tie, kam vajadzīgs tāds praids.
Padomājiet, kas ir tas kaitinošais viņos. Mani, piemēram, ne mazākajā mērā neuztrauc tas, ko viņi dara savās guļamistabās. Mani kaitina, ka daļai no tiem ir tāda neremdināma vēlme visiem publiski paziņot par savu savādīgākumu, iziet ielās un virināties: sak, skatieties visi, publiski paziņoju, ka esmu gejs.
Taču padomājiet,- varbūt šie praidotāji ir tā viņu daļa, kam kaut kas tur bēniņos nav gluži pareizā kārtībā. Jo es pazīstu dažus, kuri ir sabiedrībā ļoti cienīti cilvēki (un viņi ir geji), taču savas gultas lietas tie nekad nav vēlējušies publiskot. Un ne jau aiz bailēm, bet tādēļ, ka par guļamistabas lietām arī runā tikai guļamistabā; vienalga, vai cilvēks ir gejs vai heteroseksuālis.
Ja cilvēks grib publiskot savu gultas dzīvi, tad viņā nav ne smakas no inteliģences. Tas ir praida līmenis.

fargo    1 Luusila (2015-05-25 17:21) viedoklis

nu un kas, tavuprāt, rīko praidus? kas ir rīgas 2015 praida rīkotāji? ne-inteliģentie, "labie" geji? geji-virinātāji?
paskaties, kas ir praida rīkotāji un atbalstītāji.

Luusila      Fargo, man nekur nav jāskatās. Atkārtošos, ja cilvēks grib šai ziņā demonstrēties, tad ar to viņš sevi ierindo zemākajā kategorijā; tajā, kas vairumam cilvēku pilnīgi pamatoti ir tik ļoti nepieņemama; vienalga,kaut tas būtu ministrs vai cietumnieks- viņš vairs nav cieņas vērts.

Vaukskis      Es kā civilais un protestants nobalsotu "pret" viendzimumu laulību legalizēšanu mūsu republikā.

fargo      "Neviens jau neliedz arī citām interešu grupām staigāt parādēs kaut katru mēnesi. Ja tik tie nebūtu tik kūtri uz saorganizēšanos."
attopies!

francija, miljoniem cilvēku izgāja francijas pilsētu ielās, lai demostrētu savu attieksmi pret ģimeni. un tas bija tas, kas notika.
https://www.youtube.com/watch?v=9CZmSyOsLwg&feature=youtu.be

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu